推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-28 16:57 發表

she's my all-time favourite la
Sorry, which BG you are talking about?
Sorry for my stupid questions....

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-28 08:57 發表

she's my all-time favourite la
will consider her seriously
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-28 18:09 發表

will consider her seriously
you mentioned that you didn't have any feel ge?
will consider re-visit?

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-28 10:42 發表

you mentioned that you didn't have any feel ge?
will consider re-visit?
I thinking we are talking about 天文台 婷婷 who I have not visited yet.

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-28 18:54 發表

I thinking we are talking about 天文台 婷婷 who I have not visited yet.
argh..i see..sorry.
her body is really attractive except fake boobs are the flaws.
massage skill is wonderful too

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-28 11:16 發表

argh..i see..sorry.
her body is really attractive except fake boobs are the flaws.
massage skill is wonderful too
I love long legs and her photos in the ad really attractive.
How's her face, comparing with.....?
And how long for dup+bm and dup+full set?
Thank you.

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-28 19:59 發表

I love long legs and her photos in the ad really attractive.
How's her face, comparing with.....?
And how long for dup+bm and dup+full set?
Thank you.
her outlook with bikini are really gorgeous
face above average
dup+bm=60mins
haven't tried full yet

天文台6室婷婷係一個表現全面的囡囡, 可一又可再!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-28 14:05 發表
天文台6室婷婷係一個表現全面的囡囡, 可一又可再!
同7H3、Yuki、阿賢比又點既呢?

好似近來的靚囡都在華豐似的。

請問邊位有華豐 Yuki 的電話,請 pm 我。

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-28 23:11 發表
好似近來的靚囡都在華豐似的。
事實是這裡的師兄們近來都愛在華豐流連
忽略了其他地區罷
這個post亦談過福樂,天文台,禮基............

怕師兄誤會要囉嗦點再說清楚
這個post討論的是"USB"
如果師兄要用141,酒店囡或高鐘囡的standard來衡量
這個post提及的骨囡的外型可能會令你失望
在這裡活躍的師兄對dup和服務態度都有一定的要求
反而囡囡的外型大家都不要求完美
例如6h3略肥和比較成熟,Yuki無咩波,阿賢係假波等事實大家都不會隱瞞
(7h3的外型大家倒是一致讚好)
年齡方面dup得好的骨囡20中已算年輕
如果師兄不愛dup骨
只是想搵個靚囡ML爽o下
這裡師兄的意見可能對你沒有參考價值

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-29 00:59 發表

事實是這裡的師兄們近來都愛在華豐流連
忽略了其他地區罷
這個post亦談過福樂,天文台,禮基............

怕師兄誤會要囉嗦點再說清楚
這個post討論的是"USB"
如果師兄要用141,酒店囡或高鐘囡的standard來衡量 ...
講得好好!

正所謂,各花入各眼,另外好認同上USB,同上141/酒店囡的追求是很不同的!
由於141,特別是酒店囡的報告有好多,有真有假啦,因此特別喜歡這裡會講下USB....

相關搜索目錄: 酒店

好多時見在大埔的usb都可以看到樣貎不俗,敢問各ching,這是真是假﹖有無問題,謝謝各ching.

呢度的師兄都集中在尖, 佐, 油, 旺出沒, 好似唔覺有談到大埔的.

多謝分享~不過我好少上樓果d

引用:
原帖由 sktempem 於 2008-11-29 05:06 發表
好多時見在大埔的usb都可以看到樣貎不俗,敢問各ching,這是真是假﹖有無問題,謝謝各ching.
係呀,有d相頭唔錯,但太遠了

呢幾個月呢度的師兄集中討論華豐四位USB:

13K2阿賢
7H3婷婷
6H3Coco
6C5Yuki

上述四位可以叫做華豐"四朵金花"!

希望各師兄再努力發掘出新的金花!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-30 06:41 發表
呢幾個月呢度的師兄集中討論華豐四位USB:

13K2阿賢
7H3婷婷
6H3Coco
6C5Yuki

上述四位可以叫做華豐"四朵金花"!

希望各師兄再努力發掘出新的金花!
下一束「四朵金花」,暫未試過 6H3 Coco,佢好似有廣告的,對嗎?今日唔見個ad,單從相頭,似乎唔係我喜歡果款,而且仲有幾位骨囡未試,所以....

相關搜索目錄: 廣告

回復 698# 的帖子

from 141:

呢位coco我上月都試過
佢手骨絕對係一流
自問可以受力既bros要試下
相反小弟就唔多受力

佢可以準確指出閣下既痛症
好似睇緊中e咁  
佢同我講以前學過骨醫
睇佢都識幾多野

其他服務都唔錯,幾好玩,我呢個後生既都幾buy  (冇扑)
不過間房就亂左少少,同埋條腰粗左少少

煩請c hing PM Yuki 及 7H3的預約電話給我.  謝謝

引用:
原帖由 love_raptor 於 2008-12-1 14:54 發表
煩請c hing PM Yuki 及 7H3的預約電話給我.  謝謝
Done.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。