推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:11 PM 發表

我都r常上唔到呢度,成日以为比大陆封Q騫I站
係佢個server成日出問題隉I

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:15 PM 發表

鵅H!

你附近有無大海、河流、懸崖之類既野呢?!
咁又冇喎,不过床底有条绳,门角有瓶农药,如果KLOSE哥你对我恨铁不成钢的话,呢几样都係解脱嘅最好工具
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:18 PM 發表

咁又冇喎,不过床底有绳,鴩丹陴~Sx,如果KLOSE哥你对我恨慾ㄕ的话,呢几底ㄚY解脱鼣怞n工具
你快快手手解脫鼳\算啦!

唔駛急....最緊要快!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:16 PM 發表

係佢個server成日出問題隉I
自从亚视个官方网站无端比封之后,我就如惊弓之鸟,成日怕XOCAT步佢后尘

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:22 PM 發表

自y藺x方网站蚨搕颸吨圻Z,我就如惊弓之,成日怕XOCAT步佢后尘
真架?!

亞視咁濃厚中資背景都封....上唔到咋?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:20 PM 發表

你快快手手解脫鼳\算啦!

唔駛急....最緊要快!
等埋休大哥先,佢话过与我共赴黄泉嘅

KLOSE哥,点解屈大哥咁耐冇返过嚟嘅

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:26 PM 發表

真架?!

亞視咁濃厚中資背景都封....上唔到咋?!
咪就係,佢个网址係咪(HKATV.COM)呀,可能係多大陆D外围六合彩班友上去搞事先封架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:26 PM 發表

等埋休大哥先,佢话过与我共赴鰬u

KLOSE哥,繨悕}大哥咁耐冇返过
大吉利是過你!

佢有好多煩惱嘛!

俾佢靜鴷啦!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:29 PM 發表

咪就係,佢騫I址係咪(HKATV.COM)呀,可能係多大陆D外围六合彩班友上去搞事先封架
係呀!

搞咩事呀?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:30 PM 發表

大吉利是過你!

佢有趣好多煩惱嘛!

俾佢靜鴷啦!
唉...多情人总是多烦恼

KLOSE哥,你食唔食烟架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:34 PM 發表

唉...多情人f是多烦恼

KLOSE哥,你食唔食蝚[
自已先可以解決既問題....無人幫到架!

←自已睇!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:32 PM 發表

係呀!

搞咩事呀?!
洗板,灌水,操人地家人啰,我以前成日上去睇佢地D主播动向见嘅

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:36 PM 發表

洗板,灌水,操人地家人啰,我以前成日上去睇佢地D主播V向
主播動向?!

幾文雅既!

咸濕就咸濕啦!....

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:35 PM 發表

自已先可以解決既問題....無人幫到架!

←自已睇!
咁又係,情发自内心,个中缘由旁人係唔会明嘅

今日我买咗包白色万宝路都几好食,不过好鬼贵

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 23:38 發表

主播動向?!

幾文雅既!

咸濕就咸濕啦!....
,好耐無見喇
音樂無界限

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:39 PM 發表

咁又係,情Y自内心,臚缘由旁人係唔N明

今日我买鬙]白色万珚臛ㄓL好食,不过好鬼贵
佢咁大個人....自已識諗既!好快會見到佢架啦!

純萬?! 香港買咪仲貴!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:38 PM 發表

主播動向?!

幾文雅既!

咸濕就咸濕啦!....
係啊,我果时好钟意睇亚视个主播陈佩琳架,我嚟到呢到都係因为响百度搜索佢个名先发现呢个旧网站嘅

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-1-16 11:40 PM 發表

,好耐無見喇
你好呀!金屬傻人!

唔係! 係金屬傻人-II 至魽I

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:43 PM 發表

係啊,我果时好窈N睇y艦D播陈佩琳?#20026;鄏坅袚j索佢藻W先Y现呢旧网站
靚咩?!

我覺得好一般咋喎!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:42 PM 發表

佢咁大個人....自已識諗既!好快會見到佢架啦!

純萬?! 香港買咪仲貴!
咁又唔係咁讲嘅,当你轰轰烈烈,义无反顾地去爱一个人时,什么休面,尊严统统都会抛之脑后,去爱一场,因为爱是令人盲目.

我今晚買包要12蚊

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:46 PM 發表

靚咩?!

我覺得好一般咋喎!
各花入各眼姐

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:50 PM 發表

咁又唔係咁讲,当你轰轰烈烈,澇茪顾地去爱一臚H时,什么休面,尊严ss都N抛之脑后,去爱一 ...
又唔駛咁深奧既!

隨緣啦!

12蚊?!係香港十幾年前既價錢囉!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:50 PM 發表

各花入各眼姐
我都係鐘意有線電視果齱I....

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-16 11:54 PM 發表

又唔駛咁深奧既!

隨緣啦!

12蚊?!係香港十幾年前既價錢囉!
我都係有感而发姐

咁香港而家咪买好贵,我平时都係食三蚊一包嘅国产红玫,今晚要去饮咪充下大头鬼啰

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-16 11:58 PM 發表

我都係有感而Y姐

咁香港而家咪买好贵,我平时都係食三蚊一包产红玫,今晚要去饮咪充下大`鬼啰
咦?! 好似又有一段可歌可泣既愛情故事喎!

香港三十二蚊包....好似你咁食法....隨時破產啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。