推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

試左喜利JOJO, 手骨相當不錯, 裸按, 健談, 態度NICE, 可惜長相身材一般, 會再試.

引用:
原帖由 blm 於 2009-12-1 19:05 發表

Ching,可唔可以 pm 詳細地址和電話比我呀?謝謝。
Information taken from $台:
銅鑼灣 利園山道54-70號鳳鳴大廈 5字樓I1室
電話 :5136 6589

我冇試過架! 見都未見過! 純粹答嗲咋

我也看見3E4門外寫著 "新舊客一律, 全套絕對免問,要全套者不要預約" 的字。

是不是Walk in 就可以全套

可能根本沒機會walk-in

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-12-2 13:40 發表
可能根本沒機會walk-in
根本就不會有walk in客,有無見過佢反牌"歡迎光臨"?因為婷婷就算無客佢都吾會反牌。

I tried Ivy before when she was in 天文台.  I liked her long legs.  Her skills indeed were good but it seemed that she was often in bad mood mostly likely because she really did not want to stay in this business.
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

白沙道18號3樓A1YUKI簡報

撳鐘見OK,$350,90分鐘DUP+HJ.我冇咁多時間噃!議價$350dup+BM,45分鐘,入閘!

地方:靜局.約8間房只有4間有囡開工.骨床十分奇怪:一張4呎床,加一個不锈鋼架中有軟墊,軟墊中有個洞!dup時下半身在床上,上半身在架上成為一張骨床!!浴缸(棄置)塞左傳出腥味好核突!
囡囡:長直髮,五官有幾分似小電鰻豆豆頗甜美,臉型比豆豆略長.睇樣就似35左右,摸落皮膚又白又滑又彈就似25噃,拉勻當30啦.波就34D左右,腰收得好靚但係小腹有啲鬆似乎係媽咪級但係又唔覺有妊娠紋喎?!
PART 1: 深圳式dup法,主要用前臂打圈推,肩膀有用指按,不過不失,佢有offer推油,但係冇無味梘液,番歸點過到骨呀,所以冇試.
part 2 : 一句講哂:半推半就.半推半就下就將佢TEO,半推半就又俾我搞個M字大開腳檢查佢隻gap(一線鮑全無黑邊,好正!),半推半就又磨勻全身,爭在點講佢都唔肯開大.最後我雙腿kim住佢條腰俾佢腸仔煎雙旦夾爆.雖然佢避得過顏射,但係長髮上都中左一pat.

總結 : dup就馬馬虎虎啦,不過就好耐都未試過咁好玩嘅body

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-12-3 16:43 發表
撳鐘見OK,$350,90分鐘DUP+HJ.我冇咁多時間噃!議價$350dup+BM,45分鐘,入閘!

地方:靜局.約8間房只有4間有囡開工.骨床十分奇怪:一張4呎床,加一個不锈鋼架中有軟墊,軟墊中有個洞!dup時下半身在床上,上半身 ...
阿雙騎哥,有骨唔揼,玩埋啲短癮嘢,少見喎!你唔係去搵Ivy咩?佢先啱你呢啲骨壇元老㗎嘛,正所謂骨聖Vs揼神。

個地址咁詳盡,啲bros實知「訂」。

ericsanitmartin兄, 白沙道18號? 唔見有廣告? 會唔會係白沙道20號?
見你寫得咁好玩, 我又想去喔!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-12-3 22:49 發表
ericsanitmartin兄, 白沙道18號? 唔見有廣告? 會唔會係白沙道20號?
見你寫得咁好玩, 我又想去喔!
我呢排上唔到$台^台
(俾公司censor左
屋企取消左pccw仲未上番網)
地址係睇樓下門牌咋

引用:
原帖由 greenmail 於 2009-12-3 22:38 發表

阿雙騎哥,有骨唔揼,玩埋啲短癮嘢,少見喎!你唔係去搵Ivy咩?佢先啱你呢啲骨壇元老㗎嘛,正所謂骨聖Vs揼神。

個地址咁詳盡,啲bros實知「訂」。
上到去Ivy有booking咪行過隔離街及吓囉
唔好玩我啦greenmail師兄!

睇某台廣告, 佐敦福樂三樓四樓的廣告少左好多, 因乜解究?

福樂的下一個目標係11樓的洋洋, 有冇師兄試過?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-12-5 12:16 發表
睇某台廣告, 佐敦福樂三樓四樓的廣告少左好多, 因乜解究?

福樂的下一個目標係11樓的洋洋, 有冇師兄試過?
yes, she used to work in wah fung 9/F before, good bone skill, but very powerful, not suitable for dup bone beginner.
not that 'mid', age around 3x, little fat, big ball, no full service, BM is max.  nice attitude.
worth to try, please give us report later.

引用:
原帖由 klau010 於 2009-12-6 16:02 發表

yes, she used to work in wah fung 9/F before, good bone skill, but very powerful, not suitable for dup bone beginner.
not that 'mid', age around 3x, little fat, big ball, no full service, BM is m ...
Thanks klau010 ching!

以前香檳的翠怡我都受得起力, 冇理由受唔到洋洋的力.
搵日去試一試.

by the way, 翠怡應該退休了吧? 有冇師兄知道佢去向.
在昆輝時試過一次, 在香檳時又試過一次
兩次的身形變化都幾大.

相關搜索目錄: 香檳

回復 1462# 的帖子

翠兒試過兩次,都係唔係好適合我。我反而覺得佢家姐Joey o岩我,只不知伊人現在何方。

Joey,翠怡, 好似係骨場傳奇, 不過都係好幾年前的事啦!
Joey好似係去左國外

回復 1464# 的帖子

yup, 早幾年佢兩姐妹好紅架...

今日試左發利BoBo, 手骨唔錯, 夠力位準, 踩都ok, 中女過35, 但樣都仲ok, 皮膚幾好, 對腳幾修長... rpp麻麻, 但撚雀手勢不俗, 冇全套...

引用:
原帖由 decdet 於 2009-12-9 18:27 發表
今日試左發利BoBo, 手骨唔錯, 夠力位準, 踩都ok, 中女過35, 但樣都仲ok, 皮膚幾好, 對腳幾修長... rpp麻麻, 但撚雀手勢不俗, 冇全套...
同意!
佢對腳真係唔錯!

尋晚收到消息,
小電鰻話佢就快收山, 叫我幫佢係到同各位講聲, 等佢唔使一個個熟客咁 send SMS 喎
係到祝福佢前程似錦啦~~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

回復 1467# 的帖子

唔知佢識唔識腳交呢? 師兄你有冇問過呢? hehe... 下次都要試下...

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2009-12-10 01:18 發表
尋晚收到消息,
小電鰻話佢就快收山, 叫我幫佢係到同各位講聲, 等佢唔使一個個熟客咁 send SMS 喎
係到祝福佢前程似錦啦~~
啊, 小電鰻收山啦, 又一位使人懷念的usb好似流星咁消失了, 留下只有追憶...
祝福佢在新的道路上一路走好, 不要回頭.

小電鰻真係咁多個囡囡裡面最高質GE一個...

請問小電曼係米香B 豆豆?

引用:
原帖由 decdet 於 2009-12-10 01:51 發表
唔知佢識唔識腳交呢? 師兄你有冇問過呢? hehe... 下次都要試下...
I did not ask wor so don't know if she knows or not.
Let us know after your asking la....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。