推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

覆 james ko #325

哈哈,james 兄,我是地道香港人來的,不過 "陀地" 我就係唔知點解,謝謝你的解釋。
1). 一般來說,你覺得內地妹服務好還是本地(陀地)妹好d呢?(我覺得無理由香港女仔會肯做這類行業。)

2). 聽過新月莊嗎?我在網上看過,好像新月莊的硬件比水之戀好點 ,但女女的素質我就唔知道了,兩間spa比較起上來,師兄們你地認為邊間好點?那間口碑好點?

相關搜索目錄: SPA

水之戀和新月莊各有所長
God's mill grinds slow but sure.

I think 水之戀 ' s bg better than 新月莊's bg

回復 328# 的帖子

呢期咁hit! 可能都真係要試試!!!

Milky兄,一般而言,我都相信內地來的技師服務較好,但當然本地也有出色的技師。 Ruby便是一個很好的例子。 我按骨十數載,亦看了這網站都好幾年,從來亦沒參與討論。 直到上月碰到她後我才開始發帖子,因為她的確令我非常難忘。

至於其他店子,我就不在此回應了。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-9-19 14:26
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-9-19 14:26
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-9-19 14:26

Milky兄,一般而言,我都相信內地來的技師服務較好,但當然本地也有出色的技師。 Ruby便是一個很好的例子。 我按骨十數載,亦看了這網站都好幾年,從來亦沒參與討論。 直到上月碰到她後我才開始發帖子,因為她的確令我非常難忘。

Ruby 定 小芬好

看過你們去水之戀的報告,好想試試 Ruby 或 "小芬"。你們認為以下各方面那位好一些?
*樣貌
*身材
*骨技
*服務態度

哎呀,這樣問,我是不是很過份呢?

引用:
原帖由 milkydiary 於 2012-9-20 19:04 發表
看過你們去水之戀的報告,好想試試 Ruby 或 "小芬"。你們認為以下各方面那位好一些?
*樣貌
*身材
*骨技
*服務態度

哎呀,這樣問,我是不是很過份呢?
點解唔想下一齊

Milky師兄,不如你兩位試哂然後話我]知啦!: )

回復 333# 的帖子

Comparsion on the BG is not too fair to BG

And also very hard to give comment & specially fair judge.

Because this is always very personally feeling

But c-Hing they are really the two top rating in this venue.

So please try those two individual then you will definitely find out

Either siu fun or ruby is the best.

糖糖還在嗎???

聽Ada 話她轉了P/t 要预約
God's mill grinds slow but sure.

回復 338# 的帖子

thank you monkey big tummy button
本帖最近評分記錄
  • dick55 體力 +10 師兄夠幽默 2012-9-26 13:16
  • dick55 威望 +10 師兄夠幽默 2012-9-26 13:16
  • dick55 金錢 +10 師兄夠幽默 2012-9-26 13:16
  • 白貓兒 體力 -40 無意義灌水 2012-9-21 15:40
  • 白貓兒 威望 -40 無意義灌水 2012-9-21 15:40
  • 白貓兒 金錢 -40 無意義灌水 2012-9-21 15:40

回復 339# 的帖子

SCWT 甚炤N思?期待你十分鐘內回答
需知你回我帖內容有無意義灌水成分。

十分鐘後你仍在線 没回覆
為你此無意義灌水帖扣分
SCWT 又說多謝(Re 我post)又要無聊灌水兼provocative
雖謂上網輕鬆吹水 但我唔識你你唔識我 尼度唔係private chat
channel 係公開論壇 要知自尊及尊重别人
可能你性格有穧Q兒臇h 好似你有次批評某場
批評本來無乜問题 但你用了太誇張的比喻
後來你都自話誇張左  希望你明白論壇上唔係話諗到乜
就隨你嗡.

回復 340# 的帖子

hahaha, i was just trying to be funny. don't u understand chinese of thank you monkey big tummy button???

你再睇多次我上帖.

i am sorry, i think this is my first major offense, i will not blow water anymore.

吹唔吹水任得你 都是那句Respect yourself and
others 我接受你say sorry
你可選擇在系s時限內刪去那無聊部份
跟住我就N刪去我回应 免去你尷尬
你已said sorry 刪不蝩H得你

deleted

deleted
deleted
deleted
deleted

引用:
原帖由 milkydiary 於 2012-9-22 00:02 發表 whitekitty 貓兄,我查完字典,到現在我都唔知 "thank you monkey big tummy button" 係點解 ,你實在不必太認真,一笑至之就可以了。 By the way, 我係網上見到d人分享,話 part 2 時 client 主動 ...
SCWT had to learn his lesson.He has been a bit
too frivolous for a long time.

係唔係THANK YOU MONKEY 大肚(池)??

我諗係咪攪錯顪orry monkey 大肚池呀。。。: )

引用:
原帖由 milkydiary 於 2012-9-22 00:02 發表 我係網上見到d人分享,話 part 2 時 client 主動摸女女"這裡那裡",我覺得很誇張,因為那有女女肯比你咁樣摸呢? 個 client 又無理由先問下個女女取 permission 假!!! 唔通果個 client 係名副其實的鹹濕佬?萬一個 ...
你这問題真係好難公開答.

貓兄,就算唔公開,我都唔知點答!哈哈哈!: )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。