推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-6 06:23 發表

我地一於響羅湖過左關o既免稅店門口等
唔好咁麻煩啦.....直接係水圍等丫......今晚見

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-6 06:50 發表

咁你掛唔掛住我呀?
衰公.....梗係掛住你...............個屎忽啦~
幾時出黎比我插番野呀?

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-7-6 06:53 發表

細摩話成條砵蘭街d 女都好掛住你呀
掛住膠水果D已經唔係女喇.....係老藕

hi~~鹹gon!!!!

比三樣野你揀:
1/.比個屎忽我插
2/.比個欏柚我拮
3/.比個臀部我篤

快d揀~~~

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-6 14:54 發表

砵蘭街仲邊有女,大師又老點~~
人地係老d o者......你咁就唔當人地係女喇:saujai:

引用:
原帖由 GON 於 2007-7-6 14:54 發表

唔好咁麻煩啦.....直接係水圍等丫......今晚見
天水圍雜呀....呢期去船灣淡水湖多:lol:lol

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-6 07:06 發表

比三樣野你揀:
1/.比個屎忽我插
2/.比個欏柚我拮
3/.比個臀部我篤

快d揀~~~
算把啦.....你碌野得果2CM長, 有心無力

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-6 15:06 發表

比三樣野你揀:
1/.比個屎忽我插
2/.比個欏柚我拮
3/.比個臀部我篤

快d揀~~~
你遲左喇...佢約左細摩四點響欽洲街公厠等...你依家快d 趕去應該仲執到二攤o既

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-6 14:50 發表

咁你掛唔掛住我呀?
何小姐扮膠水入黎睇呀gon留言??

My new target!!

引用:
原帖由 GON 於 2007-7-6 15:12 發表

算把啦.....你碌野得果2CM長, 有心無力
咁即係你揀2.) 比個羅柚佢拮??

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-6 15:15 發表

何小姐扮膠水入黎睇呀gon留言??
走鬼呀.....今晚o既行動pm 聯絡

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-6 15:15 發表

呢度好鬼靚... 知唔知係邊個位影埋去架???

http://www.dchome.net/viewthread ... page%3D1&page=1

好想去影... 不過.... 係日出既相...
而家日出時間係5點幾... 影完差不多可以直接入LK去影埋 d MD supercars

in love with the nature...

引用:
原帖由 GON 於 2007-7-6 15:03 發表

掛住膠水果D已經唔係女喇.....係老藕
嘩, 撞鬼呀!!!!!!!!!!回魂夜~~~~~~~~~~~~~
桃花依舊, 人面全非!

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-7 00:29 發表

呢度好鬼靚... 知唔知係邊個位影埋去架???

http://www.dchome.net/viewthread ... page%3D1&page=1

好想去影. ...
頭個幾張係三門仔第三站碼頭影.

之後有幾張係三門仔總站行落去停車場影.

又有的三門仔o既沙環影.

其實allure要影日出就未必幫到你, 影日落就easy take喇.

不過影還影, 帶埋o的女同事黎滑水最好喇.

回復 #764 細摩 的帖子

le 度有的認識的人....

引用:
不過影還影, 帶埋o的女同事黎滑水最好喇 ...
如果有十零個廿歲到,著三點式好身材無男朋友o既靚女就叫埋我呀記住........

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-9 17:54 發表

如果有十零個廿歲到,著三點式好身材無男朋友o既靚女就叫埋我呀記住........
叫你做咩?? 叫你嚇走o的女呀??

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-9 09:21 發表

頭個幾張係三門仔第三站碼頭影.

之後有幾張係三門仔總站行落去停車場影.

又有的三門仔o既沙環影.

其實allure要影日出就未必幫到你, 影日落就easy take喇.

不過影還影, 帶埋o的女同事黎滑水最好喇 ...
即係自己行落去都得... 唔係果間咩餐廳入面果度, right?
我都唔肯定我會去影日出... 太早既時間會好凍... 又無咩人會陪我...

日落... 我見有人影過... 不過富豪別野果度有幾支天稱... 都唔靚... 諗住等遲d無左果幾支野先影囉...

引用:
叫你做咩?? 叫你嚇走o的女呀??
全對!!!!
我黎對佢地講你o既事跡一定嚇走晒d女~~~

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-9 20:28 發表

即係自己行落去都得... 唔係果間咩餐廳入面果度, right?
我都唔肯定我會去影日出... 太早既時間會好凍... 又無咩人會陪我...

日落... 我見有人影過... 不過富豪別野果度有幾支天稱... 都 ...
好多水~~~

少食!少食!
生日快樂!

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-9 20:28 發表

日落... 我見有人影過... 不過富豪別野果度有幾支天稱... 都 ...
三門仔第三站碼頭可以泊車, 不過小心可能會抄牌, 泊好車成個堤霸任你行,
可以行到堤霸篤篤個度影.

另外你指餐廳個位, 個間其實係三門仔酒家, 係總站黎架. 係酒家右手邊(唔係村屋個邊), 落斜就係停車場, free parking, 閒日早去一定有位, 假日要八點前去喇. 停車係個度, 又可以任影唔嬲.

至於沙環就係第三站同總站之間, 係第三站前o的有個左轉落斜位, 駛架車落去之後, 泊好車要穿過村屋先可以行到, 由於我好耐無去過(細路仔成日去個邊沙灘游水and掘蜆), 點樣行要問人or靠自己.

我提議影日落, 可以幫你問我表哥向老友們借出邊漁排位, 影日落應該唔錯.
之前去滑水都用DC影過.

引用:
原帖由 UHU 於 2007-7-10 00:01 發表

全對!!!!
我黎對佢地講你o既事跡一定嚇走晒d女~~~
如果你將事實一五一十完完本本咁講曬出黎,
d女只會留曬係度, 係唔會嚇走曬.

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-10 09:21 發表

三門仔第三站碼頭可以泊車, 不過小心可能會抄牌, 泊好車成個堤霸任你行,
可以行到堤霸篤篤個度影.

另外你指餐廳個位, 個間其實係三門仔酒家, 係總站黎架. 係酒家右手邊(唔係村屋個邊), 落斜就係停車場, f ...
太好喇... 我定左邊日去影 call 你..

引用:
原帖由 allure 於 2007-7-10 10:45 發表

太好喇... 我定左邊日去影 call 你..
定左邊日有女同事....記得叫細摩叫埋我

細摩響三門仔會法力盡失架....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2007-7-10 10:50 發表

定左邊日有女同事....記得叫細摩叫埋我

細摩響三門仔會法力盡失架....
呢個禮拜六船 p....o岩唔o岩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。