推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

秋之樂Spa

水晶今日返工

相關搜索目錄: 水晶

聽日星期日照常營業

回復 652# 的帖子

哈哈~星期日都可以偷跳了

嘩!乜咁勤力呀!星期日都為我]服務,低讚! : )

咁今天有咩靚女魽H??

引用:
原帖由 高佬偉 於 2014-3-2 13:48 發表 咁今天有咩靚女魽H??
秋老闆

回復 656# 的帖子

咁今日咪要排長龍!? : p

今日有小燕子,apple,仲有3個女朋友客串

錯過了昨天的機會

果真

客席三友...頗難遇上...

今日有tina,祖兒,寶兒,心兒,小燕子,冰冰,cc,ruby,韻芝,coffee。

好一個十美圖! :  )

你可能數少魖潃軑陘k老闆

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-3-4 13:19 發表 今日有tina,祖兒,寶兒,心兒,小燕子,冰冰,cc,ruby,韻芝,coffee。
Tina換了新髮型,令我眼前一亮

寶兒穿上另一套連身短裙,多可愛∼

小燕子的修長美腿很吸引∼

今日有幸與眾美女一起吃蛋糕,真開心

唱了首:小寶寶,食蛋糕

信差兄艷福無邊,羨煞旁人.

回復 661# 的帖子

真正的緣份遊戲@秋樂甜棗茶
某年某月某日,某場,剛出房的我經老闆娘介妱初入行的她,眼前一亮,清清純純,決定下次找佢,好景不常,個場酗漶A不知去向。
數月後,在另一新場又見到佢,佢剛下班,問老闆娘,下次找佢 ,老闆話佢轉戰港島,邊個場都唔知。
相信又過一年,這次再次遇上(其實印像已不太清楚)總是那裡見過,想不起,記不起!
今次在房內漫談,所有答案都已解開,是妳了,原來就是當年的她!

相關搜索目錄:

回復 666# 的帖子

祖兒的推按,推油,力度給我酸酸鬆鬆的感覺,很是受用,不知是否有成兩年的經驗,是熟手的呵!如果是當年,我又要做導師了。
祖兒身材是有料之人,腿亦是我留意的元素!傾傾講講又到了重要時刻,經驗的我亦有點緊張,要求下慢慢來,首次有望茯P空下起飛的感覺。
還要再提的:還有點時間,給她按按頭,做過美容的她,一出手就知,功夫了得!
有時緣份瓥央A真係話來就來,總之我會再來,一起在星空下再次飛翔!

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 messenger 於 2014-3-4 17:35 發表

Tina換了新髮型,令我眼前一亮

寶兒穿上另一套連身短裙,多可愛∼

小燕子的修長美腿很吸引∼

今日有幸與眾美女一起吃蛋糕,真開心

唱了首:小寶寶,食蛋糕
信差兄真有福, 享盡美女

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-3-5 10:46 發表
祖兒的推按,推油,力度給我酸酸鬆鬆的感覺,很是受用,不知是否有成兩年的經驗,是熟手的呵!如果是當年,我又要做導師了。
祖兒身材是有料之人,腿亦是我留意的元素!傾傾講講又到了重要時刻,經驗的我亦有點緊張 ...
KEN兄都好有面, 可以請到樂壇之王

回復 669# 的帖子

這個祖兒琝琣h

今日有寶兒,小燕子,祖兒,tina,韻芝,cc,ruby,coffee

祖兒我都有做過 ,兩part都非常滿意

今日有tina,cc,寶兒,冰冰,韻芝,ruby,coffee。

各位師兄,不如介紹下個性溫柔又K得既靚女比小弟
骨場新手呀

引用:
原帖由 前田優次 於 2014-3-8 17:34 發表
各位師兄,不如介紹下個性溫柔又K得既靚女比小弟
骨場新手呀
Ching , 可以試下冰冰 ,絕對溫柔K得又靚女,包無失望

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。