推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

新月莊

回復 49# 的帖子

好就好, 出黎玩冇話次次都100分, 幾百蚊換黎兩粒鈡relex, 想點?

引用:
原帖由 spermboy1 於 2012-5-1 23:54 發表
我試過Fanny,好正,溫柔斯文,勁有girlfiriend feel....雖則如此, 但佢既力水都正路地好溫柔; 請問各位c hing,有無試過其他囡囡, 有靚樣兼且按得好舒服既,可以介紹俾小弟呢...聽 Elise講, Bowie力水好夠,係咪真呢??
寶兒唔錯, 手骨OK. 服務正!  係瘦咗的.

這裹做過幾個女女, 都好有 heart. Yoyo 調教得好.

引用:
原帖由 long_dum 於 2012-5-4 01:14 發表 寶兒唔錯, 手骨OK. 服務正!  係瘦咗的.這裹做過幾個女女, 都好有 heart. Yoyo 調教得好.
除了宝兒 手骨較特出的有新加入的Coco,
雖然我未試過 我識得的另一熟客試過讚好.
Cookie 假後回來了。
God's mill grinds slow but sure.

我以往都只去桑拿,但睇左各位寫咁多有關spa嘅評論,幾過引!終於今日選擇左呢間上去試一下!首先講個環境,真係唔錯,好企理,房內裝修得幾有氣氛,和桑拿感覺不同,好舒服!意外係房外個浴室好大和幾靚,我諗足有我屋企兩個!入正題,今日冇預約,YoYo介紹我做CoCo。她剛返了幾日工,手骨不錯,力度適中,服務好好,幾滿意!樣子都ok,順眼。下次再上去,一放試下Ching們講過嘅Suki和Fanny先得!第一次寫報告,寫得唔好,唔好怪!

相關搜索目錄: SPA 裝修
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +25 多謝分享 2012-5-6 06:02
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2012-5-6 06:02
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2012-5-6 06:02

Could you pm me the location, the exact charges and 代支?

引用:
原帖由 simple1226 於 2012-5-6 01:25 發表 我以往都只去桑拿,但睇左各位寫咁多有關spa嘅評論,幾過引!終於今日選擇左呢間上去試一下!首先講個環境,真係唔錯,好企理,房內裝修得幾有氣氛,和桑拿感覺不同,好舒服!意外係房外個浴室好大和幾靚,我諗 ...
你說下次試下Suki 和fanny. Fanny 現在已返得穩定了
一星期返五天,較易麥了。

相關搜索目錄: SPA 裝修
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 Promise 於 2012-5-6 02:30 發表 Could you pm me the location, the exact charges and 代支?
地址  尖沙咀漢口道38號 漢興大厦2樓A室收费  九十分鐘按摩$298  120分鐘水療 $498技師貼士一般$200

相關搜索目錄: 水療

我入左房時,聽到Yoyo係出面叫Suki和Fanny,我才才都以為會係其中一個入黎幫我做,點知...唔係!下次上去前,會打個電話上去mark左先!Thanks

引用:
原帖由 simple1226 於 2012-5-6 22:44 發表 我入左房時,聽到Yoyo係出面叫Suki和Fanny,我才才都以為會係其中一個入黎幫我做,點知...唔係!下次上去前,會打個電話上去mark左先!Thanks
兩位靚女都係住得遠,Fanny就早點收工。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-5-6 14:22 發表 地址  尖沙咀漢口道38號 漢宜大厦2樓A室收费  九十分鐘按摩$298  120分鐘水療 $498技師貼士一般$200
WK Ching, Would it be 'Hon Hing Building' rather than 'Hon Yi'?

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 Adventure 於 2012-5-7 00:26 發表 WK Ching, Would it be 'Hon Hing Building' rather than 'Hon Yi'?
改正了 謝謝

我試過cookies,佢樣貌尚可,雖然服務好熱情,但part1比較hea, 仲好似早咗cut鈡,下次都係搵彤彤。不過果日見到老板娘之一Elise,真係好靚,好想溝下佢,可惜佢唔做按摩呢
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-5-7 11:18
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-5-7 11:18
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-5-7 11:18

引用:
原帖由 spermboy1 於 2012-5-7 11:09 發表 我試過cookies,佢樣貌尚可,雖然服務好熱情,但part1比較hea, 仲好似早咗cut鈡,下次都係搵彤彤。不過果日見到老板娘之一Elise,真係好靚,好想溝下佢,可惜佢唔做按摩呢
以我經驗 也讚同曲奇有時需要加把勁。

Cookies 已好了,按方面還是要進步就更好了.

終於有機會過九龍....成機走一轉!
此終係少去上樓骨, 都有點唔自然!
開門迎接是一位身材修長(吸引), 穿上紅色背心直身裙的小姐(一般風格, 冇問名字).
入房....房間比較細, 清潔及衛生尚可接受, 技師SUKI....論外型不是我杯茶, 論骨技尚要改進, 論其他水準之上.
價格....498+300, 個人認為以這個價錢, 都係去返大場會比較安心及舒適.
最唔習慣係要直接比代支技師.... , 相信以我一年過唔到12次九龍的人來講...再幫襯都要有排等了.

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-5-11 12:46
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-5-11 12:46
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-5-11 12:46

$300 :0 : 0

接待你的应是 yoyo
辜勿論suki 外型是否你杯茶
先排她病後塊面都瘦晒
不過已喜見俏臉再現
她和Fanny 寶兒在間場很多fans 的

相關搜索目錄:

回復 67# 的帖子

貓兄, 好似有d過火woo, 收三舊?
睇怕要做淡一排了!!

引用:
原帖由 Becky 於 2012-5-11 15:47 發表 貓兄, 好似有d過火woo, 收三舊?睇怕要做淡一排了!!
唔知呢 我做她都是給200
Cykong 兄無講明是誰提出  你上次都大方啦
這是小節

引用:
原帖由 Becky 於 2012-5-11 15:47 發表
貓兄, 好似有d過火woo, 收三舊?
睇怕要做淡一排了!!
hard to say because we don't know the service provided.

回復 70# 的帖子

Suki actually looks very nice in comparison
Her dup skills is still soft and have room to improve

回復 71# 的帖子

Have tried Fanny as well
Personally think she looks quite nice with character and nice details
Her voice is soft and "ci man" not like other that likes BS
Dup is soft medium but I feel comfortable and really acceptable to me
Overall a very nice experience (only to complain about the wash hand time...)
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-5-11 23:53
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-5-11 23:53
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-5-11 23:53

wash hand time depends on the amount of your .............

回復 72# 的帖子

Bro means suki looks better than fanny?

其實洗手時間衹是一個名而已
技師去去洗手間,飲杯水,或吹枝煙
小小時間何足掛齒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。