推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

新月莊

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-6-28 08:45 發表

哈 師兄昨晚也在。
昨日yoyo是白短`白短褲高Z鞋喎。
Oops!  Then she is not Yoyo.  THe lady that I saw wore mini skirt.

回復 226# 的帖子

咁Ching你見到果位應該係Elise啦!我見她昨晚多數坐係出面廳櫃檯。係咪至靚係佢呢?

引用:
原帖由 simple1226 於 2012-6-29 01:09 發表
咁Ching你見到果位應該係Elise啦!我見她昨晚多數坐係出面廳櫃檯。係咪至靚係佢呢?
I see.  Thank you.

如果你今天周五去
就可全日都見到Elise 了
God's mill grinds slow but sure.

又試了新女 Coco.....手骨 ichiban.. .原來竟是出身美容院.
用心, 態度良好

相關搜索目錄: 美容
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +10 多謝分享 2012-6-29 23:37
  • 白貓兒 威望 +10 多謝分享 2012-6-29 23:37
  • 白貓兒 體力 +10 多謝分享 2012-6-29 23:37

哈 我今晚做新coco 最後一個客

十繯X趁八號波之前 我地同狳鄐峊t一
熟客匆匆走  留下elise 和晴晴
God's mill grinds slow but sure.

coco 也做過另一區的樓上spa 细粒 甜美 也有礞k友感加簼羞
今天有兩個客因她手骨好主動加鐘, 手骨可稱列这里頭三名 另外兩是狳  彤彤

又多一個靚女!要去多幾次先試得晒,我還有Fanny,彤彤都未曾試啊!

常常聽到師兄們說有女友feel!我近排多左去spa,都感受到呢種感覺。可能因為spa鴽獂茪k仔一般都比較年青,環境氣氛也比較causal!唔似桑拿有咁多規矩,對d女仔管教又嚴緊d,固此技師做法模式多數都差唔多,跟足流程。也可能因為熟練關係,所以遇到dup得好嚝鷛|又大d!而spa鴾k仔就會多d新鮮感!

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-30 07:54
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-30 07:54
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-30 07:54

回復 234# 的帖子

樓上spa始終較方便, 易就時間, 同較易約到心頭好~~~

回復 232# 的帖子

師兄推介紹一定會試.  thanks

聽甘多師兄講,今日lunch 走去試試。老闆娘介紹fanny. Part 1 and 2 ok,最少有心做。
樣子真的很清很甜美,mcot., 可惜就是不太高(我愛高的)。
Re: 不知點解lunch都咁多人,很難偷跳 !
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-7-3 15:39
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-7-3 15:39
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-7-3 15:39

引用:
原帖由 Smallc 於 2012-7-3 15:34 發表 聽甘多師兄講,今日lunch 走去試試。老闆娘介紹fanny. Part 1 and 2 ok,最少有心做。樣子真的很清很甜美,mcot., 可惜就是不太高(我愛高的)。Re: 不知點解lunch都咁多人,很難偷跳 !
係 有次我周末正午去到 不急茪J房師兄們入得很密
不久全部女仔上晒鍾。

今天Suki 妹長假後歸來

週末多人正常,但今日係星期二呀!師兄。

引用:
原帖由 Smallc 於 2012-7-3 16:01 發表 週末多人正常,但今日係星期二呀!師兄。
七一假期唔係遊行就陪家人
今日才可自由偷跳?

處男下海尖咀足
放工上到去 Yoyo 招呼介紹 Suki 比我
但開始十五分鐘, Yoyo 入來同我講 Suki 有客 mark 呀, 換個位比你
Suki 手骨 nmcot , 我同Yoyo講比位好力尐既
最後換來桐桐. Part 1&2 都有心機做, 要彈既係推完油無用熱毛巾抹.
總括來說感覺良好.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-7-4 22:29
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-7-4 22:29
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-7-4 22:29
don't ask, just try !

引用:
原帖由 opps 於 2012-7-4 22:03 發表 處男下海尖咀足放工上到去 Yoyo 招呼介紹 Suki 比我但開始十五分鐘, Yoyo 入來同我講 Suki 有客 mark 呀, 換個位比你Suki 手骨 nmcot , 我同Yoyo講比位好力尐既最後換來桐桐. Part 1&2 都有心機做, 要彈既係 ...
謝opps兄重回本版出報告.

回復 242# 的帖子

"但開始十五分鐘, Yoyo 入來同我講 Suki 有客 mark 呀, 換個位比你"
service is too bad la............unacceptable

引用:
原帖由 snowsnow 於 2012-7-5 10:49 發表 "但開始十五分鐘, Yoyo 入來同我講 Suki 有客 mark 呀, 換個位比你"service is too bad la............unacceptable
如真有此錯誤 當然唔好
都係果句 有則改之。

is 晴晴 still here???

不用恕
仲係到

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-7-5 10:55 發表

如真有此錯誤 當然唔好
都係果句 有則改之。
WK brother, please reflect to the boss not to do this again , very irritating .

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-7-5 19:50 發表 WK brother, please reflect to the boss not to do this again , very irritating .
我以咩身份?
客吧。但我好少會一見有尼類野就同boss 講。
佢有無慣性睇我唔肯定
不過係英文寫  咁又可能。。。。
兩位老闆娘希望多些互相提醒
尼個版的一位兄弟 亦是这场天天到的
也希望他適時提醒

咦來了個新技師叫win
不過假後我未上過去。有無報告?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。