推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2009-12-10 01:18 發表
尋晚收到消息,
小電鰻話佢就快收山, 叫我幫佢係到同各位講聲, 等佢唔使一個個熟客咁 send SMS 喎
係到祝福佢前程似錦啦~~
When ar?
hmm.... it will be hard to book her before she leaves wor....
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

星期六搵佢, 電話一路都唔開, 唔知係booking太多費事煩熄左機
抑或係直情都唔使做啦?

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-12-14 02:20 發表

I did not ask wor so don't know if she knows or not.
Let us know after your asking la....
其實咩係「腳交」?
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 科拿仔 於 2009-12-14 08:23 發表
其實咩係「腳交」?
用腳幫你打飛機。

紫茹

很久以前見過有師兄提過此囡囡,但搵不到了。此囡在ssp出現,

http://sex141.com/big5/viewid.ph ... ype=-1&keyword=

請師兄們賜教。

紫茹

囡囡門口貼著替工三天。

好骨者唔洗考慮,假骨是也。

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-12-14 08:28 發表

用腳幫你打飛機。
下?咁高難度?唔濕唔緊會high既咩?
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 科拿仔 於 2009-12-15 15:25 發表
下?咁高難度?唔濕唔緊會high既咩?
我未試過架,見你話唔知腳交係乜,所以答一答咀話你知。

回復 1480# 的帖子

呢D好睇個人喜好... 我就鍾意用呢樣野做前奏...

引用:
原帖由 cityhunter2008 於 2009-2-19 03:05 發表
有邊位師兄可以比華豐yuki / co co / 阿賢電話我.
因為幾次上去都入吾到閘 ,萬分感激
如果我入到閘會出報告.
幫下我啦吾該
我都想要, 請各位師兄幫幫忙pm小弟

華豐Yuki

請問有冇師兄知道以前華豐Yuki現在去咗邊?

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2009-12-21 16:07 發表
請問有冇師兄知道以前華豐Yuki現在去咗邊?
福樂12樓,141網有ad。

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2009-12-21 14:54 發表

我都想要, 請各位師兄幫幫忙pm小弟
阿賢搬去天文台道,141網有ad。

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-12-22 10:01 發表

thanks ching

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-12-22 10:06 發表

阿賢搬去天文台道,141網有ad。
thanks ching

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-12-22 10:01 發表

請問師兄有冇yuki 電話, 有請pm我.因為ad度冇電話號碼

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-8-9 20:34 發表

已pm,請師兄check mailbox
師兄可否pm電話給小弟

引用:
原帖由 decdet 於 2009-12-19 00:15 發表
呢D好睇個人喜好... 我就鍾意用呢樣野做前奏...
真係好敏感的嗎?
既生科拿,何生奧雲﹗

用手做HJ有時就做唔到, 用腳得咩?
我有懷疑!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-12-23 07:01 發表
用手做HJ有時就做唔到, 用腳得咩?
我有懷疑!
同意!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2009-12-22 23:30 發表

請問師兄有冇yuki 電話, 有請pm我.因為ad度冇電話號碼
今日終於試咗yuki, 本來她已經想收工 (始終是平安夜), 但聽了我的電話決定做埋我, 真係唔話得, 有運

Part 1 -  正如其他師兄所講, 侍浴一流, 雖然快, 但仔細, 我想yuki 只不過是做事手快, 但決不是求其了事, 侍浴時上上下下都有洗, 爽! 然後開始 dup, 手法好 pro, 十分舒服, 特別是推油部份, 碌來碌去, 力度恰到好處, 暫時係我試過咁多囡囡之中最好的   她連腳底都做埋 (當然唔係好耐), 無得頂。做小腿的力度也適中, 不像一般囡囡整痛我。

Part 2 - 我做了 bm, rpp 真係... 舒服到唔知點講, 之前有師兄話 yuki 手甲好長, 驚比佢整親, 但我發覺 d 指甲在 rpp 時會比到你非一般的感覺 (當然 yuki 超凡的技術也有關係), 比一般若有若無的 rpp 又是另一種境界, 至於bm, 雖然 yuki 個波係細d,但做起bm 時絶無輸蝕, 我曾經試過幾個 36d 的囡囡, 佢地只係在我身上掂下掂下, 並不覺得有好大質感, 但 yuki 就唔同, 可能是她成身'埃' 過來, 我完全覺得兩團肉甚有份量, 在推游之間令我好 high, 另外, 正如其他師兄所講, yuki 在bm 時會一路幫你 hj 及撩 c 眼, 可說三重享受, 到最後起機, 手勢也不錯, 可惜本人比較慢熱, yuki 已經好努力, 但都唔成功, 不過唔緊要, 單是之前的享受已經值回票價有餘   yuki 仲要猛話唔好意思, 幫唔到我出, 攪到我仲唔好意思, 要她咁辛苦。

總括而言, 無論 dup 骨或 vas,  yuki 都是上上之選。

我都好耐唔搵Yuki, 睇到巴士阿叔的報告
回想起佢的bm, 身體自不然有反應
Yuki人靚, 夠姣, 夠熱情
手骨又好, 真係不可多得之骨手

有冇c hing PM 我 yuki 電話呢..剛上找不到電話呢..

謝謝呀..

鳳鳴5i1ivy

其實我都唔知以前有無試過ivy,因為係識左yuki之後至開始上網搵料同記低試過咩囡,以前真係dup/做完就算.早排睇到有師兄話當年在天文台大紅大紫嘅ivy遠遠不及當年,尤其係工作態度.我抱住試骨和有機會就勸佢兩句嘅心態專登去過荃灣搵佢,落空!反而佢搬到鳳鳴,近我番工,有一次上去鳳鳴有師兄揞鐘我o係後面睇,樣幾sharp,身型唔錯.今日終於ivy得閒,近睇,可能啱啱番到未化好妝,見一點歲月痕跡了,印象不及上次,不過都係入左閘.
ivy唔算熱情招待但係工作態度算認真,侍浴加送腸仔煎雙旦夾得好落力唔係求求其其.因為唔想沖涼沖到成身香味我選踩背+錬頸肩唔要推油.o係冇鋼架嘅情況下ivy嘅平衡力不錯但力水略欠,腿踩得比較粗枝大葉,背則踩得頗舒服,OK架.踩完再用手爭幫我咪坐骨神經和沿肩胛骨錐背肌亦見細心,我一向唔受手爭錐背都覺得ivy錐得好舒服.錬頸肩斜方肌和手臂稍欠用心,力度則是足夠的.part2冇rpp,熱水bj吹了10零廿嘢吹得頗深,ml時錫lin錫面表情肉緊交足戲.ivy雖然應該遠遠未及全盛水準,但係已經慢慢番緊黎,我覺得唔需再講咩嘢,俾家用散水,全程約55分鐘.希望以後會睇到ivy表現繼續改進嘅報告

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-12-25 11:11 發表
我都好耐唔搵Yuki, 睇到巴士阿叔的報告
回想起佢的bm, 身體自不然有反應
Yuki人靚, 夠姣, 夠熱情
手骨又好, 真係不可多得之骨手
Yuki 算好好樣, 上個月路經裕華後欄見一婦衣著樸素, 樣貌娟好.
近身一看原來是Yuki, 應該正趕番office, 可能有booking.
打了個照面, 看她表情感覺似曾相識又好相認, 擦身而過.
憶起她磁性聲音, 房中一切, 小虫微有反應.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。