推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

引用:
原帖由 kit1971 於 2008-7-30 10:55 發表
一時感慨!有感而法!!!!!!!!!!
何以有咁大感慨???????

引用:
原帖由 kit1971 於 2008-7-30 18:28 發表
原因很多!不能一概而論!不過我哋做客的上到去都要自重!唔好飲咗酒上去尊重吓啲BG呀!h:" />
吟有時有些酒意上去好mood d嘛...尤其夜晚添~
Ching你吟講,,,,,,好似講緊你曾經飲咗酒上去鬧過事wow~
如有...不如和大家分享下~和教下我地點樣尊重吓啲BG呀>

引用:
原帖由 kit1971 於 2008-7-30 18:28 發表
原因很多!不能一概而論!不過我哋做客的上到去都要自重!唔好飲咗酒上去尊重吓啲BG呀!h:" />
但我做過既bg有十個,十個都係這樣說,
但我問她們為何仲要在此場做,
她們就說:<其實心知去到邊到都要做,有時做生不如做熟,
說做到d經理迫到埋身忍唔到就走!
她們亦曾親眼目睹經理用唔同既方式整走其他bg.

回復 727# 的帖子

引用:
原帖由 jackw 於 2008-7-31 02:15 發表

她們就說:
我覺得點樣都好,除非係個bg轉行唔做,一間骨場留唔到好既BG,除左生意靜之外,主要一定係人事(溝通)方面既問題!
我係某場曾經認識一個靚BG,其實佢已經轉行唔使返骨場,
但早前為左幫佢以前個經理助旺個場,竟然拍心口重出江湖,
佢真係同個經理friend到無野講,呢d骨場友情係靠雙方累積返來既!

引用:
原帖由 calh 於 2008-7-30 17:49 發表

吟有時有些酒意上去好mood d嘛...尤其夜晚添~
Ching你吟講,,,,,,好似講緊你曾經飲咗酒上去鬧過事wow~
如有...不如和大家分享下~和教下我地點樣尊重吓啲BG呀>
尊重我估唔使我教啦!我從不試過喝了酒上十樓、只不過同BG訴心事佢同在下提過吓故在下感觸抒發下姐!
我認為上到去咪以洗嗰幾百蚊就為自己大哂囉、你要別人尊重自己想必先尊重對方(好來好去嘛)反之便是侮辱自己!

同意
聽講有d客喝了酒,按按吓嘔,搞到成房都係

引用:
原帖由 jackw 於 2008-7-30 08:33 發表

oh~我唸都係因為呢個場d主任經理管理麻麻,之前都成日聽到d bg比人鬧,
所以我做開d好bg走左好多呀,剩低好既唔多又難mark,
新到既又無乜信心試,話哂做開點都有感情,
其實d主任經理係咪應該檢討下?
唉......
每個地方每件事都有嘢需要妥協!呢啲可能就是叫遊戲規則!

引用:
原帖由 kit1971 於 2008-7-31 09:36 發表
每個地方每件事都有嘢需要妥協!呢啲可能就是叫遊戲規則!
都同意既,所以我從來都唔會飲多,
因為按摩完仲要駕車回家!

引用:
原帖由 jackw 於 2008-7-31 02:15 發表

她們就說:
好似真係無乜人情味啊!算啦ching,做過覺得好既bg,問定電話先,話唔埋仲有意外驚喜咖"

回復 735# 的帖子

你未必會在骨場找到人情味!

引用:
原帖由 kit1971 於 2008-8-1 09:06 發表
你未必會在骨場找到人情味!
呵...呢d都應該會睇下夾唔夾到既,人夾人啦!

引用:

她們就說:
都聽聞過此場係女權當道!

此場是女權當主
不過, 都是一句
人際關係是大家相向
互相都有的

回復 736# 的帖子

hi bro wkr... just came back to hk for a few days.... will try soon and report at once

If you are one of the *^'s fans, why didn't you ask for her number directly during the previous visit?

引用:
原帖由 gelato 於 2008-8-5 01:36 發表
If you are one of the *^'s fans, why didn't you ask for her number directly during the previous visit?
Happywkr兄,
確是*^的粉絲, 只是c兄不想影響其他.
只是在場內聯誼就了心引.....
免日後問題的發生而矣....
自古英雄多死在女性上...
不管如何硬化
也有其個人的死穴......................很煩的
對不起....!!HAPPY兄
或許我是否又多事了.......

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-8-6 01:02 發表
Just tried a new BG **, face looked ok, age around 30, mid figuare, both parts service good, provided wild service BJ and finger dance to pussy, but not my cup of tea, dark grape and no balls!!
I think your cup of tea is a petty look and nice (girl friend feel) and have light grape.

相關搜索目錄: Dance

Recently, i only try @# and !@*
I will re-call !@*

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。