推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-12 13:46 發表
William兄,你果然是有品味之人! 話時話,我是否應該自動請纓做红寶粉絲團團長呢!? 哈哈哈!

Ken師兄,你似乎真是有排睇,有排試喇!:)
James兄身為紅寶的頭號粉絲, 穩居捧場龍虎榜首席, 團長一職是實至名歸, 非君莫屬了。

另據婷婷告知, 應客人要求, 由前天開始, 星期日如有booking, 會照常營業。

今晚放工又偷偷地上去搵婷婷

今次唔mark邊位靚女(事實係太難揀... 個個都好個個都靚...), 叫婷婷幫我揀一位, 佢就介紹左新女女樂兒俾我

樂兒有技巧夠力又溫柔, 身材高挑, 著條背心連身裙跟本係將佢豐滿翵郁鬙梫麊籪}更加突顯出

師兄們又多一位靚女要約啦~

William兄,你太客氣了! 若果你早一、兩個月加入本團,我肯定連你車尾燈都見唔到!哈哈哈!

雨兄,你最近的骨運的確唔錯,但你仲有好多出色技師未試呀!: )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-9 10:49 發表
陌生人兄,我很麻煩的,又要靓,又要好,又要合得來,真係唔係個個都琝甯[!哈哈哈!:)

講埋另外兩個靓女先,秋兒原來亦見過,她是酮X體貼、小鳥依人形,她的粉絲也绝不少呢! 至於Suki, 聞 ...
James兄, 又要靚, 又要好, 又要合得來的不只你一個, 小弟也是一樣, 幸而運氣不錯, 近期有很多杯茶啱飲。
上週見過神祕美女樂兒(即圓圓), 但時間不就, 有點心思思, 經婷婷安排, 終於可以一試。樂兒的身形、 技巧
和温柔一如雨兄所述。樂兒人如其名, 性格樂觀、 笑意盈盈、 爽朗健談。 人與人很講緣份, 我與樂兒雖剛
相識, 但一見如故, 無所不談, 其間提起不少骨場趣事, 過程輕鬆愉快, 樂在其中。

相關搜索目錄:

紅寶,嬌兒,秋兒,樂兒,不如紅寶都改名為:紅兒,
好快會再去(兒童樂園)了

Ken兄,你說得對,絕對是瓻{我]一班愛玩大細路的“兒童樂園“!  我昨晚又上去享受奇妙之旅呢! 嘻嘻!: )

William兄,恭喜你又多杯靚茶飲!: )

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-15 13:38 發表 Ken兄,你說得對,絕對是瓻{我]一班愛玩大細路的“兒童樂園“!  我昨晚又上去享受奇妙之旅呢! 嘻嘻!: )William兄,恭喜你又多杯靚茶飲!: )
夢幻奇妙之旅(兒童樂園)紫荊

相關搜索目錄:

Ken兄,你的主意真好! 為配合兒童樂園呢個主題,红寶也決定改名為紅兒!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-16 00:34 發表 Ken兄,你的主意真好! 為配合兒童樂園呢個主題,红寶也決定改名為紅兒!:)
我話"寶兒"好聽d

紅兒都幾特別魽I:)

紅兒,寶兒,兩名都ok,不過見過紅寶時,見佢面色紅潤,又係紅人,
咁,紅兒比較適合

回復 199# 的帖子

彤彤   放完假  今日返左      

我都覺得紅兒個名較形格,較適合她,寶兒略為普通了些…… : )

原來彤彤放完假,咁就好喇,我有D師兄老友等緊佢返薄I:)

這兒老闆婷婷是否當年八樓的婷婷?

依家仲有冇九折優惠?

引用:
原帖由 SCWT 於 2013-3-18 14:02 發表 這兒老闆婷婷是否當年八樓的婷婷?
就是了。
God's mill grinds slow but sure.

婷婷

既然此婷婷是彼婷婷,點解唔落場客串鴭O?

是否要等人 雪地赤裸跪求 先會出山呢?
我對女主持特別有玄念

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-3-18 18:26 發表 既然此婷婷是彼婷婷,點解唔落場客串鴭O?是否要等人 雪地赤裸跪求 先會出山呢?我對女主持特別有玄念
其b若干年前(不是很久前)
若有缘我本可被婷婷完整的按一次
但雖有機會卻未有缘 詳細不說了。

God's mill grinds slow but sure.

globalwarming兄,果度咁多靓女,唔駛婷婷啦!哈哈哈!

James 兄,

的確是,見到面抽懮\水就算喇
我最近都見到唔少骨格精奇的技師,
的確好唔得閒。

不過,我好快就上兒童樂園感受礸ㄞu

謝謝師兄分享!

globalwarming兄,快D喇,下星期又長假期喇! 我琴晚先又再感受完! 嘻嘻嘻!:)

haven't been there for a few weeks
so many young girls now, WOW!!!
So crowded now...... be careful.

傳說中的嬌兒

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-19 08:24 發表 globalwarming兄,快D喇,下星期又長假期喇! 我琴晚先又再感受完! 嘻嘻嘻!:)
今天终於有機會找嬌兒,來之前不抱什麼期望,
今天其實亦十分累,又比大雨淋到濕哂,上到去
本來遠看她沒什麼,及後再近鏡看清楚她,
的確是靚女一名,沒有超大眼睛,又沒又瓜子面梨渦,
但加起來卻親切好看。

我告訴她我很累,想她輕力柔按好讓我睡一鵅A
有D技師會趁機得過且過,估唔到嬌兒唔係得個樣,
佢按個個位都按得認認真真,無交行貨。
雖然我累積的疲憊沒有即時消失,但我對她的服務態度
和評價是超讚。

最近試了不同地方幾位技師手勢,都無心機寫報告,
不過驕兒係值得提

之前有朋友問我點解同一個技師兩個顧客卻有不同感受?
大佬,我點Q知點解喎
  可能M到,心情唔好;
  又可能佢唔你杯来茶;
  又可能你要賺到人盡,tips 不及最低工資;
  最有可能是 你對人好,人家咪對你好囉,
自己唸屩I解,幫你唔到

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。