推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

新月莊

今天試了coco,手骨很好,尤其是推油,,,,很好.

今天試了新加入的美琪 後生長髮 樣有少少mixed 感覺 亦靚  
係suky 以前在料r場做時的同事介紹過尼
說話有些嗲嗲地及怕羞  手骨Ok有指壓不少位準
推油貼服並有按前列線的環節 十分舒適服務非常好
亦有一些女友感喇。

God's mill grinds slow but sure.

走前見到elise 返到  穿了條黑吊带红長裙配首
飾  嘩  好索! (當然yoyo也保持一貫水平)
我和LK兄見到眼前一亮 大加讚賞
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 LK 於 2012-7-10 00:35 發表 今天試了coco,手骨很好,尤其是推油,,,,很好.
她返到今星期日就放大假
八月才返來

回復 253# 的帖子

哈!貓師兄,你描述到咁正,想引死人咩?唉...我今日又抽唔到時間,真係好想上去見下Elise添。佢真係好索!

引用:
原帖由 simple1226 於 2012-7-11 19:25 發表 哈!貓師兄,你描述到咁正,想引死人咩?唉...我今日又抽唔到時間,真係好想上去見下Elise添。佢真係好索!
你試下明天去看她。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-7-11 18:31 發表
Elise 真係幾索, 又斯文

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-7-11 18:31 發表
Elise 今日真係令眼前一亮. 低胸裙襯托之下都有唔錯翵こ~.

引用:
原帖由 bb3808 於 2012-7-11 21:50 發表

Elise 真係幾索, 又斯文
不過工作方面仍有進步空間

回復 259# 的帖子

does elise help in massaging?

There is another sauna place in the same building,  尖沙咀漢口道38號 漢興大廈3樓A-B室收費. In comparation to 新月莊, which is better, Brothers , please advise .

引用:
原帖由 SCWT 於 2012-7-12 14:51 發表 does elise help in massaging?
不替客按

引用:
原帖由 hahadad 於 2012-7-12 15:31 發表 There is another sauna place in the same building,  尖沙咀漢口道38號 漢興大廈3樓A-B室收費. In comparation to 新月莊, which is better, Brothers , please advise .
我不比較二及三楼哪間較好
但三樓因休息室較大和八間房都有獨立淋浴間
項目收費比二楼貴多约四十蚊

本人一向係cdrom, 睇得報告多今日都盡鼣d任出番個報告。聽聞新月莊的報告及消息已令我心癢癢好耐, 今日的起心肝行動, 經朋友推介下午就book定晴晴八點半, 可能太期望及不想遲到八點鐘就到了, 去到有位令我眼前一亮既靚女招呼我, 我心想莫非這就是晴晴? 告訴她我book了晴晴八點半她說晴晴工作中快ok了。後來才知這位美如叫Elise, 真係好斯人靚女。回說戲肉, 到八點半終於入房見到晴晴, 果然美女一名(屬於古典型美女, 朋友話佢似章子怡), 開給按時發覺可能還新嫩及已是夜晚有些位置力度不夠, 但很用心按值得讚許。到了期待已久的第二part, 佢眼定定望住我幫我按令我三魂唔見左七魄, 佢整體來說是一個 非常不錯的選擇, 我一定會再做。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-7-14 10:00
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-7-14 10:00
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-7-14 10:00

我覺得晴晴只係神似子怡 當然不是指為人性格
實則靚過佢添

回復 265# 的帖子

咁就真係見人見智la

回復 264# 的帖子

我覺得 part 1 & 2 都有極大進步空間

agree. users in this forum often overrate bgs.
本帖最近評分記錄
  • dssdsdwsdw 體力 +10 我很認同 2012-7-15 21:43
  • dssdsdwsdw 威望 +10 我很認同 2012-7-15 21:43
  • dssdsdwsdw 金錢 +10 我很認同 2012-7-15 21:43

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-7-11 18:10 發表 今天試了新加入的美琪 後生長髮 樣有少少mixed 感覺 亦靚  係suky 以前在料r場做時的同事介紹過尼說話有些嗲嗲地及怕羞  手骨Ok有指壓不少位準 推油貼服並有按前列線的環節 十分舒適服務非常好亦有一些女友 ...
美琪只返了幾天就返了大陸來了安琪 也是來自銅鑼灣埸也試過了。
星期一開始Coco 放大假  ivy返尼

回復 264# 的帖子

tks ching lamafool for the well written report, i totally agree with ching saying she is 美女一名(屬於古典型美女)

seem like less mentioning of 狳 &  彤彤 & Fanny . Can any ching provide more info about these 3 BG?

CoCo & Ching Ching,,,,

引用:
原帖由 LK 於 2012-7-17 07:25 發表 CoCo & Ching Ching,,,,
coco 八月才返來

yoyo and elise, i take yoyo as priority

回復 271# 的帖子

彤彤身形幾好嫁... 瓜子口面, 不是纖細形, 但身形都算好fit, 招乎都好好!

MCOT!!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +5 我很認同 2012-7-18 15:14
  • 白貓兒 威望 +5 我很認同 2012-7-18 15:14
  • 白貓兒 金錢 +5 我很認同 2012-7-18 15:14

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。