推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

紫荊

尊重是基本因素

ken兄所言什是,清楚遊戲規則、跟技師互相尊重和彼此溝通是非常重要。

兩位師兄一語道破
LIKE

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-16 18:07 發表
原來彤彤放完假,咁就好喇,我有D師兄老友等緊佢返薄I:)
上月底試過高挑美女彤彤的手勢, 對她的温柔友善、 盡心服務留下良好印象, 昨天終於有緣做第二次。
結果又是稱心如意, 感覺美妙。Happy兄說彤彤是場中最好的選擇之一, 我也有同感。

引用:
原帖由 william01 於 2013-3-21 10:11 發表 上月底試過高挑美女彤彤的手勢, 對她的酮X友善、 盡心服務留下良好印象, 昨天終於有緣做第二次。結果又是稱心如意, 感覺美妙。Happy兄說彤彤是場中最好的選擇之一, 我也有同感。
Happy兄因私人原因請我刪他囗及所有留言

唯一方法是禁言 他同意  現已禁言。

God's mill grinds slow but sure.

彤彤的粉絲也的確不少呢!: )

is time to pay a visit to child's land which one should i try first? 彤彤, Suki, 樂兒, or Ivy

引用:
原帖由 dick55 於 2013-3-21 13:19 發表 終於搵到證明佢用兩個分身玩自問自答喇?
原委我在上帖已如實講明
我當你的是gag 别扭曲我意思
God's mill grinds slow but sure.

今日公司話有急件送去佐敦...
唔知點解送件會送左上去婷婷度

長話短說, 今次係kitty幫我按, 係一位90後妹妹, 好靚好純, 但手勢完全得, 夠力夠準, 按緊果時有講有笑好舒服~

當然開心完, 遲哂返公司, 俾人問候啦...

引用:
原帖由 雨的魅力 於 2013-3-21 17:51 發表 今日公司話有急件送去佐敦...唔知點解送件會送左上去婷婷度 長話短說, 今次係kitty幫我按, 係一位90後妹妹, 好靚好純, 但手勢完全得, 夠力夠準, 按緊果時有講有笑好舒服~ 當然開心完, 遲哂返 ...
謝謝分享~ 同Kitty一聚, 有如返回學生時代與女同學單獨去郊遊的感覺~

乜咁多新名鵅A時間有限,想試都可能走左囉!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-3-21 18:12 發表 乜咁多新名鵅A時間有限,想試都可能走左囉!
唔新了! 所以ken兄就要快手快腳了!

請問Tips 通常比幾多,因我想去感受下。

聽說Kitty好靚女,我都好想見識一下!:)

我會用 "女同學" 來形容 Kitty
我鶪擗W去見到,但無找過她按。
90後,細細粒 (唔係電視劇鶩)
青春就肯定,靚唔靚就睇個人喜好

剛剛又上婷婷度,终於見到Kitty,的確係靚女一名。而且佢俾我一種清纯、可愛及親切的感覺!:)

James 兄,
成日見到靚女有無動搖過你的專一呢?
走入森林只為一棵樹,絕對是L者典範
自問做不到

需唔需要D豬朋骨友引誘鴽A伐翵銗L樹呢?
彤彤? IVY?  婷婷?

globalwarming兄,小弟至今不單沒有絲毫動搖,而且我對她的感覺只有一次比一次濃厚! 這其實不是什麼強者表現,可能只是人夾人吧!不過可能你要試過才會感受得到!:)

4boy師兄,尖沙咀公價是起碼二百的。: )

回復 267# 的帖子

thank you for info

雨兄,你近來的骨運認真好,下次又唔知遇到哪位好技師呢!: )

星期六下午飯都未食就心思思上去兒童樂園, 正想叫外賣, 婷婷請我食包 - 是豆沙包和奶黃包, 還有雪梨。
問起技師, 原來紅寶、秋兒、 樂兒都有booking, 正有點失望, 婷婷推我入房, 說會給我一個驚喜。 唔通
人手不足, 婷婷破例客串一次?   目標人物進來, 當然不是婷婷, 但怎也想不到竟然是我和婷婷的舊相識Rainbow。
斯文淡定、 個性温柔、 實而不華的Rainbow是我非短的骨齡中所遇上手勢和服務態度最感滿意的其中一位,
也是極少數我樂意跟隨轉場的技師。 與伊人重聚, 談到舊人舊事, 重拾那些年feel, 一方面享受舒服到位的推
淋巴服務, 90分鐘過得特別快。 婷婷見我夠鐘還未出來, 問我要不要加多60分鐘, 我意猶未盡, 自然一口應承。
按完後昨晚睡得很好, 醒來倦意全消, 今後我在這裡又多一杯茶了。

相關搜索目錄:

William兄,原來呢位經典技師是你的舊相好!恭喜你們在此重聚! :)

引用:
原帖由 william01 於 2013-3-24 17:08 發表
星期六下午飯都未食就心思思上去兒童樂園, 正想叫外賣, 婷婷請我食包 - 是豆沙包和奶黃包, 還有雪梨。
問起技師, 原來紅寶、秋兒、 樂兒都有booking, 正有點失望, 婷婷推我入房, 說會給我一個驚喜。 唔通
人手不足 ...
恭喜CHING再遇合拍相好~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。