推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-24 22:25 發表

或者公司上啲野忙呢,上次都听佢提过下
又可能出左埠!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-24 22:24 發表

我寻晚都话AC会赢架啦,今朝听收音机,果然2:1
唔係输好多吖嘛
係賭波基金版買, 純粹玩遊戲, 我而家好少賭波啦!~  

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-25 09:19 發表

係賭波基金版買, 純粹玩遊戲, 我而家好少賭波啦!~  
斋睇冇乜瘾咯喎
休大哥晚上好

相關搜索目錄: 賭波
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

[fly]你望住呢個post......唔好貶眼......你覺得好......覺得好眼......[/fly]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-25 19:17 發表

~睇冇乜瘾咯喎
休大哥晚上好
如果賭既話, 會影響左觀賞時的樂趣!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-25 20:43 發表
你望住呢個post......唔好貶眼......你覺得好......覺得好眼......
無見一排, 去左玩催眠呀??  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-25 20:43 發表
你望住呢個post......唔好貶眼......你覺得好......覺得好眼......
KLOSE大哥, 一入蟈N見到你呢個post...........暈了...........

引用:
[FLY][/FLY]

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-25 20:51 發表

如果賭既話, 會影響左觀賞時的樂趣!  
休大哥,系咪真架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-26 03:31 發表

休大哥,系咪真架
當然啦, 在我黎講, 欣賞足球的樂趣遠大於下注!  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-25 23:10 發表

KLOSE大哥, 一入蟈N見到你呢個post...........暈了...........
佢學緊催眠呀!  

回復 #7163 休谷客 的帖子

各位!我返黎啦,暫時大家唔洗等清明先見到我

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-25 08:53 PM 發表

無見一排, 去左玩催眠呀??  
[fly]俾晒蠵錢我!俾晒蠵錢我!俾晒蠵錢我![/fly]

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-25 11:10 PM 發表

[fly]唔好暈住!俾晒蠵錢我先![/fly]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-5-26 03:31 AM 發表

[fly]打番醒你!唔好暈住!俾埋蠵錢我先![/fly]

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-26 04:47 PM 發表
[fly]咁重陽再見啦![/fly]

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-26 16:47 發表
去左冰樹呀, 衰人!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-26 17:43 發表

俾晒蠵錢我!俾晒蠵錢我!俾晒蠵錢我!
發錢寒呀???    

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-26 06:18 PM 發表

發錢寒呀???    
[fly]無錯!做到仆街,開多多OT都唔那夠錢駛!好很窮......唔好講咁多......俾晒蠵錢薄I[/fly]

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-26 17:47 發表

咁重陽再見啦!
飛到眼都花埋,你企定定講兩句先啦!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-26 18:17 發表

去左冰樹呀, 衰人!  
我講出黎實比你鬧足成世架!我蒲到頭咪算囉

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-26 19:00 發表

無錯!做到仆街,開多多OT都唔那夠錢駛!好很窮......唔好講咁多......俾晒蠵錢薄I
痝漶I搵阿休姪啦,佢做鷋璆D都收唔少啦~~

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-26 14:16 發表
佢學緊催眠呀!  
休大哥, 你又唔早讔..........

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-26 16:47 發表
屈大哥呢排好忙嗎!?

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-26 17:44 發表
唔好暈住!俾晒蠵錢我先!
咁請 KLOSE 大哥你先鉞韝W大叫一聲"畀晒蠵錢我!!"先啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。