推介:| 紅酒 | 白酒 | Wine | 花店 | 啤酒 | 香檳 | 咖啡 | Disco |

發新話題

Wine lovers! pls come in!!

引用:
原帖由 dejavu2003 於 2007-8-20 20:38 發表

Most beauties that are accessible cannot drink ar.
食飯都得架啫
不過你上次唔係提過有個都會飲酒架咩?

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-8-22 14:43 發表

食飯都得架啫

誠徵女會員!!!

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-8-22 02:43 PM 發表

食飯都得架啫
我地上次五個人飲咗四支,平均每人 0.8 枝,對好似我D酒量淺既人黎講,尼D係劈酒,所以我唔係要揾個會飲酒既Beauty, 而係個會劈酒既。我下個禮拜劈完順便問吓啦。揾唔倒我最多去叫差人揾囉。

引用:
原帖由 dejavu2003 於 2007-8-22 21:59 發表

我地上次五個人飲咗四支,平均每人 0.8 枝,對好似我D酒量淺既人黎講,尼D係劈酒,所以我唔係要揾個會飲酒既Beauty, 而係個會劈酒既。我下個禮拜劈完順便問吓啦。揾唔倒我最多去叫 ...
早響嗎!等我仲驚飲埋你個份

Hi everybody, thank you for all your recommendation for the sparkling wine to match with raw oyster. They are all good in this very limited budget case!!

Freixenet Cordon Negro : My favourite for the raw oyster. ($79)
Christensent : excellent for daily drinking, BEST BUY!!!! ($49 only)
Stamp : very good also ($69)
Jacob's creek : all my friends' choice ($99)

kenzo1111, happy birthday!! Wish you the best of luck!!

相關搜索目錄: Wine

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-8-22 14:43 發表

食飯都得架啫
係唔係我呀
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 dejavu2003 於 2007-8-22 21:59 發表

我地上次五個人飲咗四支,平均每人 0.8 枝,對好似我D酒量淺既人黎講,尼D係劈酒,所以我唔係要揾個會飲酒既Beauty, 而係個會劈酒既。我下個禮拜劈完順便問吓啦。揾唔倒我最多去叫 ...
dejavu

你下個禮拜去邊度劈啊???
去叫差人搵就無謂喇
係你就請大家一齊去坐下啦

利記你講乜鬼呀?
有無興趣join埋一齊丫?

請大家一齊去坐下啦

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-8-23 07:12 PM 發表

dejavu

去叫差人搵就無謂喇

利記你講乜鬼呀?
我未知呀,D妹話邊就去邊。

請大家一齊去坐下啦 - 你遲咗两個禮拜啦。你睇我變賣頭上既紫釵,都知我今非昔比。

賬面損失,冇野啦!

話時話, 你d阿妹..........幾大先

阿大, 小心中伏!!

引用:
原帖由 Antenna 於 2007-8-23 04:33 發表
Hi everybody, thank you for all your recommendation for the sparkling wine to match with raw oyster. They are all good in this very limited budget case!!

Freixenet Cordon Negro : My  ...
你係咪出現先??

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-23 12:26 發表

係唔係我呀
你係咪出現先??

引用:
原帖由 kenzo1111 於 2007-8-15 14:35 發表
小第月尾3x大壽...........!!
入黎襯下先...KENZO兄, 祝生日快樂, 開開心心, 好酒難求, 長飲長有, 千杯不醉.....
'Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.'  

so u come to our gathering ma?
haha, we need female member!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kenzo1111 於 2007-8-23 22:58 發表

你係咪出現先??
No la. Just want to say happy birthday.
Enjoy!!!

引用:
原帖由 kenzo1111 於 2007-8-23 22:58 發表

你係咪出現先??
我鐘意飲酒,但唔識乜野為之好酒
怕浪費左佢
不過如果你地真係搞,我都想去呀
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-8-23 19:12 發表

dejavu

去叫差人搵就無謂喇

利記你講乜鬼呀?
有呀,不過唔好去叫差人啦(好貴)
五大有其二

二手買賣
CD推介

利記

我叫你一齊食飯啫
無話識唔識既
飲飲食食玩下啫

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 利記 於 2007-8-24 12:11 發表

我鐘意飲酒,但唔識乜野為之好酒
怕浪費左佢
不過如果你地真係搞,我都想去呀
真ga,d酒好正ga,又happy,又relax,我地好casual ga!

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-8-24 19:14 發表
利記

我叫你一齊食飯啫
無話識唔識既
飲飲食食玩下啫
OK,咁下次有局叫埋我

睇下夾唔夾到時間

相關搜索目錄: 飲食
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 kenzo1111 於 2007-8-24 22:13 發表

真ga,d酒好正ga,又happy,又relax,我地好casual ga!
多謝Kenzo兄
五大有其二

二手買賣
CD推介

利記

19/9 灣仔生記呀!!!
有時間就黎啦

kenzo

不過生記好似跌哂watt喎
使唔使考慮第度???

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-8-27 11:19 AM 發表
利記

有時間就黎啦

kenzo

使唔使考慮第度???
Shall we go for western food?  I think it goes better with the wine.

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-8-27 11:19 發表
利記

有時間就黎啦

kenzo

使唔使考慮第度???
灣仔生記係邊呀???
PM個地址黎!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

我冇去過, 但就有朋友最近食過生記, 佢話比以前貴左好多. 唔係太值.

concuding all the comments, let's change place la.
Dejavu, shall u give any suggestion?  
any suggestion from other brothers?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。