推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-21 01:09 發表
趁住夜夜地, 又放一張先.......
我覺得阿嫂個紅色咀咀好sex, 小弟已幻想同阿嫂一邊打車輪, 一手插佢塊靚西, 之後再奶西
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我都再放一張

我都貼多一張,不喜勿插
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • skyhose 金錢 +1 精品文章 2013-2-24 05:41
  • skyhose 威望 +1 精品文章 2013-2-24 05:41
  • skyhose 體力 +1 精品文章 2013-2-24 05:41
  • 飛哥 金錢 +60 讚!硬晒! 2012-12-26 00:07
  • 飛哥 威望 +50 讚!硬晒! 2012-12-26 00:07
  • 飛哥 體力 +50 讚!硬晒! 2012-12-26 00:07

回復 377# 的帖子

狗仔式一流

有冇師兄鍾意呢? 一路吹一路玩玩具

相關搜索目錄: 玩具
本帖最近評分記錄
  • skyhose 威望 +1 讚! 2013-2-24 05:42
  • skyhose 金錢 +1 讚! 2013-2-24 05:42
  • skyhose 體力 +1 讚! 2013-2-24 05:42
  • bplbpl 金錢 +51 讚! 2012-12-26 01:30
  • bplbpl 威望 +49 讚! 2012-12-26 01:30
  • bplbpl 體力 +51 讚! 2012-12-26 01:30
  • 飛哥 金錢 +30 讚!果真大胆 阿嫂真係識嘆! 2012-12-26 00:06
  • 飛哥 威望 +30 讚!果真大胆 阿嫂真係識嘆! 2012-12-26 00:06
  • 飛哥 體力 +30 讚!果真大胆 阿嫂真係識嘆! 2012-12-26 00:06

引用:
原帖由 babymuimui2 於 2012-12-21 01:09 發表
趁住夜夜地, 又放一張先.......
鲍魚好美味咁喎!係咪可隨意品嘗先?

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-17 17:29 發表
老婆個波!唔知有冇師兄想大大力揸下呢??
唔止大大力揸下...仲要夾腸仔

引用:
原帖由 442a 於 2012-12-11 17:50 發表
哈哈,正丫。我老婆仔間5中也會甘的,多數是我要連續幾晚開OT,她便會send張奶相給我打氣。而我一般都會save系手機,因無樣。但有次比個同事發現,因他見過我老婆知道是大奶人妻,便追問是否阿嫂,我話你自己估喇,重 ...
我都充滿力量了...多謝嫂嫂

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 marco_villa 於 2012-12-11 15:13 發表
琣P佢講做鬗膝q做炾筐鴞n,隔一陣佢就whatsapp轠驚喜俾我
身材咁好...日日都要驚喜!

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-17 22:43 發表

真係好平常! 你得閒望多D對面樓, 有時好多女人唔著係屋週圍走  又或者係廁所打開窗沖涼 (有一排我成日係廁所等個人妻沖涼, 第二朝返工仲要撞到正, 我好自然望住佢對波.......哈哈
平常事啦!
見過隔離c9真空去倒垃圾啊!

引用:
原帖由 我係火星人 於 2012-12-20 01:28 發表
希望多D人講下想點屌我老婆........
啲毛毛最引人...正呀

引用:
原帖由 bbhihi 於 2012-12-23 01:50 發表

Show一張咁少, 比個前面睇睇啦......
你有魚網, 我老婆都有, 送多張T比你, 阿嫂有冇呢?
好想啜啜啜

引用:
原帖由 raymond98 於 2012-12-22 14:09 發表
妻以看到她的相在綱上 還看見很多人妻 她問我  何解冇咩香港人妻相  大部都內地人妻
Raymond 真係好大胆好性感!魅力指數...一萬

引用:
原帖由 sexgirl123456 於 2012-12-25 23:08 發表
有冇師兄鍾意呢? 一路吹一路玩玩具
不如由我代替玩具!

相關搜索目錄: 玩具

真係越黎越多人支持本小小特區 多謝多謝 多謝支持!                                                               
                                   飛嫂舊相再黎

本帖最近評分記錄
  • andrew2726 金錢 +31 讚!好正 2013-4-27 18:30
  • andrew2726 體力 +15 讚!好正 2013-4-27 18:30
  • andrew2726 威望 +29 讚!好正 2013-4-27 18:30

引用:
原帖由 vandd 於 2012-12-23 11:04 發表
老婆醉了
讚!好大粒葡萄 好有咬口!角度攞得好好 盡顯阿嫂對lin

撐撐撐············

引用:
原帖由 飛哥 於 2012-12-26 00:04 發表
                                    飛嫂舊相再黎 ...
飛嫂呢張相超吸引

擺個誘惑支勢引我

引用:
原帖由 飛哥 於 2012-12-4 23:59 發表
http://pic1.qnpic.com/img/fateyu/c2573df3/
真係多謝大家支持 各位支持嘅朋友真係值得一 讚!各位阿嫂真係正到不得了
所有相片都係原創  人妻特區真係好成功 多謝大家大力支持
大家支持 各位支持嘅朋友真係值得一 讚!各位阿嫂真係正到不得了

大家支持 各位支持嘅朋友真係值得一 讚!各位阿嫂真係正到不得了

又放下先................
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +60 讚!多謝支持! 2013-1-7 00:03
  • 飛哥 威望 +65 讚!多謝支持! 2013-1-7 00:03
  • 飛哥 金錢 +70 讚!多謝支持! 2013-1-7 00:03

從網友交換番來的

回復 396# 的帖子

回復 341# 的帖子

阿嫂屁股超正,thanks bro!

位位阿嫂都超正,小弟都分享一下先。不知道第二張相有冇遣規,如有請版主刪除及見諒!謝謝!

引用:
原帖由 飛哥 於 2012-12-26 00:04 發表
                                    飛嫂舊相再黎 ...
飛嫂呢張相個咀同埋個輪廓真係靚到我想對住電腦個mon射呀
真心, 真係好靚, 百看不厭

相關搜索目錄: 電腦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。