推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 Silvery 於 2009-10-28 18:43 發表
請問聲師兄 喜利 suki / yuki 邊個樣靚d
Suki o係我見過嘅 usb 中算係最清秀
無帶一點"撈"味嘅一位
(雖然果日我只係齋撳鐘睇,冇入閘,心情關係,唔係Suki唔正)

華源彤彤在安樂時我幫襯過, 長髮的山東姑娘, 好鍾意旅行影相, 仲要係個人遊個種, 我去時佢牆上掛滿佢旅遊時影的相, 記得係青藏高原一帶, 水準好高, 我一路問佢用乜相機, 佢話係普通DC, 不過我覺得唔係單反影唔到出來咁好效果.

骨係就二班水平, 但健談, 所以唔悶, 皮膚也好, 只是黑D, 係我想翻試的目標之一.

有冇師兄知原來華源琪琪去左邊? 都係好骨手來, 想翻試.

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-10-31 04:11 發表

Suki o係我見過 usb 中算係最清秀
無帶一點"撈"味鴾@位
(雖然果日我只係齋撳鐘睇,冇入閘,心情關係,唔係Suki唔正)
同意erisaintmartin兄的評價, 清秀係Suki的最大特點
而且性格也率真, 傾得埋就好多狫, 雖然有時稍嫌多左d

另外佢又鍾意睇書, 我見到佢office裡有好多文學雜誌
可能真係腹有詩書氣自華N?

相關搜索目錄: 雜誌

suki個ad冇電話, 請問有冇師兄可以pm比我, 因為唔想企係門口等
thx

點會冇電話呢? 我睇到的ad係有!

引用:
原帖由 Silvery 於 2009-11-1 17:57 發表 suki個ad冇電話, 請問有冇師兄可以pm比我, 因為唔想企係門口等thx
Is Hei Lee 11/F Suki ? 個 ad in 1世 1有電話 wo

Can any one PM Hei Lee 11/F Yuki Phone nomber for me, Thanks

引用:
原帖由 usb_lover 於 2009-11-2 01:14 發表
Can any one PM Hei Lee 11/F Yuki Phone nomber for me, Thanks
I want Hei Lee 11/F Yuki Phone nomber too, please PM me Thanks

Brothers

I want to try Tina (Hay Lee). She was very famous in Tin Man Ta, and showed no ML for long

Do you know any ML service from her.  Please share your experience if any. Thanks.

引用:
原帖由 HKUSB_Lover 於 2009-11-3 23:43 發表
Brothers

I want to try Tina (Hay Lee). She was very famous in Tin Man Ta, and showed no ML for long

Do you know any ML service from her.  Please share your experience if any. Thanks.
C_hing, your name are as same as mine

C_Hing:

Yes, we have similar hobby. But I love HK's USB and we are in HK. Who is your favour USB. Do you have any answer to my question?

終於試過加敏,同其他人果然好唔同
真係成身都relax晒
佢果種滾動式按摩真係無出其右,會encore!
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-11-4 16:01 發表
終於試過加敏,同其他人果然好唔同
真係成身都relax晒
佢果種滾動式按摩真係無出其右,會encore!
師兄可唔可以講多些少點滾法 ?

引用:
原帖由 Silvery 於 2009-11-4 17:23 發表

點滾法都要問人?

引用:
原帖由 HKUSB_Lover 於 2009-11-3 15:43 發表
Brothers

我試過Tina一次, 05年, 佢仲係天文台10-12號
骨技係唔錯, 大力, 屬重炮型, 想dup骨, 係一個選擇
人幾豐滿下, 胸前偉大, 有報告佢家下幾肥, 待求證
個陣時幾紅, 唔接受walk-in, 一定要預約
佢係隔離"一樓一報告"有個"我很感動茶館"專欄
好多粉絲捧場, 有成廿幾頁, 落尾佢自己封筆
想認識多d, 可以過去望下
我都好想翻試佢, 只是淨係喜利好多新囡我都沒試

相關搜索目錄:

C Hing:

Thank you for your information. Let us have more details about Tina's current services.

I think in 2005 she could maintain no ML service which was her brand name before. Even now in her Adver. But it seems all Hay Lee USB girls use this approach in their Adver, showing their high class. As I know, this is subject to negotiable. I read Tina's blog before. It is interesting to see whether she will change his attitude as the time dragging on.

Good luck to her.

引用:
原帖由 Silvery 於 2009-11-4 17:23 發表

唔識講,要親身試過先知。
試完真係鬆晒,係hj技術差過市場中位數。
亦正亦邪

引用:
原帖由 usb_lover 於 2009-10-30 04:44 發表 suki
十分同意。
今天去咗,如果唔係之前電話book咗,我一定唔會入去。

樣唔在講,地方又細又窄,我唸因為咁所以冇侍浴。但都唔需要。

dup ok,但其他真係麻麻:rpp同出火真係唔多得。rpp力大咗,俾人感覺求奇;HJ急,所以痛,BM連油都冇,點做?所以匆匆了事,唔係大家辛苦。

特此提提各位 。Suki dup是可以的,其他以外就唔好唸!

http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=

下一目標,有冇師兄試過?俾啲意見?

引用:
原帖由 SCK1969 於 2009-11-9 16:16 發表
十分同意。
今天去咗,如果唔係之前電話book咗,我一定唔會入去。

樣唔在講,地方又細又窄,我唸因為咁所以冇侍浴。但都唔需要。

dup ok,但其他真係麻麻:rpp同出火真係唔多得。rpp力大Ø ...
唔知我好彩定唔好彩, 上星期本來打電話book左
早5分鐘上到去大門緊閃, 離門口幾步有一師兄企係樹, 我冇為意佢都係等緊同一度門
3分鐘後大門打開, suki送客... 跟住伸手迎左我身後既師兄入去, 我正想問佢之際
佢一句: 我約左熟客, 嘭!

語塞

回復 1394# 的帖子

brother
咁你有冇再打電話話你book左.

回復 1395# 的帖子

冇啦, 只有暗歎咁都得, 況且佢 nmcot
睇埋上便位師兄講, 覺得慳番幾舊

回復 1396# 的帖子

我都幫襯過,
同上便位師兄講的一樣
Suki dup是可以的,其他以外就唔好唸

回復 1393# 的帖子

C兄!我之前試咗,北記廿六七歲,嚟咗香港幾年,招呼熱誠,有待浴,手骨都幾好,可以一試。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。