推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-22 04:12 PM 發表
年年生日都要同人鬥屌!!!!!!!!!!!!!!!

佢鹵味!!!!!!!!!!!
做咩生日都唔出聲架你... 早知就返黎賀下你喇...
送個 birthday 比你喇... 預祝生日快樂!!!

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2006-10-22 05:10 PM 發表

做咩生日都唔出聲架你... 早知就返黎賀下你喇...
送個 birthday 比你喇... 預祝生日快樂!!!
禽晚攪左生日會, 多謝lulu, 多謝一班老友~~~

另外, 小千話想約你出黎食飯, 你睇下有無時間pm佢啦~~

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-22 05:53 PM 發表

禽晚攪左生日會, 多謝lulu, 多謝一班老友~~~

另外, 小千話想約你出黎食飯, 你睇下有無時間pm佢啦~~
你地過黎, 定係我返黎搵你地????

引用:
原帖由 allure 於 2006-10-22 06:44 PM 發表

你地過黎, 定係我返黎搵你地????
後者, 因為小千想搵出去食好野, 我同gongon就可以出去偷跳了~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-22 07:09 PM 發表

後者, 因為小千想搵出去食好野, 我同gongon就可以出去偷跳了~
即係等我返黎??? 咁.... 你小心我突然之間接通告喎~~~
不過... 一般既星期日夜晚好少通告既....
不如, 星期日夜晚喇?????????????

摩摩   
祝生日快樂
事事順利
身體健康
越食越fit
心想事成

企企

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

少食!少食!
生日快樂!

放假仲忙過返工
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-23 08:34 AM 發表
放假仲忙過返工
哎你唔好傷咁多女架啦
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-23 09:06 AM 發表

哎你唔好傷咁多女架啦
話說禽日小弟同女友一齊, 有條茂利send sms俾我, 話有條囡好撚得.

漁排有囡好撚得唔會有我份, 你自己上啦, 醒目呀!! 拜託~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-23 09:16 發表

話說禽日小弟同女友一齊, 有條茂利send sms俾我, 話有條囡好撚得.

漁排有囡好撚得唔會有我份, 你自己上啦, 醒目呀!! 拜託~~
咁下次send 漁排有大魚食囉

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-23 09:06 發表

哎你唔好傷咁多女架啦
噚日我係荷包傷d o者

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-23 09:19 AM 發表

咁下次send 漁排有大魚食囉
你重係唔撚明, 個重點唔係囡, 個重點係漁排!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-23 09:28 發表

你重係唔撚明, 個重點唔係囡, 個重點係漁排!!
又多個restricted area

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-23 09:16 AM 發表

你話如果妳女友見到呢個信息,佢即刻明白你係一個咩人,同埋有d咩朋友

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-23 09:36 AM 發表

又多個restricted area
睇黎你都係牛皮燈籠~~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-23 09:45 AM 發表

睇黎你都係牛皮燈籠~~~
都唔係呀...果有你個party,佢比三條中女圍住...都不知幾風騷,我仲以為係佢牛一添呀

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-23 09:44 AM 發表

你話如果妳女友見到呢個信息,佢即刻明白你係一個咩人,同埋有d咩朋友
咁女友又未致於睇sms, 不過呀色兄send個sms俾我背後係咩意思?

1.) 叫我落去幫眼( 如果我去左, 一定俾我表嫂知, 表嫂一定話我女友知)

2.) 佢想我羨慕 (如果想我羨慕就溝左柏安妮, 因為佢係我女神)

3.) 佢昆我, 想我落去一齊玩 (咁以後直接講, 唔好轉彎)

諗唔到喇...

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-23 09:48 AM 發表

都唔係呀...果有你個party,佢比三條中女圍住...都不知幾風騷,我仲以為係佢牛一添呀
因為個三條女佢都識呀嘛~~~

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-10-23 09:48 發表

主角未到, 四條友坐響度, 都要幫下佢招呼下朋友掛

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-10-23 09:55 AM 發表

主角未到, 四條友坐響度, 都要幫下佢招呼下朋友掛
如果玩招呼, 呀j 唔會玩玩下走左, 九成你無招呼~~

引用:
原帖由 細摩 於 2006-10-23 10:00 發表

如果玩招呼, 呀j 唔會玩玩下走左, 九成你無招呼~~
盡左力喇喎....

禽晚又睇<風塵三俠>, Ann Bridgewater 無得輸!!!!!

好想QUIT左份工!!!

升左上神檯就自然係咁架啦......

我就唔明,點解大家唔可以好好地為公司做野既,硬係要攪下圈子,權力鬥爭咁既....

唔關事, 係因為厭喇!!

我呢輪脾氣好火, 成日同個一兩個客屌曬鬼!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。