推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 阿寬 於 2009-11-10 19:36 發表
C兄!我之前試咗,北記廿六七歲,嚟咗香港幾年,招呼熱誠,有待浴,手骨都幾好,可以一試。
謝謝寬兄推介, 我正發愁去邊dup骨
選擇多, 但都冇乜把握
此Coco一直在list之內
但見佢幾後生樣, 怕係假骨

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-11-11 12:44 發表

謝謝寬兄推介, 我正發愁去邊dup骨
選擇多, 但都冇乜把握
此Coco一直在list之內
但見佢幾後生樣, 怕係假骨
part 1 ok ga
part 2 稍為 pro 左D
overall 有不俗表現
係時間好似不足1.5hrs

引用:
原帖由 phantomman 於 2009-11-11 06:50 發表

pro左D點解啊?
Pro唔好咩?
我諗c兄係咪話佢過於商業化, 如叫聲太假之類?
不足1.5hrs但如有1.2或1.3都OK ga

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-11-11 16:14 發表

pro左D點解啊?
Pro唔好咩?
我諗c兄係咪話佢過於商業化, 如叫聲太假之類?
不足1.5hrs但如有1.2或1.3都OK ga
well ... 即係個 feel 硬係爭dd
做完少左d可堪咀爵回味 ge element 貢啦
記憶之中係多於 60min ge

引用:
原帖由 phantomman 於 2009-11-11 17:41 發表

歡迎五哥

各位ching,香b有邊幾個USB值得一試?唔駛全套

引用:
原帖由 phantomman 於 2009-11-11 17:41 發表

可堪咀爵回味你多如恆星 la...........呵呵!  
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 phantomman 於 2009-11-11 14:50 發表

阿五哥,又要後生,又要揼得好,重想搞嘢有feel,再要有個半鐘,你嗰五百蚊都幾抵喎!

引用:

好吖
即係佢服務做足態度良好
又唔會令人好易沉果隻囉

引用:
原帖由 smithng2001 於 2009-11-11 14:58 發表
發利5/F的BoBo。
喜利的Ada。
她們在141網都有廣告。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 smithng2001 於 2009-11-11 14:58 發表
發利5/F的BoBo。
喜利的Ada。
她們在141網都有廣告。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-11-12 09:41 發表

可堪咀爵回味既你多如恆星 la...........呵呵!    
你貢講再加個" "衰衰貢樣究竟係乜意思啊 ~~~ ?!

引用:
原帖由 greenmail 於 2009-11-12 22:25 發表

阿五哥,又要後生,又要揼得好,重想搞嘢有feel,再要有個半鐘,你嗰五百蚊都幾抵喎!
如果真係有齊晒, 真係抵呀! 如果收平過$500的話仲抵添呀!!
諗下jei, 邊有貢筍架? 但世事又無絕對架噃 -- Never say Never !!
所以咪要 keep 住尋覓試新野 lor !!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-11-13 08:41 發表

好吖
即係佢服務做足態度良好
又唔會令人好易沉果隻囉
就算有 feel, 我都唔會沉
剛剛在$台見到 一丁 兄出左個失望報告 on 福樂 4/F CoCo ...
人夾人掛?
我自己幾 buy CoCo個樣 wor
而我入得佢閘又預左開大
我又真係冇失望 wor
以福樂計, CoCo我算滿意架喇

福樂最正個位我認為係12樓的Yuki, 次之就係Coco, 不過係七樓個位, Yuki中女, 靚得來好風騷, 皮膚又白, 骨技好, 係個波細d. Coco就好大波, 骨技重略勝一籌, 又係中女兼靚女一個. 但兩個比較之下, 我都係鍾意Yuki多DD.
另外還有一個康妮也不差, 除此之外, 福樂我就未試過好炾!

引用:
原帖由 phantomman 於 2009-11-13 14:37 發表

就算有 feel, 我都唔會沉
剛剛在$台見到 一丁 兄出左個失望報告 on 福樂 4/F CoCo ...
人夾人掛?
我自己幾 buy CoCo個樣 wor
而我入得佢閘又預左開大
我又真係冇失望 wor
以福樂計, CoCo我算滿意架喇  ...
一個係唱好寫手,一個係唱衰寫手,report梗係差天共地啦,話時話,x台嗰邊啲thread既bro,認為福樂啲囡囡都係踩屎居多,避之則吉。

引用:
原帖由 SCK1969 於 2009-11-10 07:57 發表
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=31879®ion=10&building=48&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

下一目標,有冇師兄試過?俾啲意見?
條link死左,邊位黎?
亦正亦邪

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-11-13 19:59 發表
福樂最正個位我認為係12樓的Yuki, 次之就係Coco, 不過係七樓個位, Yuki中女, 靚得來好風騷, 皮膚又白, 骨技好, 係個波細d. Coco就好大波, 骨技重略勝一籌, 又係中女兼靚女一個. 但兩個比較之下, 我都係鍾意Yuki多DD. ...
雖然我在JD FL 都留低左不少腳毛 (and 精精 of course )
你提及的4位我都未見過 ...
試過貢多個
都有幾位令我有好印象嘅 (亦"嚐。回味"數次 )
包括已退役嘅翠兒
以及已遷離 FL 嘅雯雯

引用:
原帖由 greenmail 於 2009-11-13 21:57 發表

一個係唱好寫手,一個係唱衰寫手,report梗係差天共地啦,話時話,x台嗰邊啲thread既bro,認為福樂啲囡囡都係踩屎居多,避之則吉。
所謂種瓜得瓜,求仁得仁啫
行3,4,5, 有90min, dup 又有番貢上下,
如果上述已滿足左你90%要求
而你又唔會因為外貌身型年紀等因素而影響那90%嘅享受的話
你便有充分條件与心理質素可以去 JD FL 走一轉
otherwise,
你咪踩屎 lor ...

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-11-16 00:57 發表
條link死左,邊位黎?
JD 福樂 4E2 CoCo

多謝C亨分享

引用:
原帖由 phantomman 於 2009-11-16 14:19 發表

所謂種瓜得瓜,求仁得仁啫
行3,4,5, 有90min, dup 又有番貢上下,
如果上述已滿足左你90%要求
而你又唔會因為外貌身型年紀等因素而影響那90%嘅享受的話
你便有充分條件与心理質素可以去 JD FL 走 ...
如果為咗慳嗰五十至一百蚊,同埋多半粒鐘,就不計較外貌身型年紀,實有違鹹濕佬之道,M家係去揼邪骨,囡囡要相當吸引先有興趣㗎。

如以揼為主,去大陸揼正骨一定好過福樂好多。

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-11-13 19:59 發表
福樂最正個位我認為係12樓的Yuki, 次之就係Coco, 不過係七樓個位, Yuki中女, 靚得來好風騷, 皮膚又白, 骨技好, 係個波細d. Coco就好大波, 骨技重略勝一籌, 又係中女兼靚女一個. 但兩個比較之下, 我都係鍾意Yuki多DD. ...
Coco 骨技重略勝一籌, 又係中女兼靚女一個. 但兩個比較之下, 我都係鍾意Coco 多D !!

以骨技而言, 比大陸好多多声!

我在大陸dup骨的經驗只有兩三次, 不敢亂講, 不過諗落dup骨呢樣嘢真係在乎個女用不用心, 肯唔肯學, 故此無論佢在那里, 那里就有好骨, 以我的經歷, 福樂的Yuki, Coco(七樓個位), 天文台的阿賢, 喜利的Fiona, Yuki, 發利的Shieley, 樂道的菲菲都係好骨手, 都可以一試再試.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。