推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

華源14A1C房Shirley報告

今日可以補鐘收早個零鐘,身痕想dup骨,打俾Yuki,做緊野而且緊接住仲有個booking.有師兄話近來D report都集中係華豐,心諗都係時候去第度開o下餐.首先去左安樂搵好耐無見o既Fiona,有客.咁就過對面華源搵文文啦,又有客.E家咁o既畤勢無理由隨便搵個隨時跌錢架,一於就以但求好骨不求靚女o既心態留o係華源揀啦.華源呢個骨壇聖地無咁上下實力係無法企穩,只求好骨絕對係無難度o既.上到14樓6間房竟然5間有客,我唯有噤無客果間房個鐘碰o下運氣喇.
出黎開門o既Shirley年紀大概30頭,外型就可以話係一個十零年後,眼睛細左1個碼,身型大左1至2個碼o既江若琳.咁講其實對Shirley唔公平,因為佢唔係肥,而係骨架較大而且很sporty的身材.一見呢個款都知一定dup得,唔會係摸o下摸o下咁"dup"o既假骨.靚女今次一於就試o下你有幾多料.
入到房內陳設簡單,只有一隻矮柜,一部電視,一張椅子和一張骨床,沒有任何花巧,更顯實力派風範.我一心想踩背問佢有無,點知佢問我想踩毛巾定想踩油背!嘩!呢次遇到師傅級人馬,因為踩油背更考囡囡技術和平衡力,無咁上下料踩傷客之餘自己都會受傷,囡囡無料到根本唔敢offer呢項服務.咁你有我就梗係要啦.其實踩油背即係用腳幫你推油,舒服之餘比用手夠力得多.踩得好o既感覺同用手推差唔多一樣,又唔會好似踩毛巾背咁D力集中於穴位上,少了酸麻多了鬆弛的感覺,會很適合少dup唔受得那份酸麻但好倦想要dup大力D o既師兄.Shirley踩得甚穩力度大而均勻,絕無就跌就跌那種牙煙的感覺,誠高手也.可以另外一提o既係有D囡推油推到pat pat o既時侯會輕掃股la同埋c眼十分舒服,Shirley踩油背竟然都有呢招,真係夠晒抵死兼頂癮!!踩完後用熱的大浴巾抺身及敷背更屬大場級享受.
Shirley的rpp其實不是r而是掃,從股la,c眼掃落袋袋and then jer jer,then 反方向再掃,可能今日很想出,感覺很舒服很舒服.轉身Shirley已脫掉小背心show出38c或38D的大波波,因為她背肌頗厚觀感不算震撼.她的波波手感柔軟有彈性.淺棕色的lin頭和乳暈仍給我鮮嫩的感覺.當我伸手入她的T-back內摸她的妹妹,她笑著說唔准但沒有太用力抗拒.我也沒有太過份,求其碰到她的小陰唇便縮手轉攻她的大波波,hj的手法其實相當普通但好好feel,三幾分鐘便被她KO了.
總結:技術一流,態度親切,性格爽朗的師傅級靚囡,$350 80mins.足鐘,值得一試

多謝eric兄的又一精彩報告, 雖然我很喜歡華豐兩朵金花(還有兩朵待試), 但男人始終係花心的, 梗係想要知道其他地方有乜名骨好骨可以一試.

華源我都試過四樓的琪琪, 文文, 欣欣(已退役), IVY, 六樓的ADA(己不見廣告), 之前在8樓的Elaine, Shirley也留意了好久, 而家eric兄背書, 都係重上華源的時候了!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-4 14:52 發表

今日可以補鐘收早個零鐘,身痕想dup骨,打俾Yuki做緊野而且緊接住仲有個booking.有師兄話近來D report都集中係華豐,心諗都係時候去第度開o下餐.首先去左安樂搵好耐無見o既Fiona,有客.咁就過 ...
Thanks for report! 好仔細解釋踩油背同踩毛巾的分別,攪到我好想試下踩油背添,等我問下阿邊個有無得踩油背先
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-5 00:13 發表

Thanks for report! 好仔細解釋踩油背同踩毛巾的分別,攪到我好想試下踩油背添,等我問下阿邊個有無得踩油背先
我都試左Shirley, 多謝Doer 兄的推介...不過我冇踩背, 只係推油...下次要再試 .....

Doer 兄仲有一個推介...有時間要再去...

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-5 02:47 發表

我都試左Shirley, 多謝Doer 兄的推介...不過我冇踩背, 只係推油...下次要再試 .....h:" />

Doer 兄仲有一個推介...有時間要再去...  
個report唔系ESM既咩?
點解你會話系Doer既?

華源Bobo還在嗎? Bobo手骨係我試甘多usb裡其中一個最好的!

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2008-12-5 10:50 發表

個report唔系ESM既咩?
點解你會話系Doer既?
其實係ESM 個Report 沒出之前, Doer 兄已經推介左我去搵Shirley la....

6C5 yuki 簡單report

昨日 , 見搵到工 , 心思思想再搵婷婷bm , 可惜休息 , 再打比阿賢 , 都係休息 ,
心唸如果yuki又忙既話 , 我就歸家 , 大約1645打比佢 , 佢就1715可以 , 梗係等la ,
到時間入閘 , yuki即以熱情的擁抱歡迎我和我的細佬 , 小弟屬於比較怕羞的人 ,
yuki見我的樣子 , 就說我都幾怕羞 , 就停上攪我弟弟 , 由於我都係難為情 , 縱使
yuki可以一同侍浴 , 我就自己沖涼了 !!

part 1 : yuki 專業的dup骨推油大家有知道 , 她的dup骨雖然係速度比較快 , 但我
全身差不多每一個部份都比佢按完(包括腳板底), 全身都鬆晒 !! 而且房間亦播
著令人relax的英文歌 !!

part 2 : rpp可能會比較怕痕 , 所以在我不斷地縮之後 , yuki就停止rpp了 , 根著重
頭戲來了 , yuki在她的乳房茶上油後 , 就開始非常正的bm + hj , 她細小但軟綿綿
的胸部在我的背部至patpat遊過 , 與此同時她叫我提高patpat俾佢hj , 攪完一輪後
, 零轉面我就搓揉她的胸部 , yuki仲抵死地說她的呻吟聲是真的 , 不過她的乳房都
幾好玩 , 粒linlin又堅挺 , 於是yuki便加快hj的速度 , 我就咁射了 !!

完事後她也替我洗白白 , 好舒服  !!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-4 23:22 發表
多謝eric兄的又一精彩報告, 雖然我很喜歡華豐兩朵金花(還有兩朵待試), 但男人始終係花心的, 梗係想要知道其他地方有乜名骨好骨可以一試.

華源我都試過四樓的琪琪, 文文, 欣欣(已退役), IVY, 六樓的ADA(己不見廣告 ...
I also tried 華源 四樓的琪琪, 文文, 欣欣(已退役) and 8/F Bobo (but no ad now), they all are worh to try again, because all are have good   service, bone skill and good 2 part.    I will book 琪琪 first by tomorrow.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 love_raptor 於 2008-12-4 18:01 發表
Wish to thank Brother Yuyuau for giving me the numbers I requested.

After spending some time to read this thread, I have decided that Yuki would be my no.1 target.  So, upon obtaining her number, I ...
Love_raptor C Hing, you are welcome, not need to say thank you, I just share the information which I know.   Wish you can have a good service start from your booking and can eat the worth girls...

致 love rapter師兄和另一位不知名的師兄(在此暫稱 A師兄)

今天和Yuki傾電話,講起love raptor師兄的case,Yuki也覺得100%是她自己不對,因為love rapter師兄的booking是一個confirmed booking,雖然之前連絡不到love rapter師兄(love rapter師兄留的不是mobile no.,可能已離開office吧),但有confirmed booking下入了客絕對是錯誤,Yuki託小弟再次向love rapter師兄道歉並多謝師兄大方原諒.
有love rapter師兄的case在前,Yuki之後也盡量小心,但仍在翌日出現了溝通上的錯誤令A師兄落了空,也希望A師兄能原諒和理解.事源是當天2時多Yuki做緊野時A師兄來電book,Yuki回覆3時半OK,A師兄說3時半唔得要3時45分至4時,Yuki說既然定唔實時間不如一陣我做完野再打電話俾你確定吧.到3時半剛好又有師兄在門外等,Yuki立即打電話給A師兄但無人接聽.Yuki心想A師兄可能已另有目標就入了鐘.到4時A師兄到達便落空了.
當然這是Yuki的一面之辭,如有不實請A師兄留言指正.但亦希望其他師兄落囡囡booking之時定下確實的時間,如不能準時到達致電囡囡延遲10至15分鐘是無問題的.如師兄只提出時段而無確定的時間,囡囡會很難確定你的booking是否confirmed的.Thank you for your attention!!!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-6 15:31 發表
今天和Yuki傾電話,講起love raptor師兄的case,Yuki也覺得100%是她自己不對,因為love rapter師兄的booking是一個confirmed booking,雖然之前連絡不到love rapter師兄(love rapter師兄留的不是mobile no.,可能已離開of ...
Yuki 咁重視既,咪放過佢囉!
不過下次再上去,記住響朵,話唔埋有特別野補償俾師兄呢!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-7 11:44 發表

Yuki 咁重視既,咪放過佢囉!
不過下次再上去,記住響朵,話唔埋有特別野補償俾師兄呢!
會唔會好多人自認係love raptor ching ga...

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-8 02:28 發表

會唔會好多人自認係love raptor ching ga...
我估 Yuki 會記得啦!

唔知有冇兄弟試過北角AMY呢? 又話姐有冇D好推介喺香港區?

我都好少幫襯港島區, 記得不久前有師兄在這裡寫過北角Zoe, 重未去試.

我試左喇, 時間好短, 得45分鐘, 各方面都麻麻, 真係唔啱我, 可能我只係做手作仔啦, 我又唔多出聲,全程冇交流, 但佢都有基本禮貌既

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-4 22:52 發表

今日可以補鐘收早個零鐘,身痕想dup骨,打俾Yuki,做緊野而且緊接住仲有個booking.有師兄話近來D report都集中係華豐,心諗都係時候去第度開o下餐.首先去左安樂搵好耐無見o既Fiona,有客.咁就過 ...
未搬上14/f 時試過.... 真係唔錯..... 骨... 出火都有水準!!.... 不過ball ball 我諗最多c cup

Love Partor Ching, can you give me Ah May's address?  jimmloo@gmail.com

HB Dau Dau just increase the price to 380/450/500.

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2008-12-9 16:51 發表
HB Dau Dau just increase the price to 380/450/500.
嘩。。 但係如果服務好都無問題, 之前佢幾錫身,bm錫吓lin lin都唔得,ching而家佢d服務好唔好d呀?

still 錫身, but I wouldn' t say 佢d服務唔好. but really expensive, I'd rather go to sauna for that price...

今時今日咁0既環境仲加價, 好似有D逆潮流而動!
可能佢做唔切都唔定.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-9 19:01 發表
今時今日咁0既環境仲加價, 好似有D逆潮流而動!
可能佢做唔切都唔定.
事實佢都有一班fans的。。。

引用:
原帖由 foolishguy 於 2008-12-9 12:23 發表

事實佢都有一班fans的。。。
我也相信是這樣!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。