推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

我的妓女生涯何時了......?

我的妓女生涯何時了......?

我的妓女生涯何時了?
這些年來沒有一日不曾悔恨當初,
也不止一次的去脫離妓女的行列;
可是為什麼至今仍以做妓為生計,
難道真的是泥足深陷且愈陷愈深.
蓋人生在世,富貴不可捧,貧賤不可欺,此乃天地循環,終而復始者也。

???????那麼有感觸

咁你又要求什麼生活  平平淡淡找幾千一個月 可5可以夠生活

加入公援行列, 得閒上吓街示吓威啦!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-15 09:24 發表
大哥,等細佬更正吓你先,係綜援,而唔係公援!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 fireman123 於 2008-7-15 01:27 發表
???????那麼有感觸
是啊..為什麼現實生活同自己想的總是兩回事.
蓋人生在世,富貴不可捧,貧賤不可欺,此乃天地循環,終而復始者也。

引用:
原帖由 sonywah 於 2008-7-15 03:19 發表
咁你又要求什麼生活  平平淡淡找幾千一個月 可5可以夠生活
我只想要一個平平淡淡安安定定的生活,不必食這餐憂下餐,一個月賺幾千養得了自己養不了家.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-15 09:24 發表
我讀書不多卻有手有腳,就算做妓也是自食其力.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-15 11:38 發表

大哥,等細佬更正吓你先,係綜援,而唔係公援!
綜援應該由失去工作能力的人同無人供養的老人家攞.

時常問自己一些為什麼
每每也找到了正確答案
又為何總是不按想的做
無奈中只有無奈的選擇

是不是無可奈何之下,就應該將一切歸咎於宿命.

急急忙忙苦追求,寒寒冷冷度春秋;

朝朝暮暮營活計,悶悶昏昏白了頭;

是是非非何日了,煩煩惱惱幾時休;

明明白白一條路,萬萬千千不肯休。

喺度自怨自艾有乜用?坐言起行罷 ! 香港餓唔死人嘅 ! 雖然好似有啲倒自己細佬米咁, 不過都誠心祝福您...

講下邊度做指壓 ? 係咪Gold Diamond ?
gg

引用:
原帖由 老淫虫 於 2008-7-15 15:27 發表
喺度自怨自艾有乜用?坐言起行罷 ! 香港餓唔死人嘅 ! 雖然好似有啲倒自己細佬米咁, 不過都誠心祝福您...
說的也是......但願可承您的貴言早日上岸......

引用:
原帖由 tw2001 於 2008-7-15 16:40 發表
講下邊度做指壓 ? 係咪Gold Diamond ?
邊間指壓無需講...謝謝您!

樓主...
一日為妓,終生為妓
你係度打救我地班慾海飢民啦
你當我地係劉華, 城城,自己條仔o甘o米得囉
合埋眼加埋自己既幻想就得啦
假戲真做~~~ 大家舒服 ok~

這裡的巴打都是男士,因為這裡本來就是男士的專區.
我這個指壓囡囡算不算是不速之客呢?但願沒有帶來不必要的麻煩給各位.

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-7-16 01:21 發表
樓主...
一日為妓,終生為妓
你係度打救我地班慾海飢民啦
你當我地係劉華, 城城,自己條仔o甘o米得囉
合埋眼加埋自己既幻想就得啦
假戲真做~~~ 大家舒服 ok~
您說得對啊......
我也真的有這麼做,而且房中9個字我做到了,而且還做得好好.
只是閒來無事回想今時往日,不免暗然神傷......

明天又是一個新開始.
不甘為娼的我還要將妓女生涯繼續......

老病殘年百有餘,面黃頭白好山居;

布裘擁質隨緣遇,豈羨人間巧樣模!

心神用盡為名利,百種貪婪進己軀;

浮生幻化如燈燼,塚內埋身是有無。

前面有位師兄講得好啱 ,坐言起行,有前輩都教過我,想到乜野計劃,或者方向,都要付諸實踐,否則全屬幻想,永遠原地踏步,無法走出面前困局 。淨係喺度自嗟自唉係於事無補! 請自己反省一下!!! 對唔住,我都係出於好意,唔好見怪!

引用:
原帖由 2008xoman 於 2008-7-16 01:59 發表
前面有位師兄講得好啱 ,坐言起行,有前輩都教過我,想到乜野計劃,或者方向,都要付諸實踐,否則全屬幻想,永遠原地踏步,無法走出面前困局 。淨係喺度自嗟自唉係於事無補!  ...
您說得對.謝謝!
不應該由您同我講"對唔住",而是應該讓我向您講多謝!萬分感激您的心意!

呀指壓女小姐 ,我估你唔係本地人,而係新移民,唔知有冇錯,都係喺字裡行間估吓?

引用:
原帖由 2008xoman 於 2008-7-16 02:37 發表
呀指壓女小姐 ,我估你唔係本地人,而係新移民,唔知有冇錯,都係喺字裡行間估吓?
你猜的沒錯.我的確是新移民.而且來自遙遠的地方.

老病殘年百有餘,面黃頭白好山居;

布裘擁質隨緣遇,豈羨人間巧樣模!

心神用盡為名利,百種貪婪進己軀;

浮生幻化如燈燼,塚內埋身是有無。

以上兩首詩是唐朝 寒山 的作品<<勸世詩二首>>.小女子悟性不高只明其意不解其諦.

引用:
原帖由 我是指壓囡 於 2008-7-16 01:27 發表

您說得對啊......
我也真的有這麼做,而且房中9個字我做到了,而且還做得好好.
只是閒來無事回想今時往日,不免暗然神傷......
可否賜教 "房中 9 个字" 是什麼?
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-16 08:41 發表

可否賜教 "房中 9 个字" 是什麼?
45 mins lor..............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。