推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-6-24 04:49 發表

0个四个跟班是否叫: 小虎、小龙、黑龙同韦陀呀!!!:P
係叫無敵,豬油,文殊同邪神~

昨晚我翻睇之前新龍發現有樣嘢同而家嘅王風雷傳有出入,就係當日風雷去大雪山揾呀王海蛟時,幫王海蛟做守衛嘅門下,好似話守最外圍嘅已經有一重天功力,守入D嘅就有二重天功力,再入D响鋼鐵爐度嗰班門下直情好似有成三重天以上功力添,但點解風雷將七重天秘笈交俾班c時佢地好似從未練過邪拳道咁嘅!
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +12 精品文章 2008-6-26 15:52
  • 冰河 威望 +12 精品文章 2008-6-26 15:52

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-6-26 13:48 發表
昨晚我翻睇之前新龍發現有樣嘢同而家嘅王風雷傳有出入,就係當日風雷去大雪山揾呀王海蛟時,幫王海蛟做守衛嘅門下,好似話守最外圍嘅已經有一重天功力,守入D嘅就有二重天功 ...
李中興冇睇龍記架嘛, 佢老人家打機架ja
The Flying Finn

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-6-26 05:48 發表
昨晚我翻睇之前新龍發現有樣嘢同而家嘅王風雷傳有出入,就係當日風雷去大雪山揾呀王海蛟時,幫王海蛟做守衛嘅門下,好似話守最外圍嘅已經有一重天功力,守入D嘅就有二重天功 ...
因為未做足功課, 仲話有3萬銷量, 真係笑x死人...
李小龍最新哥期聽講都有4萬幾.......

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-6-28 09:28 發表

因為未做足功課, 仲話有3萬銷量, 真係笑x死人...
李小龍最新哥期聽講都有4萬幾.......
一期賣4萬幾蚊呀?

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-6-30 00:03 發表

一期賣4萬幾蚊呀?
系咪讲退书数呀!!!!!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

我終於知道點睇先好睇啦......
睇呢本漫畫..要有忘記過去..忘記將來既心態睇....
唔好諗佢以前龍記D劇情......要當佢係一本新漫畫睇(當睇小左幾期...唔知風雷點識冰火...王海蛟之前做過乜)....睇完之後....要忘記呢本漫畫....咁再睇新龍...應該唔會小哂鬼...

我忘記之前龍記既風雷黎睇....一次由第一期睇到第4期,.....發覺..原來幾正喎~~~~~~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-6-29 16:03 發表

一期賣4萬幾蚊呀?
若果"黃瘋雷"傳有3萬幾....
咁李小龍有4萬幾有乜出奇....................

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-6-30 09:55 發表

若果"黃瘋雷"傳有3萬幾....
咁李小龍有4萬幾有乜出奇....................
聽人講今期又停0.1秒....下期仲有金羅漢挑戰"導彈".....
我睇暗黑冰火七重天...可以比美當年"龍虎5世"0既"四維空間"..........
起碼有10萬公斤擊力啦.....:lol

黄玉郎已經無橋了,一味食老本,早摺吧

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-6-30 14:36 發表

聽人講今期又停0.1秒....下期仲有金羅漢挑戰"導彈".....
我睇暗黑冰火七重天...可以比美當年"龍虎5世"0既"四維空間"..........
起碼有10萬公斤擊力啦.....
就快d人可以飛.........

仲可以變撒雅人!!之後飛去太空拯救地球~

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-7-1 15:32 發表

就快d人可以飛.........

仲可以變撒雅人!!之後飛去太空拯救地球~
早就飛左啦.由溶岩可以..飛上火山口.......幾厲害呀..........

頂多差.....當年赤龍0既"四維極火"小小....

其實"暗黑冰火七重天"第一重....可以贏到金鐘罩第十關.....又可以去溶岩.....又可以打爛架飛機
第七重應該可以挑戰"征服者"................

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-6-30 22:36 發表

今期又停0.1秒沒錯,不過下期預告沒提到"導彈",大概是說金羅漢決心衝破第十一關,瘋狂的他竟想挑戰"飛彈"...

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-7-2 04:30 發表

今期又停0.1秒沒錯,不過下期預告沒提到"導彈",大概是說金羅漢決心衝破第十一關,瘋狂的他竟想挑戰"飛彈"...
其实金罗汉想挑战的是爱美神导弹啊!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-6-30 13:53 發表
我終於知道點睇先好睇啦......
睇呢本漫畫..要有忘記過去..忘記將來既心態睇....
唔好諗佢以前龍記D劇情......要當佢係一本新漫畫睇(當睇小左幾期...唔知風雷點識冰火...王海蛟之前做過乜)....睇完之後....要忘 ...
係呀係呀!
當風雷個頭唔再飛同白之後,
我就當自己睇緊以前X男o個本「暴風少年」...
真係幾好睇咖!
起碼似返係現代技擊呀~

你估新著咁身家過億咖小虎連手電都冇個咩......

引用:
原帖由 kinniku 於 2008-7-2 22:41 發表

係呀係呀!
當風雷個頭唔再飛同白之後,
我就當自己睇緊以前X男o個本「暴風少年」...
真係幾好睇咖!
起碼似返係現代技擊呀~

你估新著咁身家過億咖小虎連手電都冇個咩......
唔話你知係風雷傳, 你睇呀無敵直情同舊作個真龍一模一樣(包括衣著).........死末!
The Flying Finn

引用:
原帖由 Mika 於 2008-7-3 17:22 發表

唔話你知係風雷傳, 你睇呀無敵直情同舊作個真龍一模一樣(包括衣著).........死末!
無敵哪有真龍帥,我覺得這本書裡的無敵較像武尊畢玄...
下期『轟爆王小龍』,難道小龍也成了風雷的心魔?

有無網友可轉貼今期王風雷傳入面,鼠狼插"天下無敵小劍仙"編原文?

到底金羅漢用部戰機o黎做乜?純係為o左開鎗同飛彈射佢,使乜上到空母用到戰機?冇野搵野o黎做,on居!
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 天魔 於 2008-7-6 10:04 發表
有無網友可轉貼今期王風雷傳入面,鼠狼插"天下無敵小劍仙"編原文?
我唔見有插過喎..
只係聲明本漫畫你玉記幫文傳倏廣告...而遲下玉記又會買返醉拳版權出書.....

相關搜索目錄: 廣告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 感謝你熱心幫助其他會員解決問題! 2008-7-7 00:00
  • 冰河 威望 +20 感謝你熱心幫助其他會員解決問題! 2008-7-7 00:00
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

寫"正牌天下無敵老祖宗" !!!  即係文傳係"假"0既....佢地0既先係"正"貨......
就lee個原因個版權點都可以叫高100萬啦.....

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-7-6 23:15 發表
我唔見有插過喎..
只係聲明本漫畫你玉記幫文傳倏廣告...而遲下玉記又會買返醉拳版權出書.....
唔該晒不平凡兄,我係在第二個討論區見其他網友咁講,所以想睇下。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-7-6 23:08 發表
到底金羅漢用部戰機o黎做乜?純係為o左開鎗同飛彈射佢,使乜上到空母用到戰機?冇野搵野o黎做,on居!
打•飛•機!仲要學似肥良咁吼叫:「我他媽的打飛機真的很勁呀!」梗係啦!金羅漢打麉Y戰機呀!

這本書愈嚟愈撚離普!

先有:
風雷輕功快過戰鬥機!:bird:

時間停止0.1秒!

風雷、聖上、金羅漢個個都識「舞空術」!

今期又有:
金羅漢接住飛彈!

金羅漢想做好人!

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-11 12:25 發表
這本書愈嚟愈撚離普!

先有:
風雷輕功快過戰鬥機!:bird:

時間停止0.1秒!

風雷、聖上、金羅漢個個都識「舞空術」!

今期又有:
金羅漢接住飛彈!

金羅漢想 ...
下期書名應叫"100億能量戰士"..........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。