推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

新月莊

Re: post 135&137

白師兄: 可否告訴我該師父的名稱? Or please PM me. Many thanks.

彤彤推油也很好哩,前兩天才試過,真的不錯....態度也不差,肯用心呢.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +10 我很認同 2012-6-8 07:38
  • 白貓兒 威望 +10 我很認同 2012-6-8 07:38
  • 白貓兒 體力 +10 我很認同 2012-6-8 07:38

引用:
原帖由 Leonli168 於 2012-6-8 02:54 發表 Re: post 135&137白師兄: 可否告訴我該師父的名稱? Or please PM me. Many thanks.
噢忘了
容易,你直接問fanny可也。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 stefan 於 2012-6-8 08:51 發表 請問各ching有沒有試過ivy呢,有甚麼comemt.
中力 按得不錯 服務ok 樣子順眼
以前也有評語
God's mill grinds slow but sure.

回復 174# 的帖子

thks for great report, will try tung tung next time, i like this place, and most bg are above average

引用:
原帖由 SCWT 於 2012-6-8 14:31 發表
thks for great report, will try tung tung next time, i like this place, and most bg are above average
Tung Tung is good.  She is not very tall but good in part 1 and 2.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +5 我很認同 2012-6-9 06:19
  • 白貓兒 威望 +5 我很認同 2012-6-9 06:19
  • 白貓兒 金錢 +5 我很認同 2012-6-9 06:19

RE: #178

Thanks Ching, i will try..

返啅晴晴, 手骨竟有明顯進步, 雖還未達水準, 但肯用心學, 抵讚.  

引用:
原帖由 long_dum 於 2012-6-11 20:34 發表 返啅晴晴, 手骨竟有明顯進步, 雖還未達水準, 但肯用心學, 抵讚.  
此其間師父有返黎替她補師。

唔好用個啅字,用個試字專重啲

回復 186# 的帖子

用個試字 is much better
anyway, will try to come and try this week and report again

回復 186# 的帖子

may be he used the exact wording to describe his experience !

引用:
原帖由 Leonli168 於 2012-6-9 09:14 發表 RE: #178Thanks Ching, i will try..
昨日師父再來為晴晴和欣補師

回復 189# 的帖子

師父係邊個, please?

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-6-13 14:40 發表 師父係邊個, please?
呵呵 你想嘜師父做?
師父每次過來都要等係自己埸收工後夜晚過來

引用:
原帖由 london 於 2012-6-9 01:39 發表 Tung Tung is good.  She is not very tall but good in part 1 and 2.
Tried Tung Tung recently and part 1 is excellent. Pain was released and her skill is perfect! Highly recommend for brothers!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +10 我很認同 2012-6-15 00:46
  • 白貓兒 威望 +10 我很認同 2012-6-15 00:46
  • 白貓兒 體力 +10 我很認同 2012-6-15 00:46

回復 191# 的帖子

if master is good , why not ?

回復 192# 的帖子

tks for providing a shot at the confident level

之前跟Ching D posts試晴晴,按摩技術的確有待改善。
今日再試佢,發覺按摩技術明顯進步好多,加上好用心去按,十分抵讚。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +10 我很認同 2012-6-18 23:22
  • 白貓兒 威望 +10 我很認同 2012-6-18 23:22
  • 白貓兒 體力 +10 我很認同 2012-6-18 23:22

引用:
原帖由 NuGundam 於 2012-6-14 19:32 發表

Tried Tung Tung recently and part 1 is excellent. Pain was released and her skill is perfect! Highly recommend for brothers!
上星期原本想找Tung Tung ,但她剛巧不在,介紹了宝几,長腿姑娘,穿起短裙,份外精神,part 1十分好,力度對我十分夠。part 2 也有充足時間,暫時我列為新月莊首選。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-6-19 06:06
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-6-19 06:06
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-6-19 06:06

以前在沙巴做過寶兒,實力不用懷疑
只是瘦了少少
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +5 我很認同 2012-6-19 09:55
  • 白貓兒 威望 +5 我很認同 2012-6-19 09:55
  • 白貓兒 金錢 +5 我很認同 2012-6-19 09:55

今日下午冇做booking就上左去,剛剛有緣試了寶兒鴽瑋N。果然如師兄們所說,真係dup得好好,在大埸做過,手骨確係有返咁上下!最好洢Y臨尾果下共橋式頂背。嘩,鬆晒!好似泰式咁,在桑拿或spa,好少有技師女仔會用呢招。

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-6-21 00:47
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-6-21 00:47
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-6-21 00:47

引用:
原帖由 simple1226 於 2012-6-20 21:58 發表 今日下午冇做booking就上左去,剛剛有緣試了寶兒鴽瑋N。果然如師兄們所說,真係dup得好好,在大埸做過,手骨確係有返咁上下!最好洢Y臨尾果下共橋式頂背。嘩,鬆晒!好似泰式咁,在桑拿或spa,好少有技師女仔會用呢 ...
上次上去,沒空試這一式,看來下次要一試。

引用:
原帖由 simple1226 於 2012-6-20 20:58 發表 今日下午冇做booking就上左去,剛剛有緣試了寶兒鴽瑋N。果然如師兄們所說,真係dup得好好,在大埸做過,手骨確係有返咁上下!最好洢Y臨尾果下共橋式頂背。嘩,鬆晒!好似泰式咁,在桑拿或spa,好少有技師女仔會用呢 ...
哈 我今日下午都有上去
但無入房

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。