推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-26 19:11 發表
痝漶I搵阿休姪啦,佢做鷋璆D都收唔少啦~~
恭喜休大哥榮升餅主!!!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-26 19:09 發表

我講出黎實比你鬧足成世架!我蒲到頭咪算囉
你估你唔講我就唔鬧呀, 當唔當我係兄弟先???

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-26 19:00 發表

無錯!做到仆街,開多多OT都唔那夠錢駛!好很窮......唔好講咁多......俾晒蠵錢薄I
想要我啲錢, 睇你有無本事啦!  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-26 20:51 發表

休大哥, 你又唔早讔..........
什麼, 你中了招??  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-26 20:56 發表

恭喜休大哥榮升餅主!!!
多謝哂, 咪笑我啦!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-26 14:15 發表

當然啦, 在我黎講, 欣賞足球的樂趣遠大於下注!  
落埋注我睇会更加大乐趣
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-26 22:18 發表

你估你唔講我就唔鬧呀, 當唔當我係兄弟先???
我差半隻腳就入鱁酊驨鰤....你都估到啦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-27 01:48 發表

唉, 做兄弟既, 點會唔理你, 下星期出黎隊啤!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-27 01:46 發表

落埋注我睇会更加大乐趣
各人都有唔同既睇波樂趣, 各式其式!  

我就喜歡同一大班朋友一齊睇啦!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-27 01:48 AM 發表

你俾人追斬呀?!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 10:02 AM 發表

我就鐘意一大班人一齊自已睇波!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-27 11:39 發表

我就鐘意一大班人一齊自已睇波!
我就中意自己偷偷地去睇

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 10:02 發表

哦,一直误会咗休大哥你添成日以为你好烂赌

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-27 01:57 PM 發表

我就中意自己偷偷地去睇
我都鐘意!偷偷地......睇住一大班人......一齊睇緊......一個人......自已響樹踢波!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-27 14:35 發表

我都鐘意!偷偷地......睇住一大班人......一齊睇緊......一個人......自已響樹踢波!
KLOSE哥竟有如此怪僻咁咪同我一样

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-27 01:58 PM 發表

哦,一直误N鬙薴j哥你添成日以为你好烂赌
你的確怪錯鼳\!

佢除鷵篧漶I爛滾!爛飲!爛吹!爛身!爛勢..........!之外......係唔爛賭既!我可以肯定!!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-27 14:38 發表

你的確怪錯鼳\!

佢除鷵篧漶I爛滾!爛飲!爛吹!爛身!爛勢..........!之外......係唔爛賭既!我可以肯定!!
爛身!爛勢休大哥唔通係洪七公嘅传人
爛嫖我一早知啦,佢成日同你地玩

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-27 02:37 PM 發表

KLOSE哥竟有如此怪僻咁咪同我一
有鑨搰J事?!

咁你有無試過?!偷偷地......睇住一個人......偷偷地睇緊一大班人......一齊偷睇緊......一個人......自已響樹偷睇緊個波呀?!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-27 02:46 PM 發表

爛身!爛勢休大哥唔通係洪七公传人
爛嫖我一早知啦,佢成日同你地玩
聽聞我淨係同佢打牌、食飯架咋!呢味洇畯甯[!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-27 14:46 發表

有鑨搰J事?!

咁你有無試過?!偷偷地......睇住一個人......偷偷地睇緊一大班人......一齊偷睇緊......一個人......自已響樹偷睇緊個波呀?!
咁又未试过
不过会......偷偷地......睇住一個人......偷偷地睇緊一大班人......一齊偷睇緊......一個人......自已響樹偷偷地.....打紧自己個......

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-27 14:48 發表

聽聞我淨係同佢打牌、食飯架咋!呢味洇畯甯[!
呢样我都听闻过,仲经常听闻到你成日出冲添

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-27 02:52 PM 發表

咁又未试过
不过N......偷偷地......睇住一個人......偷偷地睇緊一大班人......一齊偷睇緊......一個人......自已響樹偷偷地.....打紧自己個......
個咩至得架?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-27 14:54 發表

個咩至得架?!
呢样可以任君发挥无限想像空间

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-27 02:54 PM 發表

呢岱痝ㄖv闻过,仲r常听闻到你成日出}添
我係第一鑊眼啀狴H輸大魕Q喎!其餘輸得最勁唔係我喎!對上一次我輸廿蚊!咁你話喇!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-27 02:57 PM 發表

呢岩i以任君Y挥茩風Q像空V
咁即係咩至得架?!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。