推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-3-19 18:49 發表
我才是久仰威簾兄仁厚君子之名
一聽技師輕\提到貴姓氏便知是你趨前相認
兄至今刻亦已享受了是日第二骨吧
我則稍留敬賀婷婷後 繼續為生活營役
貓兄太客氣了。是日爆房,無緣享受第二骨。

是日工作11小時,未能前來恭賀,只可憑WHATSAPP寄意

昨天見到婷婷由心笑出薄A多方好友來支持到賀,
多個生日蛋糕,鮮花,美食,香檳紅酒...

我又發覺佢被青春氣息包圍,所以時時有講有笑,
觀察所得她的團隊的平均年齡十分後生,有幾位
靚女是學生 look and feel, 記憶中最少有位
是堅大學生,相信可以成為後生仔樂園。

婷婷以為我有排先攻下佢個10-11人團隊,
其實有幾位靚女以前就按過,過埋昨天,
數嚗ィ鵀8位靚女都已幫我按過了,
如果按哂婷婷係咪幫我按?
佢以為我唔記得以前仲挣我兩渣,唔係果汁/啤酒

相關搜索目錄: 紅酒 啤酒 香檳

回復 2024# 的帖子

我都係來唔到,祝婷婷生日快樂,青春美麗

衷心多谢s多C  兄厚爱, ぉ蚺中@[乱,招呼不到,敬请原谅! 今日反工同事有,|儿,文文,MIKI  KITTY  JOEY,YUMI  JOANNE ,NANA  BOBO   KIKO   ZOE 心柔   

回復 2029# 的帖子

nana,同mimi,邊個服務好D

回復 2022# 的帖子

多谢猫猫百忙之中前来相聚,更加多谢你的美味靓汤

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-3-20 14:50 發表
衷心多谢s多C  兄厚爱, ぉ蚺中@[乱,招呼不到,敬请原谅! 今日反工同事有,|儿,文文,MIKI  KITTY  JOEY,YUMI  JOANNE ,NANA  BO ...
咁多位有無邊位係陀地呢?

回復 2032# 的帖子

婷婷不用客氣。
God's mill grinds slow but sure.

回復 2033# 的帖子

心柔,BOBO,YUMI,KITTY,JOANNE,ZOE KIKO,系陀地, 反工同事有,JOEY,NANA,MIKI,

Bobo + Nana 聯合會診

之前預約了兩位神經專科W師,2人各有特色,
得知乃好姊妹,所以我對他們信心十足

Bobo 是開朗陽光型,笑容滿面,而 Nana
是長髮纖型,是新晉W師第3天返工,事業線突出,
有 potential

開始治療時,B 怕我緊張 先抱一鵅A十分細心,
然後躺下讓W師一左一右慢慢尋找黐根部位,
B有好多ideas, 而N就接受指導,雖然佢有D無從入手,
但十分開心好笑.....之後找到治療方案,
三人坐茼角T角形,如營火晚會圍茈秅鶢暖,
好 warm 好傾又好玩,兩位W師互相交接,
問我想那位做主診W師? 為了令我安心,
每人都比D洇痟矰...我才明白到四手先至夠的芵q...

總括來說,這次是輕量級入門版的會診,喜歡輕鬆,
好傾,好笑,帶支啤酒或來杯紅酒邊喝邊傾都OK,
不太適合重症重口味的求診者,感受因人而異,
難以用文字形容

我問兩位W師我究竟乜事? 佢地話係 UDNS症,
Unsatisfied Desires Neuro Syndrome
(不滿足神經綜合症候群)

佢地話如果覺得治療效果不夠好,可以再轉介
多兩位資深的顧問W師比我,但我覺得治療效果很好,
熟熟的一覺唻鴗悒,到依家都仍未再需要治療

在大廳所見到有另外幾位W師:
靚女型:
心柔 - 近看有迷人的眼睛
夢兒 - 小巧型的平均美

少女型W學生:
Joanne - 剛畢業的長直髮陽光女生,綽號“晴天”是她?
Kitty - 學生樣子,唔化妝都完全OK的青春型
Kiko - 似在學生,cosplay 類型,日本妹character

海歸派回國留學生:
Zoe - 有D鬼妹look, 畢業好幾年,令人印象深刻
Miki? - 實力派,通英文,治療時切勿講粗口 "Oh, Shit!",
           小心一巴掌打過來

實幹派:
Joey - 低調任務型,會有效地施行治療,工藝不用至疑

太多靚女,搞唔清Yumi??  So, How far you go for 骨?

相關搜索目錄: 化妝 紅酒 啤酒 留學

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-3-22 10:22 發表 之前預約了兩位神經專科W師,2人各有特色,得知乃好姊妹,所以我對他們信心十足Bobo 是開朗陽光型,笑容滿面,而 Nana 是長髮纖型,是新晉W師第3天返工,事業線突出,有 potential開始治療時,B 怕我 ...
globalwarning兄的分享實在太精彩了!令人津津樂道!
這班醫女各擅治理我們的身心奇難雜症,要定期上去覆診呢∼

近期去了好幾間樓上骨,發現好多技師都鐘意穿黑色連身裙,黑絲等,就好似制服一樣,可能黑色能突出線條美掛,但唔知係咪睇得太多太多黑色 出現了審美疲勞,今日星期六收早,諗左好耐,原本打算回家一盡丈夫之責,但大腦始終不敵細佬,上到去見到裝完修,多左間房,多左條廉,我笑一笑問老闆娘,咁似古代洞房花燭個衋s鳳床擺設既,笑話講完,老闆娘問我今日有咩心水,我停一停,想一想,見身體又不是這炫h勞,我單單只想解決我心中的一團火,但夢兒又放假,係我再三思考期間,見到一個紅衣女郎走過熟悉的背影,但又有一種陌生的感覺,是她了,她可能係我見過著紅色衫最靚既一個。
但她要多等30分鐘,咁就唯有同老闆娘吹下水先啦
夠鐘入房,今晚安排左c房,沖緊身期間她已經拿著水入黎,由於c房要企入木桶內沖身,所以係沖完之後,她都抹住我慢慢咁跨過木桶,啎W床她第一句就問做咩咁耐唔搵我><差唔多有兩個月了,我就話,我上次黎既時候妳都放假,不過她真係好記性,即使兩個月無做過我,都依然記得我既腰背需要特別既照料,同上次一樣,她用手Z細心咁係腰背位置推,總覺得她手Z既技巧已經去到爐火純青既境界,點解咁講?因為好多技師都會用手Z,但好多都會用上死力加亂推,當骨頭碰上骨頭既時候就會有痛楚,尤其係我這種偏瘦身形既人,係推按期間,與她閒話家常,談談菜譜,發現彼此都喜歡有時間下廚炒兩味,整個過程就好像烹飪交流一樣。
係我研究緊生菜如何炒才會香脆既時候,她已經在我身上落油,她的推油都不是輕輕抓那種,推上半身掌掌有力,當推到下半身既時候就慢慢推,輕輕抓,也許我那團火抑壓已久,連patpat都跟著她的雙手擺動起伏,咁就唯有轉身享受啦。
轉身之後,我望住她,而她用手指碰碰我的唇,好似要叫我安靜集中,她貼著我的身軀,細細聲在我耳邊說,我地一齊研究如何炒生菜,首先她用雙手在我身上慢慢游走弄得我異常興奮熾熱,當去到我那棵生菜既時候,落小小油,清洗乾淨,我就話不如加蠸旍料,隨即我不客氣用手打開那裝著蒜蓉的樽,慢慢係鍋的兩邊加點蒜蓉,然後我用慢火慢慢地讓蒜蓉爆開,係我爆緊蒜蓉期間,生菜已被她洗得乾乾淨淨,我急不及待轉用猛火爆蒜蓉,也許鍋子爆得太熱,當她開始放菜炒既時候就聽到好嘈吵既啪啪聲,我知道差唔多係時候上碟,係最後我加上小小鹽調味,再被她兜一兜就上碟了!上碟後,生菜慢慢變軟,蒜蓉汁都係生菜四邊溢出,菜式已經完成,解決左我既疑問。心滿意足
出房後,比完家用再和她輕談幾句並約定下次再研究菜式,她是誰?她是我的烹飪導師~Miki

相關搜索目錄: 瘦身 笑話

早晨,今日反工同事有,MIKI   JOEY  文文  JOANNE,NANA,陀地有(YUMI,COWCOW,BOBO,KITTY,心柔.

回復 2039# 的帖子

請問今日有邊位陀地返工?

回復 2041# 的帖子

YUMI   COWCOW    KITTY   BOBO  (   其它有NANA   JOANNE    JOEY   MIKI   )

Last week, i tried new bg Nana, she is new on message, so don't expect too much on the skill.

But, her outlook is fine and figure is good, suitable for those ching who loves hiking.

大家好,今日反工同事有心柔,miki  yumi,bobo,nana  文文.joanne,

引用:
原帖由 iampossible 於 2014-3-25 17:45 發表 Last week, i tried new bg Nana, she is new on message, so don't expect too much on the skill. But, her outlook is fine and figure is good, suitable for those ching who loves hiking.
Saw her once, yes! good appearance with OL feel. Will try try......

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-3-26 17:24 發表 大家好,今日反工同事有心柔,miki  yumi,bobo,nana  文文.joanne,
紫荊七公主

God's mill grinds slow but sure.

哈哈…講左我心 聲

引用:
原帖由 mini7 於 2014-3-24 19:00 發表 陀地最好介紹是那位呢 ?
Hi mini7 兄,本地的搵過yumi,靚女幼幼一名,她係果種笑起上黎你見到會心動既人。dup 既話用心呀。
KK 偶然見過,皮膚白晢,tee 加熱褲,性感尤物。

Kiko quote 番之前既形容,長髮斜陰髮型,修飾出小 v型臉,電眼高鼻細咀,一身性感打扮,時尚帥氣的女人味出晒黎,腦入面除了'喜愛夜浦' 想不到其他字形容 。

不過KK 同Kiko 就未搵過,服務怎麼留待其他師兄分享。

尚未見到 cow cow,留待其他師兄形容。

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-3-27 08:14 發表

Hi mini7 兄,本地的搵過yumi,靚女幼幼一名,她係果種笑起上黎你見到會心動既人。dup 既話用心呀。
KK 偶然見過,皮膚白晢,tee 加熱褲,性感尤物。

Kiko quote 番之前既形容,長髮斜陰髮型,修飾出小 v型臉 ...
cow cow 真好耐無見。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。