推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

我的妓女生涯何時了......?

引用:
原帖由 stetchkov 於 2008-7-21 09:18 發表
說得很對
我們不應因為付了錢而不尊重囡囡
所以我每次也堅持不要   什麼   毒龍鑽 , 後門  等特別服務
簡單的已經足夠   (侍浴 , 吹 和普通性交)

但有些囡囡第一個反應是認為我是怪人   
每個客人的喜好都不同,囡囡掛名做多少味都會盡量去做,
蓋人生在世,富貴不可捧,貧賤不可欺,此乃天地循環,終而復始者也。

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-7-21 17:02 發表

那一天就是你搵夠生活/ 有人包起你的一天...
請抱歉我是一個堅守唯物論的人
我認同您的想法......
也執著我自己的想法......
蓋人生在世,富貴不可捧,貧賤不可欺,此乃天地循環,終而復始者也。

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-7-22 01:30 發表

指壓囡 到此地一遊志在分享兼一紓心中屈結!   
我們各兄弟到拍壓場,一樓一場,甚至夜總會,都是各有所需 ,從而與各囡囡各取所需 . 所以出來玩的兄弟又不等如不尊重囡囡 . 其實 ...
放心吧!我是個處變不驚的指壓囡.  哈哈.....

引用:
原帖由 johncat 於 2008-7-22 02:51 發表

亞囡:您好!是我呀!
送您兩句話:                                                       仗義每多屠狗輩,
                                   由來俠女出風塵。
     ...
會意會意!!
    .................風塵女俠................這個名字好不好啊...........?

那些英文認識我啊,我卻不認識那些英文.  慚愧.....

我上了一天班,收獲還算可以,只是不能再同以前比......

引用:
原帖由 我是指壓囡 於 2008-7-22 05:53 發表
我上了一天班,收獲還算可以,只是不能再同以前比......
假設 收費 是 $400
有多少是囡囡的?

引用:
原帖由 stetchkov 於 2008-7-22 09:32 發表

假設 收費 是 $400
有多少是囡囡的?
大約1半左右

指壓囡囡,提供聯系方法

提供聯系方法, 謝

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-7-22 10:21 發表

大約1半左右
   食水好深

引用:
原帖由 stetchkov 於 2008-7-22 11:36 發表

食水好深
都唔係既 ! 要扣除水,電,鍾房,安家費等.... ! 無合理可觀利潤, 搵鬼做 !! 哀左仲要受 !!!
gg

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-22 16:49 發表

但係唔該唔好喺度亂噏....
何謂喺度亂噏?願聽老兄指教。
請說出論點。好讓小弟學野。

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-22 17:01 發表

有啲人...鍾意站喺道德高地(佢認為)度叫雞,認為咁樣爽啲啩......
at least they are better than those goddamned uneducated and uncivilised  assholes  

loyau.mar....版主Obi_Shady大人:

在這個網絡世界您認為您暗我明???我與您何等相熟.
您我床上交手十幾廿幾次,我怎麼會不知道Obi_Shady大人是您哦.
與您當面交談真的覺得您文質彬彬,有涵養有學識兼且斯文有理.
您以為網絡上沒有人知您真面目,您就可以似個流氓......

還有......
為什麼您那麼喜歡做"不吃老鼠又偏偏要捉老鼠的貓呢"???
是否您認為在這個網絡世界中唯您獨大啊......沒問題...

...小女子我就奉您為皇帝又有何如???

我身為妓女,您貴為皇帝,
今日真的是我不如您,小女子亦衷心誠祝不要他日您不如我.
小女子誠意乞求您大仁大義放小女子一條生路,小女子感激不盡!

回望前事:一直視客人為恩人的我從未怠慢過Obi_Shady大人您,
為何您會視我為眼中釘呢???

Obi_Shady大人:星期一晚您試了#95,應該很滿意我的介紹吧.謝啦!

蓋人生在世,

富貴不可捧,

貧賤不可欺,

此乃天地循環,

終而復始者也

或許,我始終是個女人...無論我有多豪爽無論我有多大量...依然...會難過....

請放下什么"一日為娼,終生為娼"的包伏。努力賺$$$,歲月不留人,放開懷抱,勤力d

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-22 16:57 發表

呢位C Hing,你講呢鶖伢|唔會面紅?你當人]為錢同你呢齯H只係吹同所謂"普通性交"....就係皇恩浩蕩?
You even don't understand the principles of social mutual respect , it doesn't make sense if I continue to argue with bastards like you

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-24 13:11 發表

兄台開口埋口唔係叫人Scum就係Bastard....仲鰜袛リH講咩"principles of social mutual respect".....咁識搞笑,走去俾錢人同你"普通打洞"真係鬻A....不如考慮鴷h做"洞篤"笑好過喇. ...
  請問師兄你乜學歷呢?

一般 F.3 仔 都解得明    social mutual respect

social  通常係指  人類社會的社交  ,  

(唔好對號入座)  某d 人面獸心 的 bastard ,  可以要求   social mutual respect  嗎???  

仲有 ,   mutual  係指  互相  ,  你唔 respect 人先 , 仲想點  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。