推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-24 11:15 發表

可想而知...邊個至8
一定係阿lu最八
兩單野都睇左, 芝琪個簽名我估到... 係估唔到佢做咩咁失常,邊個得罪左女果個先架??
新果單... 聽聞呢位人兄仲有so擾出thread既兩位女網友... 咁就真係好過份囉...

in love with the nature...

炮房之中金b唔算8呀

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 12:14 發表

一定係阿lu最八
兩單野都睇左, 芝琪個簽名我估到... 係估唔到佢做咩咁失常,邊個得罪左女果個先架??
新果單... 聽聞呢位人兄仲有so擾出thread既兩位女網友...  ...

其實個女唔重要個女主角我地無人會理
個七姑碌想搵交嗌, 抄英雄就唔好用個分身嘛, 陳生個名唔夠照咩定驚用真身比人追殺呀? 拔, 用分身又比人篤爆, 出幾個post又要收皮, 唔夠班就唔好學人做英雄同人出頭嘛
另一單就.....唔知頭唔知路所以唔知講咩, 拔八掛一下, 聽講果兩位女網友o係某條 thread吹雞叫d男網友去唱k, 而兩位女網友既職業係夜總會小姐? 個故事唔係開頭睇起, 所以我都唔知咩事
不過男人呀, 世界上無免費餐架 要食野就比錢啦

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 14:18 發表

個七姑碌想搵交嗌, 抄英雄就唔好用個分身嘛, 陳生個名唔夠照咩定驚用真身比人追殺呀? 拔, 用分身又比人篤爆, 出幾個post又要收皮, 唔夠班就唔好學 ...
8掛法庭

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 12:14 發表

一定係阿lu最八
新果單... 聽聞呢位人兄仲有so擾出thread既兩位女網友...  ...
你求知慾強嗟...

by the way...近來好小見loksiu浦頭...佢唔做影相版版主...真係一班影友損失

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-24 14:45 發表

8掛法庭
呢度都無咩八

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-24 14:48 發表

你求知慾強嗟...

by the way...近來好小見loksiu浦頭...佢唔做影相版版主...真係一班影友損失
咪係, 我都仲係用緊auto咋

問佢一個問題佢又反問你3個....

唔至lu姐姐有無呢個情況?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 14:18 發表

個七姑碌想搵交嗌, 抄英雄就唔好用個分身嘛, 陳生個名唔夠照咩定驚用真身比人追殺呀? 拔, 用分身又比人篤爆, 出幾個post又要收皮, 唔夠班就唔好學 ...
而家個個都係版主... 要睇IP, check係唔係分身.. 有幾難喎.. 都唔知攪個分身黎做乜???

其實, 佢要鬧人...怇覺得自己有ground咁咪鬧囉..... 係鬧得o岩既... 又洗乜怕比人知係佢鬧人呢???
要鬧人, 又怕比人知邊個鬧人... 咁煩不如唔好鬧喇... lei埋自己人傾下計咪算囉....

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-24 14:48 發表

你求知慾強嗟...

悶悶地咪周圍八下囉....
我都有問佢野架...早幾日先問左佢影日落要注意d乜 & 要咩架生 ....
但係... 星期日可能唔夠腳.. 去唔成...

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-24 15:07 發表
問佢一個問題佢又反問你3個....

唔至lu姐姐有無呢個情況?
好似無喎... 我諗佢知我太笨... 問我都費事卦???

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 14:59 發表

呢度都無咩八
慢慢搵實有o既

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 23:00 發表

而家個個都係版主... 要睇IP, check係唔係分身.. 有幾難喎.. 都唔知攪個分身黎做乜???

其實, 佢要鬧人...怇覺得自己有ground咁咪鬧囉..... 係鬧得o岩既... 又洗乜怕 ...
哎呀, 你都覺得佢唔知點解要用分身呀? 呢d咪叫多事囉可能果個係佢女神掛, 咪出頭囉

引用:
原帖由 Nicole2003 於 2007-5-24 23:09 發表

慢慢搵實有o既
honey,你八下你d野出黎囉
點o者??

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 23:05 發表

我都有問佢野架...早幾日先問左佢影日落要注意d乜 & 要咩架生 ....
但係... 星期日可能唔夠腳.. 去唔成...
佢有無答你sin?
唔夠腳?loksiu 好似話得閒wor

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-24 23:06 發表

好似無喎... 我諗佢知我太笨... 問我都費事卦???
你就好啦....我地d新手問佢野都好受氣...

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-24 23:51 發表

你就好啦....我地d新手問佢野都好受氣...
咪係, 我問佢iso o者, 佢都問o左我3個問題喇
真係唔公平呀

引用:
原帖由 brasco 於 2007-5-25 01:37 發表

lei鬫n很耐, 傾鬫n很耐架喇!!.....
巴士老爺果然魅力非凡... 令.. 凡人沒法擋...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。