推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-22 11:27 發表

歡迎各方友好使用
幾型...我都等緊d新verion出

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-3-21 22:46 發表

你唔好笑死呀, 一陣人地報警告我同亞ape謀殺呀
最攪笑人地討論緊國家大事....佢又插入同人講比人踩親條尾...但無人理佢

開條thread同人講條尾比人踩親好驚...又比人寸切左條尾味無事law..

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-22 11:35 發表

齋睇icon我仲以為呀自來狗返泥continue添
無計...佢想用我都開心...但不問自取是為7也....

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-22 11:43 發表

咪臭係...人地大人做大事.....who care呢d契記係咪好驚wor....
有人叫佢報警....唔知佢會唔會print晒e條thread d posts出泥諗住第屎上庭做呈堂證物呢?
咁偷人icon算唔算偷竊?

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-22 11:47 發表

我地又改icon囉....我想用金撈....襟撈襟撈.....夠好意頭...arm晒我呢亭爛鬼
狗先鍾人扮人嫁嗟....

今日買左d9糧...佢入泥我又餵d佢食

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-22 11:52 發表

佢係同惡勢力對抗緊..........偷icon最多叫俠盜.........佢自己認為........
最攪笑同d兄弟仲讚佢....
其實..佢仲有咩可以做呢?

我又有new wall paper lu...yeah~~~~

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-22 15:45 發表
不如開個盤....估下條死賊仔到第幾個post忍唔住再入泥吠咯.........
其實佢都好慘...
想還拖又唔見得光...
好似d低級古惑仔o係自己個竇打沙包比d o靚睇咁:"咩呀!你地估我真係驚牙!?"

偷人icon??? 真丟架))))))

引用:
原帖由 tyco 於 2007-3-22 16:09 發表
偷人icon??? 真丟架))))))
....真係可憐

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-22 17:01 發表

唉...算啦.....如果偷用人個icon能夠令一個弱者覺得自己威、報到仇、還到拖....咁我地大方d又何彷呢?
ape, 你真大方, 真善良, 放狗一馬

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-22 17:07 發表

個阿叔一把年紀, 都會被一d無關痛癢的事和人影響到......好易有精神病.
唔怪得icon都偷 真係一隻跟尾狗

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-22 17:07 發表

個阿叔一把年紀, 都會被一d無關痛癢的事和人影響到......好易有精神病.
E+我先係受害人wor.....
點解大家唔同情下我....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。