推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 07:13 PM 發表

可唔可以解釋一下?
都話唔想教壞妳囉
妳見到的唔明嘅咪當自己時運高,睇唔到囉
明未
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-1 12:46 PM 發表

『警察免費影相唔收錢』??? 有咁嘅事??? 何解次次都收我4百5架 :bird:

4百5~~~~咁係咪叫人贓並獲呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-1 09:00 PM 發表

都話唔想教壞妳囉
妳見到的唔明嘅咪當自己時運高,睇唔到囉
明未
你咁教你個女ga?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 09:57 PM 發表

你咁教你個女ga?
佢唔會問的咁  特別  嘅問題      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-1 10:03 PM 發表

有咩特別?點特別?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 10:05 PM 發表

有咩特別?點特別?
妳又問        

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 08:12 發表

點解要係北海道?
唔明呢?嘻嘻,我話妳知啦,全世界最靚麍鶢妨Y產自日本北海道架。資料係N年前我上過一個關於買賣日本紅豆期貨騃ourse學鵅C

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 08:11 發表

你都偷左我d私伙野喎------->
俾個BB同妳交換

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 11:19 發表

我想問(舉手中),家下係你讚緊人,定俾人讚緊?
(舉起手)試答:係玩緊~人!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-1 12:46 發表

『警察免費影相唔收錢』??? 有咁嘅事??? 何解次次都收我4百5架 :bird:

Sax兄,唔係講裝「薄落」陰人d快相。陳sir果d.....

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-9-1 05:42 PM 發表

其實我之前果頁已經好想用, 不過見有女仔係度
Fai Fai,又係你話用白字就幾咸都得嘛!!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 09:55 PM 發表

4百5~~~~咁係咪叫人贓並獲呀!
或者叫斷正

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-1 10:03 PM 發表

中兄個女都咁大咯,D特別嘅問題大把男朋友仔爭住答啦,仲使乜返屋企問老豆???

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-2 06:00 AM 發表

Sax兄,唔係講裝「薄落」陰人d快相。係陳sir果d.....
噢...........原來又係陳Sir,好懷念佢D貼士啊!!!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-2 05:39 AM 發表

唔明呢?嘻嘻,我話妳知啦,全世界最靚麍鶢妨Y產自日本北海道爰禤ぇYN年前我上過一個關於買賣日本紅豆期貨騃ourse學鵅C
係真唔係呀?不過話時話,係sogo下面個層既超級市場,一罐細細既紅豆都要成廿幾蚊,淨係整個函都好鬼

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-2 05:42 AM 發表

俾個BB同妳交換
你d bb相,唔及我d bb相咁趣緻bor,連古爸都用左黎做簽名檔呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-2 11:24 發表

係真唔係呀?不過話時話,係sogo下面個層既超級市場,一罐細細既紅豆都要成廿幾蚊,淨係整個函都好鬼
係勒,講開sogo諗到d野~
從sogo後門出薄A沿謝菲道(冇記錯儭隉^往中環方向走百零米左右,未到義順雙皮奶,有間糖水舖叫做「豆豆甜品」!係咪妳開架?整番個八折得呱?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-2 11:27 發表

你d bb相,唔及我d bb相咁趣緻bor,連古爸都用左黎做簽名檔呀!
但係我個BB識得斬眼喔,仲靚仔d添

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-2 03:17 PM 發表

係勒,講開sogo諗到d野~
從sogo後門出薄A沿謝菲道(冇記錯儭隉^往中環方向走百零米左右,未到義順雙皮奶,有間糖水舖叫做「豆豆甜品」!係咪妳開架?整番個八折得呱?
你下次去到,話識得豆豆得ga la

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-2 15:31 發表

你下次去到,話識得豆豆得ga la
咁講,可能碗紅豆沙免費添
實情係話我白撞,要用個頭蟑鼠{碗糖水

sax 兄,今期報告大把野講 la         

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-3 04:55 發表
sax 兄,今期報告大把野講 la         
Sax兄呢個回合冇玩,可能去鑐appy。佢返到薑@定估唔到發生鼲搹h野添
豆豆,真係對唔住啦,無端端叫妳轉汰輸分數!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-3 05:23 AM 發表

Sax兄呢個回合冇玩,可能去鑐appy。佢返到薑@定估唔到發生鼲搹h野添
豆豆,真係對唔住啦,無端端叫妳轉汰輸分數!
你同邊個串通?我第日同冠軍爭1025分就係你樹扣番!

咁我咪嬴少一次LAW~~~~Oh~~~My God
咁我個嬴波率有下降左law

我知啦,你見你同中年地盤佬都落注同一隊,而我就唔同,唔怪之得啦

嘻嘻,講下笑先,
我實係下次嬴番既,
我都係會信番自己多d

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-3 10:26 發表

你同邊個串通?我第日同冠軍爭1025分就係你樹扣番!

咁我咪嬴少一次LAW~~~~Oh~~~My God
咁我個嬴波率有下降左law

我知啦,你見你同中年地盤佬都落注同一隊,而我就唔同,唔怪 ...
最多而家扣番1025分俾妳 不過我剩低8分咋
純巧合,冇串通   :(講緊今次,下次唔敢包)
妳話過女仔冇主見可愛d播

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-4 03:56 AM 發表

最多而家扣番1025分俾妳 不過我剩低8分咋
純巧合,冇串通   :(講緊今次,下次唔敢包)
妳話過女仔冇主見可愛d播
咁你想講咩?

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。