推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-10 13:07 發表

食糖水我又驚有糖尿..好彩我係豬雄啫
食都無野既, 個人口味唔同
我無反對人地食喎

你叻仔黎既

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-10 13:09 發表

.....芝華華扮Bull Terriers....
乜唔係了哥屎咩?...唉!D 分身真係搞到我頭都痛

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-10 13:15 發表

乜唔係了哥屎咩?...唉!D 分身真係搞到我頭都痛
使唔使開名比你知?
其使咩用分身呢? 我地係讀書人, 講道理
小人先用分身入去挑釁人

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-10 13:17 發表

使唔使開名比你知?
其使咩用分身呢? 我地係讀書人, 講道理
小人先用分身入去挑釁人
我很贊同 ....你有吉屎開名就得啦!
反正尼排我最討厭分身....出頭喎?
起尼度預左襯家多啦,使唔使咁鬼鼠呢?

PS: 唔好叫我 "屈屈" 呀!我起雞皮架

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-10 13:41 發表

我很贊同 ....你有吉屎開名就得啦!
反正尼排我最討厭分身....出頭喎?
起尼度預左襯家多啦,使唔使咁鬼鼠呢?

PS: 唔好叫我 "屈屈" 呀!我起雞皮架
開名點解要吉屎用得唔怕認嘛, 驚就唔好做....
我都唔知點解呢...我都唔明, 又唔係佢條女, 又唔知頭知路咩事
關佢咩事呢? 睇番d post又無問題喎, 都唔知點解巴士咁多仇家
使唔使post過去過條thread呀提下佢呀

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-10 13:49 發表

開名點解要吉屎用得唔怕認嘛, 驚就唔好做....
我都唔知點解呢...我都唔明, 又唔係佢條女, 又唔知頭知路咩事
關佢咩事呢? 睇番d post又無問題喎, 都唔知點解巴士咁多仇家
使唔使po ...
唔好話你呀!我都覺得玄呀....巴士可能注定係命犯小人囉
咩叫煩惱皆因強出頭,咁大個人唔使教佢話?
你叫多我兩聲屈屈,我都可能會癲 q 咗去窒巴士架
post thread 就免啦!d 人面皮咁厚,講多兩句又話我地阻佢愛情路

唉, 跟唔到個story board添 !

引用:
原帖由 6769 於 2007-5-10 14:24 發表
me2~~~~~~~

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-10 14:04 發表

唔好話你呀!我都覺得玄呀....巴士可能注定係命犯小人囉
咩叫煩惱皆因強出頭,咁大個人唔使教佢話?
你叫多我兩聲屈屈,我都可能會癲 q 咗去窒巴士架
post thread 就免啦!d 人面皮咁厚 ...
強出頭唔緊要 夠班玩下咪黎囉, 點知用分身...妖! 即刻downgrade晒
屈屈咁叫唔好既, 你十隻手指咁恩愛
你都覺得呀? 叫佢做下facial去下角質層囉

引用:
原帖由 6769 於 2007-5-10 14:24 發表
得果幾條thread, 你追到既

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-5-10 14:37 發表

me2~~~~~~~
你又o岩呀

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-10 21:32 發表

你又o岩呀
8下咁啦~~~~~~~

引用:
原帖由 bbbear 於 2007-5-11 09:44 發表

8下咁啦~~~~~~~
散o左場啦...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

呢排唔知有無野八呢

引用:
原帖由 Nicole2003 於 2007-5-22 16:26 發表
呢排唔知有無野八呢
有條thread講有個姊妹差d比網友老強...

好雜呀呢道

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-23 12:19 發表

好雜呀呢道
邊條thraed呀
若果版面唔方便井o既話...
pm喎得嘛

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-23 12:19 發表

好雜呀呢道
唔係化, link???

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-23 16:11 發表

兩位炮房阿姐...

http://xocat.com/f/thread-97070-1-1.html

佢寫得出我諗唔怕人睇掛...

真係好雜嫁)))))))))))))))

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-23 16:11 發表

by the way...個簽名檔....又玩單打牙?
咩事jack?

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-23 17:04 發表

兩位炮房阿姐...

http://xocat.com/f/thread-97070-1-1.html

佢寫得出我諗唔怕人睇掛...

真係好雜嫁)))))))))))))))
相信好多人都想知依個所謂前N.C版"大哥"既網友.
pm黎聽下邊位? 我都唔知nc版係邊位做過版主

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-23 17:05 發表

by the way...個簽名檔....又玩單打牙?
咩事jack?
very歐 金b都知

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-24 01:39 發表

very歐 金b都知
可想而知...邊個至8

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。