推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:02 發表

卡卡姐諗住介紹哈哈姐同你相睇架, 但原來你係箇中能手,
嚇度哈哈姐都掉頭走
卡卡姐諗住介紹哈哈姐比我,咁而家哈哈姐掉頭走咗,
卡卡姐咪好冇脸
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:44 發表

小豬豬你重興奮過唔大哥喎!!!
见唔大哥对你咁兴奋,我梗係兴奋啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:43 發表

因為唔大哥你伸鰼孎壎X蟆!!!!!
所以你就举起条尾同佢打招呼喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:43 發表

你個佛山Michael Jackson小豬豬, 你至係此中老手呀!!!!
恰我唔识英文
原来你同Michael Jackson咁好嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:41 發表

大家都知啦!!
因为大家都係咁嘅人

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:36 發表

就係因為你冇佢, 所以佢唔上!!
佢其实係怕你佢,所以先唔上

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:34 發表

小弟家陣都只係回 琴琴條 thread, 都唔使入主播版!!!
我琳琳条都冇回呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:33 發表

好耐歷史咯.............
佢唱"偶然", 你有冇聽過??
梗係听过啦,仲有:风筝,你的眼神,甚么是缘分......等

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-12 23:32 發表

唔似係喎............
我地一齐大叫三声:卡卡姐,睇下佢听唔听到

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-13 09:13 發表

我地一齐大叫三声:卡卡姐,睇下佢听唔听到
我幫口, 卡卡姐 卡卡姐 卡卡姐

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 09:16 發表

我幫口, 卡卡姐 卡卡姐 卡卡姐  
唔大哥你叫得唔够大声啊睇下我啦
卡卡姐 卡卡姐 卡卡姐  )))))))))))))))))

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-13 09:29 發表

唔大哥你叫得唔够大声啊睇下我啦
卡卡姐 卡卡姐 卡卡姐  )))))))))))))))))
你又真氣中氣十足喎

[FLY]开工囉,开工囉各位大哥,返嚟见[/FLY]

岩岩起身, 邊個貢大聲嘈醒我喎

列位官人美女早晨

各位早晨,逗留一陣,唔大哥果邊太多野做,要過黎呢邊先
引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-11 23:52 發表
小弟艭韝糬垓囮r!!!
唔生出個鼻就得啦
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-12 09:29 發表
好在唔係同志
同志道合
引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-13 10:17 發表
岩岩起身, 邊個貢大聲嘈醒我喎
唔話你知
引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-13 09:09 發表

佢其实係怕你佢,所以先唔上
我去試下先,CY我黎啦
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-13 10:22 發表
各位早晨,逗留一陣,唔大哥果邊太多野做,要過黎呢邊先

唔生出個鼻就得啦

同志道合

唔話你知

我去試下先,CY我黎啦
平時又唔過黎, 避難就黎

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-13 11:54 發表

平時又唔過黎, 避難就黎
女皇億歲億歲億億歲
我想架,不過復得果邊又顧唔到呢邊?你俾個副手我做就經常黎
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:02 發表
卡卡姐諗住介紹哈哈姐同你相睇架, 但原來你係箇中能手,
嚇度哈哈姐都掉頭走
小豬豬真係花心..........

卡卡姐你上唔上啊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:03 發表
因為小卡卡已肚餓
小卡卡:"媽咪, 快礸N糊仔畀我食........."

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-13 20:24 發表

女皇億歲億歲億億歲
我想架,不過復得果邊又顧唔到呢邊?你俾個副手我做就經常黎
小捕快同时走几个场都得啊,kawdya大哥你要多D学下佢喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:05 發表
咁你未知道我生肖屬孤狸
唔大哥, 你麙囍n似係石硤尾遽{.........  

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-13 08:10 發表
輕鬆又過關既早上.....各位早晨
唔大哥又有唔少進賬!!!!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-3-13 08:53 發表
唔大哥早晨
过乜关啊
黃崗海關囉!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。