推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

新月莊

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-4-17 08:21 發表 現在穩定返的是Cookie,彤彤,CC,Bowie,Sukie 今周有個新的婷婷
婷婷都是靚女一名, 和cookie一樣也短髮
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 london 於 2012-4-17 01:18 發表 本來想試Fanny,但老板娘說她休假,才介紹Suki.
Fanny昨天有返  明天再繼續返
期待再會
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-4-18 22:31 發表

Fanny昨天有返  明天再繼續返
期待再會
Thank you for the information.

Yoyo 的女女質數好似幾好, 見過幾個外型都OK.
現只試咗彤彤, 手骨唔錯, 有heart. 服務態度良好.

Tried CC & Suki lately, feeling fine.

引用:
原帖由 long_dum 於 2012-4-20 20:18 發表 Yoyo 的女女質數好似幾好, 見過幾個外型都OK. 現只試咗彤彤, 手骨唔錯, 有heart. 服務態度良好.
同意 所以我已翻做過。

收費要幾錢?給靚女技師小費最少多少?有什麼服務?

今日係度遇到在别場識的Shirley,雖然過來跑埸 也是靓女穿了此處制服 尤其可爱
希望下次約 再聚
Fanny弄傷少少 希望休息後 佢尼幾日盡快返到。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-4-25 21:35 發表
今日係度遇到在别場識的Shirley,雖然過來跑埸 也是靓女穿了此處制服 尤其可爱希望下次約 再聚Fanny弄傷少少 希望休息後 佢尼幾日盡快返到。
Is Shirley a good choice?

引用:
原帖由 london 於 2012-4-26 00:52 發表 Is Shirley a good choice?
她不是常返 有緣遇上  不妨一試
Fanny今天終可返到!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-4-26 08:50 發表

她不是常返 有緣遇上  不妨一試
Fanny今天終可返到!
Thanx.  Will find some time to meet one of them later.

又試了 Suki. 後生靚女. 同樣很給力, 有 Heart.
但紿終係新入行, 手骨就重很幼嫩.

Yoyo 揀的女女暫時都唔錯
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 多謝分享 2012-4-27 06:09
  • 白貓兒 威望 +10 多謝分享 2012-4-27 06:09
  • 白貓兒 金錢 +10 多謝分享 2012-4-27 06:09

引用:
原帖由 long_dum 於 2012-4-27 00:14 發表 又試了 Suki. 後生靚女. 同樣很給力, 有 Heart. 但紿終係新入行, 手骨就重很幼嫩.Yoyo 揀的女女暫時都唔錯
下次試下如彤彤、Cookie CC 吧

今天試了cookie,很好呢.

回復 39# 的帖子

how good is she ?

引用:
原帖由 LK 於 2012-4-27 19:10 發表 今天試了cookie,很好呢.
Cookie 休息幾天了

引用:
原帖由 london 於 2012-4-27 01:01 發表

Thanx.  Will find some time to meet one of them later.
Thanx for introducing Fanny.  Met Fanny the other day.  Good at Part 1 and Part 2. Will meet her for second time later.

引用:
原帖由 london 於 2012-5-1 13:55 發表 Thanx for introducing Fanny.  Met Fanny the other day.  Good at Part 1 and Part 2. Will meet her for second time later.
Fanny暫時亦唔係返得好足 因住得遠
尋日無返 Fanny咁多個技師中面相最精緻 而同樣長髮的彤彤
面相亦俏麗
见到另一個臨時跑埸幾靚
因昨日有五個坐場技師返左
第六個客就做左那靚跑場 用晒六間房
另外yoyo 話過多幾日有個陀地返

我試過Fanny,好正,溫柔斯文,勁有girlfiriend feel....雖則如此, 但佢既力水都正路地好溫柔; 請問各位c hing,有無試過其他囡囡, 有靚樣兼且按得好舒服既,可以介紹俾小弟呢...聽 Elise講, Bowie力水好夠,係咪真呢??

引用:
原帖由 spermboy1 於 2012-5-2 00:54 發表
我試過Fanny,好正,溫柔斯文,勁有girlfiriend feel....雖則如此, 但佢既力水都正路地好溫柔; 請問各位c hing,有無試過其他囡囡, 有靚樣兼且按得好舒服既,可以介紹俾小弟呢...聽 Elise講, Bowie力水好夠,係咪真呢??
Fanny的力水不算足,但亦有客人是否受力的問題,不過她十分健談,亦遷就客人•

引用:
原帖由 spermboy1 於 2012-5-1 23:54 發表 我試過Fanny,好正,溫柔斯文,勁有girlfiriend feel....雖則如此, 但佢既力水都正路地好溫柔; 請問各位c hing,有無試過其他囡囡, 有靚樣兼且按得好舒服既,可以介紹俾小弟呢...聽 Elise講, Bowie力水好夠,係咪真呢??
要靚又要按得舒服 我覺得可試彤彤
係 寶兒以前係齋場做過一段時間 有力水 她較瘦.

謝謝你們....I think it is time to try tung tung

回復 46# 的帖子

貓兄, 朝早做咗CC, 骨技中等, 全套$498兩粒鈡, 推油, 磨沙, 木桶做哂,
CC整体服務熱誠, 各c-hing可一試. 老板娘Elise都幾靚,
CC話佢唔做按摩woo.

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-5-3 14:51
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-5-3 14:51
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-5-3 14:51

引用:
原帖由 Becky 於 2012-5-3 14:33 發表 貓兄, 朝早做咗CC, 骨技中等, 全套$498兩粒鈡, 推油, 磨沙, 木桶做哂, CC整体服務熱誠, 各c-hing可一試. VAS在此不談, PM我啦!老板娘Elise都幾靚, CC話佢唔做按摩woo.
你打賞大方.CC 真要多謝你.

我则做了那靓跑場阿霞
骨技普通啦    好身材

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。