推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

紫荊

回復 1999# 的帖子

但我今晚見到夢同miki  都著桃紅色裙、似兩姊妹

呢度幾時開始研究著衫

回復 2002# 的帖子

听聞有新女mimi 像姚子羚    來左紫荊?有冇C,兄見過😊😊?

新同事mimi 今日有反工,但暫時只反兼職,今日反工同事有夢兒,文文,倩兒,miki , yumi kitty bobo joey joanne

相關搜索目錄: 兼職

今日memi反工嘛,我想睇下係咪真係咁靚女

雨兄、高兄,我昨晚已見過,堅似…… : )

回復 2006# 的帖子

James兄有無入房一試?

高兄,沒有,我見到她時她剛準備離開……

夢兒由今周五(21/3)放假外遊至下周三
周四(27/3)是否即返工我暫且不確定了。
希望她玩得開心充充電。
God's mill grinds slow but sure.

回復 2009# 的帖子

一個咁勤力鴽獀v,常常都早返夜退,都應該去充充電了

早晨,今日有新同事nana加入,反工同事有夢兒,文文,miki,zoe,joanne,joey,yumi,bobo,kitty,心柔

剛剛見到新人Na Na長髮美人,身材出眾

姚子羚?
夢中情人WOR

回復 2012# 的帖子

nana是似姚子令個位?

尋晚和婷婷、幾位靚女和師兄揮手goodnite
入電梯時 見到一位面善靚女出梯拿住食物
不知是否这位新技師。
God's mill grinds slow but sure.

回復 2015# 的帖子

可能系,今日反工同事有,梦儿,文文,欣柔,MIKI  ZOE  JOANNE   NANA  BOBO   KITTY  JOEY

Na Na性感小野貓

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-3-18 15:20 發表 可能系,今日反工同事有,|儿,文文,欣柔,MIKI  ZOE  JOANNE   NANA  BOBO   KITTY  JOEY
差一位就夠數湊隊足球隊

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-3-18 21:38 發表

差一位就夠數湊隊足球隊
領隊婷婷兼做球員咪夠囉

今日又係夢幻十一人???

貓兄,久慕大名,今天幸會。

婷婷生日,多忙也要上去祝賀,並藉機與快要放假外遊的夢兒一敘。
婷婷在眾美相伴下切蛋糕,場面溫馨。只見客似雲來,房間供不應求,
闢設第七間房確有迫切需要。

我才是久仰威簾兄仁厚君子之名
一聽技師輕\提到貴姓氏便知是你趨前相認
兄至今刻亦已享受了是日第二骨吧
我則稍留敬賀婷婷後 繼續為生活營役

心柔, BoBo + NaNa

又上去探婷婷,一入門口就見到張L形_D客排排坐
吃粉粿,情景似排隊派米又似排隊診症咁

心柔W師
今次W我鴷誚aW師心柔,長曲髮富時代美感,
此界別中十分有名,技藝屬高,同佢認識已經一年多,
只看過她2次,唔知點解睇親佢我都言語失控,
不斷同佢傾計,話題不絕,仲有D部分失憶兼斷片,
明明咻穜i機票準備飛去 Singapore (普通話),
唔知點解行魖茼悁y乜都唔記得做咁??
仲出現思想行為不協調癥狀,斯文到手腳都不受控制。

我問W師我究竟乜事? 佢話我有D黐根,所以即刻
幫我拉根,之後我都係覺得唔多妥,由於佢係W普通
心理科,建議我深入D去睇專科,佢話有2位專科W師
聯合會診,效果顯著。我問佢骨癮有無得W,
佢話:有,按多D骨,以骨攻骨,以毒攻毒!
我問佢駛唔駛輸液吊鹽水?  佢話唔駛,推D油就得。
我問佢依家有無得睇,佢話睇前列神經專科D籌派哂,
明天請早預約。
所以我預約了兩位神經科W師: BoBo + Nana,
治療過程和效果下回再分享

相關搜索目錄: 機票 普通話
本帖最近評分記錄
  • ken19lam 體力 +45 有趣有趣 2014-3-20 11:01
  • ken19lam 威望 +45 有趣有趣 2014-3-20 11:01
  • ken19lam 金錢 +45 有趣有趣 2014-3-20 11:01

祝婷婷生日快樂,事事稱心   可惜今日我未能前來湊熱鬧....

老闆娘今日瓥J糕多到食唔哂,利害! : )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。