推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

紫荊

回復 2400# 的帖子

many c hing already post such many reports, u should explor  yourself

琪藝班真係妙不可言,雙肩鬆哂,而且望住佢,已經係好好享受,哈哈~「捉棋」方面就唔洗講啦...HAHA,太出色!
當然發個好「夢」也不錯,完全是進入溫柔夢鄉~

唔知少女組又是如何呢...

回復 2402# 的帖子

i like 捉棋 more than day dreaming

引用:
原帖由 fitman 於 2014-5-22 10:31 發表 many c hing already post such many reports, u should explor  yourself
Agreed! 非試不可這標準的確會因人而異.....

引用:
原帖由 stoke 於 2014-5-22 11:26 發表 琪藝班真係妙不可言,雙肩鬆哂,而且望住佢,已經係好好享受,哈哈~「捉棋」方面就唔洗講啦...HAHA,太出色!當然發個好「夢」也不錯,完全是進入溫柔夢鄉~唔知少女組又是如何呢...
夢與琪各具特色

引用:
原帖由 Gresple 於 2014-5-22 10:12 發表 各位師兄,小弟今日想上去作第一次體驗,可否推介一位非試不可既靚女呢?
師兄看回前三四版各師兄的分享,自可找到心目中之理想人選....

引用:
原帖由 fitman 於 2014-5-22 11:28 發表 i like 捉棋 more than day dreaming
fitman兄也愛好被琪琪重炮將

琴晚第一次上去,無預約,諗住搵Tracy點知放假,心柔又做緊野,棋藝班又滿額,結果老闆娘介紹左個陀地比我,長長金髮,眼大大,身材都唔錯,見佢都幾可愛就試下,按摩技術就普通啦,不過勝在岩傾,大家交換下D相睇下,又會問下我邊張好睇,小朋友真係可以好天真,見到佢望住張相係到笑既樣,真係咩煩惱都無哂,之後推油關哂燈,見佢怕怕羞羞咁又幾有feel,有時搵D小朋友做,就係只在個種feel,我覺得佢完全滿足到我囉,出房後都唔記得抄牌,整係記得佢叫kiko,有機會一定會再搵佢

昨日看見Joanne都幾KAWAII~

大家又同邊位少女組「合作」過?

回復 2409# 的帖子

琴日見到個著牛仔恤既女仔好似幾清純,不過無問咩名

等我諗下先,如C兄經過廳時見到邊位女女可即時問,因太多女女,而我又未必留意佢的著衫,所以答你吾到,今日反工同事有miki.  Joey.   Tracy.   Yumi.  Kiko.  Joanne.  悠悠。琪琪   心柔. 再加新同事.  barbie

引用:
原帖由 messenger 於 2014-5-22 11:34 發表
fitman兄也愛好被琪琪重炮將
i met her in lift lobby when first day she worked here   so  deeply impressed

回復 2411# 的帖子

妳係老闆娘?我見第一次唔係咁好意思,今晚再介紹比我識

引用:
原帖由 大懶蛇 於 2014-5-22 13:17 發表 琴日見到個著牛仔恤既女仔好似幾清純,不過無問咩名
似乎是Joanne

回復 2414# 的帖子

哈∼咁今晚等我問下芳名先

哈哈,再次和差兄相見,Tracy穿上粉紅色連身裙真係好靚呢新人芭芘,原來係尖東某大場出身,高挑身材,笑容燦爛

Book 左今晚琪藝班

回復 2417# 的帖子

哈哈,棋藝班新會員

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-5-22 18:23 發表 哈哈,再次和差兄相見,Tracy穿上粉紅色連身裙真係好靚呢新人芭芘,原來係尖東某大場出身,高挑身材,笑容燦爛
哈哈!幸會!Tracy的淡粉紅裙的確很獨特,Miki的黑色厘士裙也不俗。見新人Barbie文文靜靜,樣子清麗可人。Kiko穿上娃娃裙,越來越搶眼

回復 2419# 的帖子

哈哈,miki既格子連身裙都吸引

回復 2414# 的帖子

原來該清純少女芳名Yumi
不過昨天晚上並無試到Yumi手勢,在此場重遇之前別場的故友,享受左一次美滿spa

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 大懶蛇 於 2014-5-23 11:50 發表
原來該清純少女芳名Yumi
不過昨天晚上並無試到Yumi手勢,在此場重遇之前別場的故友,享受左一次美滿spa
哈你重遇她应该開心喇。

God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 大懶蛇 於 2014-5-23 11:50 發表 原來該清純少女芳名Yumi不過昨天晚上並無試到Yumi手勢,在此場重遇之前別場的故友,享受左一次美滿spa
係喎!Yumi也清純! 師兄與那一位重遇啊?

回復 2423# 的帖子

Tracy,起初以為佢上左岸,原來黎左此場

回復 2422# 的帖子

哈哈,首先要多謝版大提供消息,自從聖誕前一別後,已經差唔多半年無見,佢笑容仍然都係咁燦爛,而且做好似靚左

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。