推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-8-2 07:42 發表

因为同阿飞鹰叔个丧礼相冲嘛!
係喎,風雷是後輩,又同一個月,白事唔可以去雙重

但係故事同龍虎門同期發生,小虎地好似完全收唔到風咁鵅A姓麰囓h得隉A黑龍、阿柴、飛妖、韋佗地M個代表去都好鼽飫秅@場兄弟,呢單洃@係就老編大意忘記驉A一係就佢地根本就當本洇馴獨立鵅I
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +8 我很贊同 2008-8-4 21:33
  • 冰河 威望 +8 我很贊同 2008-8-4 21:33

仲有,今期話劍妖俾金羅漢一拳打瓜 !唔係掛,咁兒戲!我好期待風雷|火大成後將佢粉身碎骨鴾@場大戰過播,咁就死驉H咪玩啦!

仲有一樣洁A金聖老話東方真龍仲有2年可以到達八陽,之前話東方真龍本身底子已經唔錯天資又高,仲要有個東方無忌傾囊傳輸八陽功力都仲要2年(傳輸唔係傳授,傳授係要自己練)?王小虎鶡~零自己整整鼣ㄓC陽啦,後來再由老虎傳功就再上到八陽,我相信老鰣曮Y想將小虎到咁勁,只係佢太低估佢拉低鰳u龍龠i度先至“唔覺意”搞到王小虎咁勁!
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +12 精品文章 2008-8-4 21:32
  • 冰河 威望 +12 精品文章 2008-8-4 21:32

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-8-4 17:36 發表
仲有一樣洁A金聖老話東方真龍仲有2年可以到達八陽,之前話東方真龍本身底子已經唔錯天資又高,仲要有個東方無忌傾囊傳輸八陽功力都仲要2年(傳輸唔係傳授,傳授係要自己練)?王小虎鶡~零自己整整鼣ㄓC陽啦,後來 ...
天资高又怎样?王小虎系武学奇才嘛!
当然学得比人快啦!

但世事是很公平的! 武学奇才王小虎IQ同EQ都有缺陷呢!
正确点讲就是白痴低能儿!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

但低EQ, IQ, AQ,都可以做領袖,你吹咩又有奇遇,又有老豆輸送功力,又有名師指點,真係 行運一條龍

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-8-4 09:17 發表
仲有,今期話劍妖俾金羅漢一拳打瓜 !唔係掛,咁兒戲!我好期待風雷|火大成後將佢粉身碎骨鴾@場大戰過播,咁就死驉H咪玩啦!
我睇就真係死左, 但覺得都係為左搵場武鬥出黎催谷下銷量....
睇著啦....若果金羅漢又無突破或者奇遇....lee幾期0既戲真係搵野黎講...

今期金老打無敵我覺得ok呢∼∼

下期無敵領悟10陽又唔知要練幾耐,等佢練完新著都應該去到尾聲

真係出終極十陽啦,我地等睇新新著啦!~
The Flying Finn

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-8-5 22:59 發表

我睇就真係死左, 但覺得都係為左搵場武鬥出黎催谷下銷量....
睇著啦....若果金羅漢又無突破或者奇遇....lee幾期0既戲真係搵野黎講...
繼《我的野蠻女友》的"智賢"之後,《愛上女主播》的"蔡琳"也出現了,《王風雷傳》真是有看頭,呵呵 ...
下期預告說老金和智賢有對手戲 ...

引用:
原帖由 Mika 於 2008-8-9 13:28 發表
真係出終極十陽啦,我地等睇新新著啦!~
我睇下期預告都呆咗 ...
十陽聖火,又玩十陽?我記得澳門大戰果陣無敵好似仲有〝九陽歸一〞未出喎(有冇記錯呢? )...
《龍虎門》始終都吸收唔到以前舊著後期的失敗原因 ...
音樂無界限

十陽正式登場,龍虎門在王風雷傳宣佈進入倒數10、9、8、•••

上期預告又老點,又話咩金鵬一語道破金羅漢要做好事的心態,仲因為咁利用金羅漢去幫佢殺王風雷•••!結果今期變成金鵬被金羅漢一語道破佢未有廢功,仲因為咁利用金羅漢去幫佢去M王風雷•••!唉!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-8-11 13:12 發表 十陽正式登場,龍虎門在王風雷傳宣佈進入倒數10、9、8、•••
No Problem !!!跟著玉郎會出<< 新 • 新著 • 龍虎門 >> Game Reset - 由第一期再玩過 
香港蝙蝠俠 | 有事Send"蝙蝠"短訊比我!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-8-11 05:12 發表

十陽正式登場,龍虎門在王風雷傳宣佈進入倒數10、9、8、•••
吾使咁恕腄I仲有易根0.5戰紋之後又有0戰紋。仲有負戰紋未出!有排玩

新龍裡頭,獸魔功力只比劍魔差一點點吧.風雷超輕鬆用兩招擊敗......功力應該唔差得過海虎或者黑豹囉...

網上人話 金羅漢對劍妖....有賠率及電視直播....
咁最後賠率幾多???
又邊個算贏???
龍虎門'谷次郎及羅剎班人點解無乜動靜?
咁整個賠率出來係咪好無謂.....................

黃生n年前不是講過新著唔出龍珠式神化級武功,宜家又番出十陽,又出1.5間黑級,看來黑龍練十四關,光頭星係什麼托世的日子也不遠了......

引用:
原帖由 kakaci 於 2008-8-17 18:09 發表
新龍裡頭,獸魔功力只比劍魔差一點點吧.風雷超輕鬆用兩招擊敗......功力應該唔差得過海虎或者黑豹囉...
北海膠龍係「前」傳勁到可以制得住大水牛,偏偏正傳內西門吹簘、南宮肥佬同黑白獅兩個唔見得係高手既人單挑都搞唔掂,實力唔使相差得這麼遠嗎?

仲有,我睇過6年新著,有時真係唔明金鵬一個身負陽世十一章(記錯?),實力相比起佢老豆可以同王伏虎撼的高手,點解咁多年來都未有份威一次,淨係有得做佈景版,俾金羅漢打到飛開,宜家仲淪為一個疑似廢功,老屈王風雷既低能仔?
我好希望鵬哥係今次風雷傳真係可勁一次,做忠做奸也好......

剛看完今期,蔡琳那不知名的腿法,讓我想到打街霸時的電玩畫面...

劍妖一定冇死!
重要係吸晒種參D功力!
最後爆出黎咖第二個劍痴(天下無敵+無o者o者)!!!

跟手比成班正邪狗圍!!
最後風雷又一野打謝佢(雖然風雷已經唔記得左佢)!!
風雷傳一完......

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-8-18 07:34 發表
劍妖一定冇死!
重要係吸晒種參D功力!
最後爆出黎咖第二個劍痴(天下無敵+無o者o者)!!!

跟手比成班正邪狗圍!!
最後風雷又一野打謝佢(雖然風雷已經唔記得左佢)!!
風雷傳一完......
九成係啦!劍妖身負陰世,再吸埋蔘聖陽世!咁咪又可以不勞而獲升級lor。難為左金鵬又被矮化!
話時話,N期前,金鵬吾係同劍妖試過一齊練功,咩日月兼修!點解無左下文?

引用:
原帖由 kakaci 於 2008-8-17 18:09 發表
風雷輕鬆地快過戰鬥機(大概Mach3/super sonic), 就快可以出光速拳!!
The Flying Finn

十陽聖火  連衫都燒唔爛, 有幾厲害.?..
唔係著左"秋禪牌"下........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。