推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-11 16:16 發表

我仲未見過"佢"添

PS.last喎,唔發市要等下一世了!!!!!
乜咁毒.......
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-11 16:23 發表

去邊到呀
星期六船p...有無興趣?

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-11 16:33 發表

星期六船p...有無興趣?
有呀,有呀
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-11 17:03 發表

有呀,有呀
call 我喇咁

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-11 17:12 發表

call 我喇咁
Yes Sir!!!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 gtc 於 2007-7-12 09:50 發表
MORNING...........SAI MOR.................
早晨, 飲咩??

My new target!!

凍"披"霜.......唔該

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-12 10:29 發表
凍"披"霜.......唔該
賣很曬~~~ 下清火要唔要??

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-10 10:30 發表

佢而家痾尿都要我扶住呀陰功~~~

仲要慢慢滴左兩個字先滴晒篤尿.......
依家係咪投訴丫...
邊個叫你個口鬼死咁細o者, 梗係要慢慢黎啦.

星期六玩得好開心
終於見到紅鼻子三哥既.......................Tobi啦
細摩又有野食
仲要以一敵三
而我就拉親大比根
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-16 13:24 發表
星期六玩得好開心
終於見到紅鼻子三哥既.......................Tobi啦
細摩又有野食
仲要以一敵三 :applaus ...
你拉親大比筋..o甘就要去澳門搵d姐姐鬆鬆大比筋彈幾下就好返晒啦!!

引用:
原帖由 March 於 2007-7-16 14:20 發表

你拉親大比筋..o甘就要去澳門搵d姐姐鬆鬆大比筋彈幾下就好返晒啦!!
我都想呀
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
星期六玩得好開心
細摩又有野食
年紀大就咪學人玩wakeboard 喇;P;P;P

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-16 15:48 發表

年紀大就咪學人玩wakeboard 喇
PK,大師兄
我少做運動嘛

相關搜索目錄: 運動
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
星期六玩得好開心
細摩又有野食
我都係諗住幫班兄弟搭下橋姐~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-16 15:48 發表

年紀大就咪學人玩wakeboard 喇
個日你真係頗為少出聲...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-19 09:17 發表

我都係諗住幫班兄弟搭下橋姐~~~
你生日嗰個FRIEND好過引
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-19 09:18 發表

個日你真係頗為少出聲...
都話尾會唔標就無咯
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-19 10:50 發表

都話尾會唔標就無咯
其實我怕老友last一次放得太多....

弄巧反拙

話曬佢都係商呂皇!!!

每日都係.....忙...忙......忙

都唔知做人咁忙為乜

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-19 11:21 發表

都唔知做人咁忙為乜
都好過日日無無聊聊無所事事既人掛
一世流流長
都唔知點過
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-19 11:21 發表

都唔知做人咁忙為乜
為三餐一篤!!!

我已經幫你搭左橋, 放心, 今次白白淨又斯文, 不過唔知開唔開正你口味.

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-19 11:36 發表

為三餐一篤!!!

我已經幫你搭左橋, 放心, 今次白白淨又斯文, 不過唔知開唔開正你口味.
白白淨啱哂Kenny
天生一對
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-7-19 11:39 發表

白白淨啱哂Kenny
天生一對
你覺得白白淨個位岩唔岩kenny??

我真係想介紹佢識, 幾靚女又係OL, 斯文唔食煙唔爛口, 最好就係個人好FRIENDLY~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。