推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-21 00:34 發表

三級吹水交友版!   
合晒你啦
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-21 00:35 發表

剛剛下班!  
今晚咁夜行路返咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-21 00:40 發表

好攰, 頂唔浦, 眼瞓啦 !!  
休大哥886

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-21 00:40 發表

好, 頂唔浦, 眼埶 !!  
甜夢啦....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-21 00:47 發表

甜夢啦....
睇怕休大哥今晚噩梦多过喇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-21 00:50 發表

睇怕休大哥今晚噩|多过喇
咁都好過 "綺夢" 嗎

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-21 00:54 發表

咁都好過 "綺夢" 嗎
可能係春梦都未定,训到半夜要起身换底裤

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-21 00:57 發表

可能係春|都未定,训到半夜要起身换底裤
又無著底底就唔知啦 .....可能一早用廁紙包實呢

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-21 01:12 發表

紙尿片老屈日日荂A
我係唔著既

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-21 01:04 發表

又無著底底就唔知啦 .....可能一早用廁紙包實呢
咁休大哥都几未雨绸缪喎

引用:
原帖由 durex959 於 2007-5-21 01:19 發表

係喎唔記得你荅虪]=T-back
前面重有隻大象鼻呀...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-21 01:19 發表

咁休大哥都几未雨绸缪喎
梗係.....突發事情日日有 .....到時失預算無錢買底底咪大獲

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-21 01:37 發表

梗係.....突發事情日日有 .....到時失預算無錢買底底咪大獲
休大哥唔会懒到就咁擦落张被到呱

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-21 01:41 發表

休大哥唔N懒到就咁擦落张被到呱
尼 d 可能叫:唔理好醜,但求就手~~呱
我訓啦!聽日再起虛擬世界見

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-21 02:28 發表

尼 d 可能叫:唔理好醜,但求就手~~呱
我訓啦!聽日再起虛擬世界見
屈大哥

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-21 02:41 發表

屈大哥春梦
早晨, 開鋪!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-21 08:50 發表

早晨, 開鋪!  
開鋪到宜家都未有客入黎 ......."世外桃源" 末日啦

回復 #7096 屈臣氏 的帖子

未住  

雖然我唔係豪情四俠,都入黎簽到先。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-21 15:33 發表

開鋪到宜家都未有客入黎 ......."世外桃源" 末日啦
就快摺啦 !  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-21 16:56 發表

就快摺啦 !  
係就踩多几脚先喇,唔係摺咗就冇机会啦

休大哥晚上好列位大哥金安

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-21 15:38 發表
雖然我唔係豪情四俠,都入黎簽到先。
引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-5-21 15:37 發表
未住  
多谢俩位大哥比面为答谢俩位大哥对本帮嘅支持,本帮帮主休大哥决定今晚.........................跳脱衣比你地睇,希望大家踊跃出席

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-21 20:31 發表

多谢俩位大哥比面为答谢俩位大哥对本鴾銕,本嬾韖D休大哥貝w今晚.........................跳脱衣比你地睇,希望大家 ...
要我跳脫衣舞, 你比左入場費未呀???  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。