推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-1-5 00:13 發表
其實我都唔知以前有無試過ivy,因為係識左yuki之後至開始上網搵料同記低試過咩囡,以前真係dup/做完就算.早排睇到有師兄話當年在天文台大紅大紫嘅ivy遠遠不及當年,尤其係工作態度.我抱住試骨和有機會就勸佢兩句& ...
ESM兄, ivy menu 轉來轉去 改過好幾次,
之前落戶觀塘試過有全套後來又沒有,
後來搬入荃灣又再加入全套,
到現在進註鳳嗚應該算是定下來吧,
之前口碑有好有壞, 未能下定決心一試.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2010-1-5 00:13 發表
其實我都唔知以前有無試過ivy,因為係識左yuki之後至開始上網搵料同記低試過咩囡,以前真係dup/做完就算.早排睇到有師兄話當年在天文台大紅大紫嘅ivy遠遠不及當年,尤其係工作態度.我抱住試骨和有機會就勸佢兩句& ...
師兄, 全套費用多少? 謝謝

yuki

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2009-12-24 23:17 發表 今日終於試咗yuki, 本來她已經想收工 (始終是平安夜), 但聽了我的電話決定做埋我, 真係唔話得, 有運Part 1 -  正如其他師兄所講, 侍浴一流, 雖然快, 但仔細, 我想yuki 只不過是做事手快, 但決不是求 ...
邊位大大可以PM佢電話俾我,唔該哂

回復 1506# 的帖子

pm , 可check

睇ESM師兄寫Ivy, 似乎服務有好大改善, 記得我在天文台搵佢時係唔做全套, 而加有埋HJ加全套, 事前還有侍浴送埋雙蛋夾腸仔, 佢個廣告又拍左輯新相, 好有吸引力.

如果我能夠克服上次畀佢惡言相向的心理陰影, 都會再試試佢.

相關搜索目錄: 廣告

09豆豆年

09年最後一日我又去搵搵香檳豆豆.
她要退休了, 租約去到四月, 之前如可以租出去就租出去, 即時退出.
美艷如昔, 溫柔如昔, 電力一點也不減.
這次看, 更像葉璇了.
對我, 她好似總有說不完的話題, 好在口上不停, 手上功夫也不停.
穴位一樣拿捏得準, 腰部都給她按得酸酸麻麻的
有師兄評她骨技有75分, 這次我覺得對了
去到最後, 她側臥在我身旁, 手在我跨下有所動作
粉臉對著我只幾吋距離, 我可以仔細端詳她精緻的五官
只見她呵氣如蘭, 星眸半閉, 狀甚享受
很快我也進了亢奮狀態, 挺升, 發射, 然後..........
一切都歸位原始...
對她說, 走前再通知我一次
讓我再來一次
09年, 始於豆豆, 終於豆豆, 算是完美的一年!

相關搜索目錄: 香檳

再會佐敦彩雲簡報

先要說明, 今次是另一片彩雲
總結 : 一個中等骨手, 65分,  沒有衝動番Dup, 簡單Dup骨, part II 從略
細節:
前陣子又要去佐敦做野, 剛好見彩雲廣告又出現, 預鬆時間, 辜且再試.
提早電聯確認位置時間, 今次地點改變, 工作完畢, 準時入閘.
是單身套間割房, 只有大床,  浴室, 星盆.
二囡囡在房中, 其1是相中人亦是主理人,  容貌跟身材成反比,
另一樣貌較好, 也屬平庸, 身材一般, 主理人剛有要事先行退去.
各自沖涼, 浴罷她換上性感睡衣.
開背按壓, 心中有數, 二班尾水準, 應該原藉真骨組骨手.
位準力夠, 做背用心, 有條理, 算是沒欺場.

開始 rpp, 有水準,  略嫌粗枝大葉了些, 力度不夠溫柔, 否則當更完美.
雖則 r 得典床典蓆, 亦未至死去活來.

時間差不多, 囡囡解衣, 意態燎人  ,
正式進入part II,
她提議先站立作戰, 未幾躺下再戰.
囡囡十分投入, 微絲細眼, 真水真叫, 都幾大食 .
床戲部分戰況不予詳述 .

想享受正骨同學可以考慮, 只是未必一定能遇上同一片彩雲.
囡囡說原職飛機骨手, 認真培訓過的, 7天過境, 有空再來搵銀.
那兒有好一堆彩雲, 看你遇上誰, 誰就是彩雲!

有一特色, 所遇囡囡全操字正腔圓白話的.

初遇彩雲, 可參考
http://141hongkong.com/forum/viewthread.php?tid=406379&page=17#pid12701219

引用:
原帖由 Im99917 於 2010-1-6 15:14 發表
09年最後一日我又去搵搵香檳豆豆.
她要退休了, 租約去到四月, 之前如可以租出去就租出去, 即時退出.
美艷如昔, 溫柔如昔, 電力一點也不減.
這次看, 更像葉璇了.
對我, 她好似總有說不完的話題, 好在口上不停, 手 ...
久久兄, 能有完美一年, 又有幾人, 恭喜恭喜.
小電鰻盡得天下寵愛, 且看是否有緣趕搭尾班車

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 虫二 於 2010-1-6 07:22 發表
再會佐敦彩雲簡報

先要說明, 今次是另一片彩雲
總結 : 一個中等骨手, 65分,  沒有衝動番Dup, 簡單Dup骨, part II 從略
細節:
前陣子又要去佐敦做野, 剛好見彩雲廣告又出現, 預鬆時間, 辜且再試.
提早電聯確認 ...
一年容易又春天, 又見到彩雲一片片...
我揮一揮衣袖, 不帶走一片雲彩

引用:
樂道菲菲Dup後有感虫二, 樂道菲菲Dup後有感.
總結 : 一個好骨手, 90分,  100%可以番Dup, 主力Dup骨, part II 從略, part I 後續有驚喜
細節:
工作提早完成, 有時間來個正骨道.
整個星期都被骨蟲咬, 電聯預約, 確定$230 正骨90分鐘, 廣東話字正腔圓, 應該是廣東姑娘.
準時入閘, 真人都幾白, 穿著正是廣告模樣, 白色衫牛仔短褲, 上圍跟相片差不多 . 樣貌OK, 各位自己掘
.
Office 基本上是一個住宅細單位, 門口完全住家感覺, 二百多尺單位足可割成兩個華豐單位有餘, 十分足夠
菲菲在我到前已經舖好骨床,準備一切. 自己沖身, 奉上大毛巾, 白淨軟熟有香味, 加分.
沖身地方可以,  沖個痛快後抹身上床,  閒聊了幾句, 請她聯掉一切發聲裝置 .

先開背, 拉脊椎, 柔力漸進加力, 十分夠力, 十字對拉, 脊椎感到被足夠力量漸進拉動, 兩個受力手位是面, 不是點,
不會因力度大而太集中生痛. 好像油壓的感覺. 這兩下拉脊每邊足有半分鐘, 應該是順勢測試我受力程度.
小弟全程放鬆, 任由發揮, 見我沒太大反應, 應該知我是骨精   .

才問 : 你係唔係受得好大力架?
我 : 放心按, 唔得我會出聲.

轉用兩大拇指輪替從大椎穴開始搓壓至尾閭, 每一椎節停留揉按, 力度適中到位, 有麻癢感覺.
再用拇指漸進加力撥動兩邊頸肌肉, 由頸椎順序至風池, 先左後右兩邊對稱處理, 漸見章法  .

肩胛位繼續用拇指輔以大魚際重復按壓, 感覺到內嵅嘞作響.
再提抓肩斜方肌, 四指扣拿按壓肩井穴, 漸次加力擠揉, 手法細緻, 舒服  .

背部全用指壓搓揉手法, 扣彈兩條腰肌亦見位準力夠. 兩旁膀胱經穴位只輕輕帶過. 腰背頸處理對稱.
手部以兩姆指輪壓揉按輔以四指及大魚際加力 , 柔而有力. 從腋下順按至掌心, 手髁處理略嫌不足, 擠壓勞宮穴亦太輕.
再彈撥筋肌, 處理也是太輕(可能不敢用太大力), 亦可能是小弟受力吧! 兩邊手處理對稱.
之後處理下半身, 先做左邊, 由股肌至腳踝全用拇指輪壓, 再輔以四指雙手對向錯位向內向外擠拿搓揉, 十分細緻 .
可能是做腿關係, 力度比手大得多, 從頭到尾均能保持力度及速度, 不徐不疾, 很舒服 .
大腿肌, 小腿肌都處理得很好, 到腳踝處理得較輕, 可能怕我腳踝不受力,  幅度也較小, 這亦是對生客保險做法,.
再搓拿大脾筋, 深入徹底, 左右邊腿處理一致, 對稱.
至此初步按壓完成, 一肘未開, 對自己按壓推拿手法及力度有信心 .

落油推背, 油量適中不會太多, 先揉按全背, 肩胛, 再用前臂橫推輾壓, 極少用肘.
整個腰背處理一致,  漸進加力, 感覺像被兩支油壓滾筒輪流滾壓, 力度柔而有力舒服享受  .
再油按雙臂, 改用四指及大魚際搓揉全手, 抓提三角肌.
油按雙腿, 用掌跟推按, 再用雙手互搓擠揉大小腿肌肉,
深入大脾筋拿按, 當然間有碰及老二, 啷啷, 菊花.
雙手合什響扣頸椎肩胛數記, 整個腰背頸手至此完成,  part I 禮成.
如能加熱毛巾敷背按壓, 自當更加完美.

開始 part II, r patpat , 似有若無, 範圍也夠廣闊, 屁股, 啷啷 抓個痛快,
全程時間足夠, 電流竄動, 毛髮直豎, 幾乎叫停,  間中柔握老二, 拿壓大脾筋, 挑逗十足, 過足癮 .
之前背向天沒有太多談話,  轉身轉用枕頭開始閒聊加深了解, 好讓氣氛更輕鬆減少隔膜.
落油撚雀, 動作不大用心慢慢進攻, 小弟尊重她以骨技為先, 只作有限度侵犯,
見小弟開始撻著, 輕手撥弄LinLin, 輕握囡囡波波真材實料 ,  輕撫小妹妹也沒太大反抗 ,
小虫企硬, 有反應, 加快動作完事, 小虫嘔吐大作  .
細心清潔之後去洗手, 只剩下小弟仰臥骨床閉目喘息, part II 至此完結.

回來幫我調整位置開始按頭, part I 後續 按頭篇
兩拇指先從眉心印堂穴輕揉開始, 交替加力短拉至神庭.
同時扣壓眼窩攢竹穴停留溫柔加力輕揉, 初步已對囡囡頭部功夫肯定.
再重複一遍從印堂, 拉按至神庭再伸延至上星, 百會.
停留按壓百會, 往復再拉按至眉心攢竹穴, 順眉骨向左右同時抹至太陽穴,
停留揉按太陽穴, 順序按壓客主, 下關, 耳門, 聽宮, 聽會, 翳風,等耳部前諸穴.
至此已不自覺地漸生睡意.
從耳後摩擦至角孫, 再次揉按兩邊太陽穴, 再次停留輕扣攢竹, 昏昏慾睡.
輕掃晴明鼻通帶至鼻側迎香沒有用太大摩擦(應該加力摩擦)
加力按壓牙關, 聽會聽宮耳門. 頭部正面側面處理完畢,
已可確定囡囡手法, 估計學自美容, 中式按頭手法沒這般細緻.
雙手撓到頸後互叠向上頂舒展頸椎數記, 加深睡著意.
搓按風府, 抓揉頸肌差點就此睡著.
深探抓提肩斜方肌再加力搓揉, 輕輕撤手,
雙捶有韻律地亂扣雙肩胸口振舒血氣,
再合什響扣兩肩, 百會眉心振舒神經, 頭部按畢,
內心暗嘆精彩, 全程享受, 雖則只是短短~15分鐘, 過程完整緊湊, 喜出望外.
兩度幾乎舒服得入睡, 只是無忘試骨重睜雙眼.
示意鼓勵說了句 "好舒服"  .

囡囡把我扶起坐正, 雙捶亂扣肩背振舒血氣.
雙手合什響扣背部, 雙肩, 天柱, 玉枕共不下二三十下振舒神經, 響聲清脆,
手法乾淨利落, 充滿信心. 沒想到囡囡能作此完美收式  .
至此整個按摩過程完結.

閒聊間得知囡囡本習美容, 要學穴位, 按身做頭手法細緻亦是沿出於此.
按摩用力反而後來為了糊口才學上的.

菲菲基本上算是一個好骨手,  油壓式加力令人舒服享受. 技術方面尚有進步空間,
如能多參考中醫推按手法當能更進一步. 雖然已淡忘穴位名目但位置順序已在心中,
手法力度控制自如準確運用.頭部按摩若能結合中式手法, 將更完美 .
眉骨部位只輕輕帶過, 沒停頓依序按壓魚腰, 糸竹空等穴.
頭臉下半輪基本上沒作處理, 迎香摩擦不足, 承泣, 人中, 承漿, 顴髎, 頰車 諸穴亦無照顧,
想必是美容手法師承如此, 但能作此頭部按摩已是難得之至 .
待客態度友善, booking處理得宜., 出閘紀錄足鐘90.
做頭90分, 做身85, 環境整潔毛巾乾淨加分.
整體給予90分, 又一可dup之材, 尖沙咀多了個去處.
埋單$300

虫二兄,先前拜讀你呢篇報告,小弟佩服,欽敬;得明燈指引,菲菲確如虫兄細緻描述,可惜伊人在4/1號已退隱,令小弟頓失dup骨高人感覺,以虫兄經歷,請問有冇另一位USB有菲菲功力?

相關搜索目錄: 美容 清潔 廣告 保險

引用:
原帖由 ivan99 於 2010-1-7 11:00 發表

虫二兄,先前拜讀你呢篇報告,小弟佩服,欽敬;得明燈指引,菲菲確如虫兄細緻描述,可惜伊人在4/1號已退隱,令小弟頓失dup骨高人感覺,以虫兄經歷,請問有冇另一位USB有菲菲功力?
菲菲真的退了嗎? 若她重出來開的話, 請 ching 通知大家

呢排亦revisit左鳳鳴5i7 Jenny
Jenny潻置左骨床
前臂推油背甚出色,尤其係推下半身背闊肌
雖然無鋼架無得踩背
跪背都做得十分舒服
要將評價上調至二班75分
對我而言
Jenny係時間緊迫沒空專程去九龍下
香港區嘅首選
(Jenny身型稍有缺點
接受唔接受到自己諗過
唔好話我老點大家
請參考之前簡報)

引用:
原帖由 ivan99 於 2010-1-7 11:00 發表

噢! 伊人引退, 承屬可喜, 卻又惹人婉惜.
ivan兄, 每一好骨手必有自己風格, 可說無可替代.
共通之處必然是令你身心舒泰, 回味不已.
觀塘盈盈可以一試,

回復 1516# 的帖子

thank you very much.I like Fei-Fei Part 1 more than Part2.

引用:
原帖由 ivan99 於 2010-1-7 03:00 發表

tst加敏同佢不相伯仲。
既生科拿,何生奧雲﹗

得知我嘅report為ivy帶來麻煩
首先要在此向ivy道歉

我上去前冇留意ivy在4台嘅餐牌係無全套嘅
直到有師兄pm我問起
我睇番至知
開門問價ivy開380
我以為係淨做價
我一心去試骨
就問ivy揼埋幾錢
ivy答???我ok入閘
傾落計果日佢似乎係啱啱上完大陸一排番落黎
我係當日第一個客
可能咁轎果日佢有mood做卦?!
如果ivy本來都無做/少做全套
師兄們請唔好因為我呢個report
人有我又要有咁勉強佢做吧
拜託拜託!!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-12-3 16:43 發表
撳鐘見OK,$350,90分鐘DUP+HJ.我冇咁多時間噃!議價$350dup+BM,45分鐘,入閘!

地方:靜局.約8間房只有4間有囡開工.骨床十分奇怪:一張4呎床,加一個不锈鋼架中有軟墊,軟墊中有個洞!dup時下半身在床上,上半身 ...
Ching 可唔可以PM電話, thank!

回復 1503# 的帖子

pls send me yuki phone, thx

hi

all ching, do u know if 喜利fiona had retired or not? her advertisement disappears for some days...

引用:
原帖由 devil666red 於 2010-1-14 22:44 發表
hi

all ching, do u know if 喜利fiona had retired or not? her advertisement disappears for some days...
I notice that too. Last week I saw that she was taking a rest, but it has already one week la....

引用:
原帖由 connector 於 2010-1-8 04:24 發表

菲菲真的退了嗎? 若她重出來開的話, 請 ching 通知大家
好彩幾個月前試過樂道菲菲, 佢真係好骨手, 就算part 2都使我念念不忘
樂道仲有CK, YY, Zoe, 唔知應該試邊個先?
有冇師兄畀意見?

今年我首選是發利Bobo, 尋晚收工約要到八點太夜, 落尾佢又打來話之前約個人客甩拖, 問我去唔去得, 可惜我已返到屋企.
好事多磨!

Any brother had visited Fiona at Hay Lee, Tsimshatsui recently because her advertisement was not posted at 141 for long (about 2 weeks).  I did not call her because I was so busy these days.

引用:
原帖由 kellet 於 2010-1-25 03:12 發表
Any brother had visited Fiona at Hay Lee, Tsimshatsui recently because her advertisement was not posted at 141 for long (about 2 weeks).  I did not call her because I was so busy these days.
Me too, any news about Fiona?

引用:
原帖由 無淚 於 2009-1-31 19:37 發表
我今日去試左華豐5E2 Ada , 老實說 , 我上去之前都冇expect到她的樣貌是如何 ,
怕希望越大失望越大 , 不過上都去 , 佢開門俾我 , 俾我想像中好 , ok啦 !!

其實我之前幾抗拒比人採背 , 拉手拉腳 , 不過ada係呢方 ...
請問有冇師兄知道此ADA 係俉係搬咗去喜利11樓?

引用:
原帖由 巴士阿叔 於 2010-1-25 18:08 發表

Me too, any news about Fiona?
knew finally,
glad to hear that she had retired

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。