推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-23 11:48 發表

CFGKLLS, SGH, 886
你同扎哥打密碼牙?

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-23 12:13 發表
D9Y, OD9<>8, 條LYsick條毛咩!
我見過佢用呢類字母鬧白貓啦

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-3-23 12:17 發表

我見過佢用呢類字母鬧白貓啦
Something like that la.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-23 13:17 發表
人間蒸發

呢次真係一語成讖 lu..................
見風頭火勢唔出黎o者, 慣架啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-3-24 09:16 發表

見風頭火勢唔出黎o者, 慣架啦
係我一定死撐到低....
怕咩嗟...偷人野都做得出啦...

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-24 13:23 發表
你地激到個阿叔回魂喎......

d阿叔都幾無知, 原創係點解都未知. 不過年紀大係咁, creativity低之餘, 理解力都退化.
呢d佢點識呀, 邊度沖涼有折佢就知

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-24 13:23 發表

d阿叔都幾無知, 原創係點解都未知. 不過年紀大係咁, creativity低之餘, 理解力都退化.
佢係咁叻唔洗偷人icon啦...six q 自己整咩

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-3-24 13:40 發表

人地好有錢嫁...洗q折咩

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-24 10:55 發表

味咁撚小氣啦

你試諗下....當你因為幼稚無知自以為大哥...攪到自己個朵晌網上名譽掃地...遺臭萬年....非洲和尚....冇晒朋友....你都唔介意做埋賊仔....
其實佢要用無所謂...比個理由我law....咩都好丫...個理由話好憎我都得嫁

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-24 16:46 發表

都唔同level...味要求咁高啦............
唔係人地低...你地高嗟

引用:

係, 他的確唔只轉數, creativity亦低.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-3-24 13:40 發表

eh, 係版上出晒名講邊到有折唔系佢糸我. 不過和fellow consumers分享budget prices info係平常不過的事, 只是佢同佢D細既學以前野獸影射我講coupons(不過野獸晨早都已向我公開私下道歉). 講折扣本非小家, 無聊無point的暗寸就小家.

Sorry, 離題了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-24 21:26 發表

eh, 係版上出晒名講邊到有折唔系佢糸我. 不過和fellow consumers分享budget prices info係平常不過的事, 只是佢同佢D細既學以前野獸影射我講coupons(不過野獸晨早都已向我公開私下道歉). 講折扣本非小家, 無聊 ...
ar...可能你有掛, 我唔知呀, 我都唔入去已故紙紮大佬果版, 我都係聽返黎...
你唔好搵位坐先得架

hohohoohohohohohoohohohoh

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-26 17:11 發表
change signature sin.......
.............
做紙紮賤人, 首要蝦女人

引用:
原帖由 tyco 於 2007-3-26 17:14 發表
hohohoohohohohohoohohohoh
.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。