推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

回復 4174# 的帖子

哦!唔通又食飯盒

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-15 15:21 發表
哦!唔通又食飯盒
咁都中,柴哥厲害

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-15 13:22 發表
Angel充完電啦
柴兄今晚上去試下電力??

回復 4178# 的帖子

飯盒?怕怕 。想架,怕電親

回復 4168# 的帖子

晏D有食神喇

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-15 16:21 發表 晏D有食神喇
嘻嘻,有柴兄在,日日都有食神

見到詩詩既第一個感覺,可能係一位斯文美女,可是我錯了。原來又係一位玩得既尤物。

正值寒天,但詩詩火熱既打扮好像叫我將個寒字拋譇腦後,黑色超短裙令等我將自己視線放在她既美腿上好耐。粉紅色上裝,事業線露出一半,原來都係一位有料既人,睇到人企都企唔直。

按背時,詩詩好似騎馬咁坐左上黎,已不時感受到詩詩體貼既溫暖,推按有力用心。呢種溫柔既按摩同軟棉棉嬌驅既溫暖,如以前地球兄所講,舒服過天皇按摩椅。

轉身後,難以形容既享受,溫軟嬌體依靠上來既體貼,皮膚軟棉棉的。兩方互動,順得人,慢慢開心咁結束。

如果師兄想搵一位服務型既技師,詩詩係首選之一。她簡直將我對服務既要求重新定位,今後如果冇詩詩咁既服務水平,可以唔洗預我啦,哈哈。
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-1-16 10:09
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-1-16 10:09
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-1-16 10:09
  • simon_kkk 金錢 +30 多謝分享 2015-1-16 09:57
  • simon_kkk 威望 +30 多謝分享 2015-1-16 09:57
  • simon_kkk 體力 +30 多謝分享 2015-1-16 09:57

回復 4182# 的帖子

恭喜wind_wind兄M到驯獸師

天上,人間

落班匆匆趕去看充電回來的angel. 到徙只見又是高朋滿座,耐心的ching們乖乖的等荂A技師們一貫地忙茯黿籇麂荂A唔好執輸,蟥{向場主mark低Angel先~場主話等鼣。 等∼瞥見伊人匆匆一現∼二仔底啦。Angel的外表∼五官標誌,身型均匀,懒庸庸的姿態忽爾流露出絲絲感性

好不容易跟到啦,伊人充電回的確令人眼前一亮,臉蛋比以前飽滿紅潤,身型更

伊人暖暖小手起動,閉目享受時間開始。 伊人很老實話佢技術係一般∼但我收貨

! 言談中釭齒h了一點伊人生活背景點滴,方知今日能與伊人邂逅於此∼實屬萬幸。不知不覺∼哇,破鰴B∼一百二十! 條柴從未試過停留咁耐
Angel~被你所破! Thx.

Simon兄,watt數勁,真個電親喇

本帖最近評分記錄
  • simon_kkk 威望 +30 多謝分享 2015-1-17 09:17
  • simon_kkk 金錢 +30 多謝分享 2015-1-17 09:17
  • simon_kkk 體力 +30 多謝分享 2015-1-17 09:17

早晨,今日反工同事有琳琳、 lisa. ivy. ruby. Sophia angel. kary.  雙十陀地妹妹有希希

今日仲有lily. 童童再有新人阿的加入

回復 4187# 的帖子

L健臂彎

回復 4187# 的帖子

新人阿的

回復 4182# 的帖子

師兄真好; 可以搵到詩詩.  她的確是一個精品技師;  有她獨特的之處, 除了師兄所講外; 她還是一個好好的傾訴對象.  童顏的她估不到有豐富的人生經歷.  

她的溫柔是滲出來的; 急進的師兄是放慢一點才可細會當中的滋味.  溫柔的電眼再加上軟綿綿的依偎;  有時真的是說說其他話題分分心才不會把持不定.  

驚喜是留待有心人才可預到!

相關搜索目錄: 精品

新人 KARY 琳琳 的的 都未見到 , 今日有邊位返

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-16 12:00 發表
落班匆匆趕去看充電回來的angel. 到徙只見又是高朋滿座,耐心的ching們乖乖的等荂A技師們一貫地忙茯黿籇麂荂A唔好執輸,蟥{向場主mark低Angel先~場主話等鼣。 等∼瞥見伊人匆匆一現∼二仔底啦。Angel的外表 ...
柴兄終於被電到失手了

回復 4191# 的帖子

今日少的 得lisa. Sophia. 童童 mimi.  angel.  雙十妹妹有希希。miumiu

童童???

之前好似楊恭如果個????

回復 4192# 的帖子

Simon兄,今日人小小,包唔包

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-17 13:13 發表
Simon兄,今日人小小,包唔包
仲要問, 我都比你估到啦

回復 4196# 的帖子

豪D∼包埋個飯盒喇

回復 4197# 的帖子

好,再加新人michelle

回復 4197# 的帖子

好主意,等我想下先。
再添新人michelle,

回復 4199# 的帖子

我至愛英文名字之一

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。