推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-27 12:06 發表

我很贊同
咪唯有食佢地食唔晒晌手指喇流出泥果d囉
我地呢d又肥又老又頹頭...味只有攪下爛gag串下咀引人注意law...

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-27 11:18 發表

當你係仔?邊有仔咁大....................方架?

另一邊?似乎係我地個c竇wor.....妳又會入到既?but anyway....我地好歡迎妳去反架....果便齋得滯.......
我唔知係唔係果一便, 是旦喇... 係邊便都一樣架喇...

in love with the nature...

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-27 10:50 發表

LOK LOK 尋晚問我請左個晴天公仔...唔洗怕啦
但而家好似雷步警告喎... 你係唔係借錯左個其他公仔比佢呀???

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-27 11:15 發表

loklok其實幾似e件....
似咩???

我地純良好很多))))))))))))

引用:
原帖由 tyco 於 2007-5-27 17:01 發表
下話:bird:

引用:
原帖由 tyco 於 2007-5-27 17:01 發表
唔止既...

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-27 23:33 發表

仲有咩嗟?
唔識講添, 不如你問下tyco丫..

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-5-28 00:45 發表

哦)))))你兩個有秘密.....鬼馬喇你地................
咩秘密?? 我都唔知既???

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2007-5-27 17:33 發表

e家串咀潤我牙?

喎真係一條友食蕉
去食"近蕉"囉

好撚悶.......

好似炒仙股咁....見到有D大老闆入左一兩手....d散戶c9就仆入去入....
呵呵呵呵呵....

大老闆大戶可能入錯d仙股嗟....e+攪到隻仙股無得玩...真係登個仙股主席唔抵...
呵呵呵呵呵....
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 笑撚死 2007-6-1 00:06
  • 屈臣氏 威望 +50 笑撚死 2007-6-1 00:06

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-31 23:14 發表
好撚悶.......

好似炒仙股咁....見到有D大老闆入左一兩手....d散戶c9就仆入去入....
呵呵呵呵呵....

大老闆大戶可能入錯d仙股嗟....e+攪到隻仙股無得玩...真係登個仙股主席唔抵...
呵呵呵呵呵....
咁深既??? 要畫副人物關係表先明喎....

引用:
原帖由 allure 於 2007-5-31 23:55 發表

咁深既??? 要畫副人物關係表先明喎....
唔好理人啦...

係呢...呢排去邊到影野多呀?

adam 井...簡直係一個謎.....

太公教落...做人要有厚度....禍不及妻兒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。