推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

五月花 SPA

中午有新同事Yumi加入

好想搵coffee

引用:
原帖由 ahluka 於 2015-7-2 18:15 發表 好想搵coffee
心動不如行動

引用:
原帖由 messenger 於 2015-7-2 20:13 發表 心動不如行動
下星期去!

大家好,今日返工同事有:豆豆,冰冰,MiuMiu,越南妹Zoe,Yumi,陀地Dada,kitte

大家好:今日返工同事有,冰冰,豆豆,Yumi,Miumiu,越南妹Zoe,陀地Dada,Kitte,另外有新同事佩佩加入

引用:
原帖由 DKUK1314 於 2015-7-2 00:08 發表 平時陀地陀北試得多,見今日點名簿多左件越南菜,一於走上去試試.去到見真人Zoe,目測廿頭,幾靚女,最吸引我目光既係佢既胸前偉大,咪講笑,馬上入閘.Zoe服務都幾細心,見我沖完涼主動過黎幫我抺身.骨技方面, ...
終於見到zoe了,小小越南姑娘,在別場見過多次已相識,卻未有機會一試,或許與她緣起於五月花呢。看了師兄的試後報告,相信她也發揮到越式的獨特手法與風情。

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-7-4 12:21 發表 大家好:今日返工同事有,冰冰,豆豆,Yumi,Miumiu,越南妹Zoe,陀地Dada,Kitte,另外有新同事佩佩加入
Yumi,哈哈!原來是她,樣子依然鬼鬼地有Mix的感覺,長腿美媚踏著3吋鬆糕鞋,看起來更高佻。亦見到冰冰5秒鐘,樣貌清麗,給予我婉慧之感....

大家好,今日返工同事有:Miumiu,冰冰,Miki ,陀地KK

大家好,今日返工同事有:冰冰,豆豆,MiuMiu,Coffee,陀地KK,Dada,kitte,越南妹Zoe

個然差兄冇講錯
今日一試 陀地kk   一入房已經感覺是個開郎小女   按功非常唔錯穴位準確   人健談又多話題     小鳥依人的他細心之餘有女朋友的温柔  可以話完美 約在時間準時出現陀地在依行來講是冇得頂

出來仲見到  冰冰    人如其名   白白滑滑  高大斯文 美女  
同時仲有越南妹   zoe細細粒非常可愛

唔好意思想問下如果陣間大約18:45左右有邊位現在可約??

引用:
原帖由 warmachinemark2 於 2015-7-6 16:03 發表 唔好意思想問下如果陣間大約18:45左右有邊位現在可約??
你好,18:45時段仲有豆豆同Dada,歡迎來電預約

大家好,今日返工同事有:Miumiu,豆豆,冰冰,MiKi,越南妹Zoe,陀地Dada,kitte

引用:
原帖由 wkhh9876 於 2015-7-6 14:42 發表 個然差兄冇講錯今日一試 陀地kk   一入房已經感覺是個開郎小女   按功非常唔錯穴位準確   人健談又多話題     小鳥依人的他細心之餘有女朋友的温柔  可以話完美 約在時間準時出現陀地在依行來講是冇得頂出來仲 ...
wkhh9876兄終於都試了KK,我已找了她第二次,比前熟落氣氛更好,對!陀地來說她的態度真的很捧!

已看真些冰冰了,短髮掛俏臉,婉慧可人,梨渦淺笑,可知否冰的奧妙.....下次要試試這杯五月花冰了∼

尋晚終於都上左去見識一下五月花。

上到去,老闆娘笑容滿臉,待客之道可算一流,對著我呢D生客都冇話招待不周。
囡囡就冇得揀,不過我都任得佢介紹,諗住冇所謂啦,你揀人人揀你。
地方好好,舒適整潔。

入黎既係MiuMiu,佢態度親切,但唔多野講,唔知老闆娘係咪識睇人,唔多野講其實岩晒我。
佢話佢來自東北,實則小弟東南西北都唔識分。樣貌呢,各花入各眼,我覺得幾合眼緣,身材幾好,唔肥唔瘦。

按摩舒服,其實我都唔知點為之好,舒服就得。跟住落黎既 part 2,順得人意,就最得人鍾意。
總括黎講,MiuMiu 係好適合D第一次上去,又驚驚青青個 D 巴打,佢溫柔唔黑面,照顧到初哥既心理需要。

臨走淨係掛住望老闆娘個靚樣,仲幾乎整爛佢度門,真係罪過,希望冇爛到,係度同老闆娘陪個不是。

應承你下次再黎。
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +50 感謝分享 2015-7-8 10:56
  • messenger 威望 +50 感謝分享 2015-7-8 10:56
  • messenger 金錢 +50 感謝分享 2015-7-8 10:56

回復 116# ahluka兄的帖子

ahluka兄坐言起行,可惜未能嘆到coffee吧。老闆娘的用心待客之道真的令人感動。

MiuMiu來自東北,師兄覺得她像韓妹嗎?「按摩舒服,其實我都唔知點為之好,舒服就得。」......很同意!不用理她用什麼手法,按得我舒服我就會話Very Good! 她應該來自東北的順德省,哈哈!

老闆娘的靚樣,百看不厭,我總是覺得次次見她都不同,每次上到去我都眼甘甘

大家好,今日返工同事有:豆豆,MiuMiu,冰冰,越南妹Zoe,陀地KK,Dada,另外有新同事 Wing加入

回復 118# 的帖子

謝謝老闆熱誠款待,真是滾動
介紹的MiuMiu的確唔錯,
斯斯文文,算幾Open,
親切笑容,過程中亦幾健談,
推patpat估不到還

引用:
原帖由 messenger 於 2015-7-8 10:58 發表
ahluka兄坐言起行,可惜未能嘆到coffee吧。老闆娘的用心待客之道真的令人感動。

MiuMiu來自東北,師兄覺得她像韓妹嗎?「按摩舒服,其實我都唔知點為之好,舒服就得。」......很同意!不用理她用什麼手法,按 ...
師兄,佢好似話係哈爾賓...咁佢又係幾順得人既!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-7-8 14:55 發表
謝謝老闆熱誠款待,真是滾動
介紹的MiuMiu的確唔錯,
斯斯文文,算幾Open,
親切笑容,過程中亦幾健談,
推patpat估不到還

引用:
原帖由 ahluka 於 2015-7-8 09:04 發表
尋晚終於都上左去見識一下五月花。

上到去,老闆娘笑容滿臉,待客之道可算一流,對著我呢D生客都冇話招待不周。
囡囡就冇得揀,不過我都任得佢介紹,諗住冇所謂啦,你揀人人揀你。
地方好好,舒適整潔。

入 ...
老闆娘是非常好客 仲有管理員工也非常嚴格  依點要被老闆娘一個讚   
老闆娘  之前仲是打人工時待客態度也是一樣好 仲好關心客人

引用:
原帖由 wkhh9876 於 2015-7-9 09:25 發表 老闆娘是非常好客 仲有管理員工也非常嚴格  依點要被老闆娘一個讚    老闆娘  之前仲是打人工時待客態度也是一樣好 仲好關心客人
這就是性格決定命運

大家好,今日返工同事有:冰冰,豆豆,miumiu,越南妹Zoe,陀地KK,Kittie,Dada

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。