推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-23 21:13 發表
咁勁.....有時間要壽會一會性鬥士la
小D定力都會好易兵敗如山倒
最愛大波,至怕假波!

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-23 23:28 發表

小D定力都會好易兵敗如山倒
第一次做她,和她所有招式做過兩遍.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-23 23:51 發表

第一次做她,和她所有招式做過兩遍.
"兩遍"!!白兄"勁"耐力過人
最愛大波,至怕假波!

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-23 23:55 發表

"兩遍"!!白兄"勁"耐力過人
後生仔中意出兩次
中男鐘意用兩倍時間才出一次.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-24 00:00 發表

後生仔中意出兩次
中男鐘意用兩倍時間才出一次.
me too !!
最愛大波,至怕假波!

真的後生可為...
可以2次
我則老.....1次也是緊緊...pass

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-24 21:25 發表
真的後生可為...
可以2次
我則老.....1次也是緊緊...pass
我就用咗三倍時間先出到一次...
克寬克仁,皇建其有極。
惟精惟一,道積于厥躬。

引用:
原帖由 fitman 於 2007-10-20 03:38 發表

請問 "男士" 兄 !&番乜更    sound so attractive
!& 返夜更, 樣都OK架 ! 一頭鬈髮幾野性 sexy !             
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-22 15:44 發表

終於試鱁 ! 過程同"成熟"兄講黈t唔多

果然係"有身材走肥"

樣子較普通,唔係我杯茶

"但少說話, 較靜!" 又唔係喎,由頭講到尾都冇停過 ! :lo ...
最緊要兄台玩得開心滿意啦!  有好野梗係大家分享啦!         

相關搜索目錄:
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-10-25 01:08 發表

!& 返夜更, 樣都OK?            
夜班!! 瓻{我呢D夜鬼 一於試鴷
最愛大波,至怕假波!

is there any know where is !%???  can anyone tell me?

15 係唔係仲係以前那個, 個期同 100 同類型的?

yes, where a they???

good news.  previous !)) is back.  now she is @).  i tried today.  her outlook and figures are very good.  worth to try.

引用:
原帖由 fyiu 於 2007-10-28 13:23 發表
good news.  previous !)) is back.  now she is @).  i tried today.  her outlook and figures are very good.  worth to try.
咁 @) 返什麼更 ?

@) 返morning更

Thanks for your information

I should try @)  

以前知道佢好得, 不過未做過

做過 !%

個期仲有個 (! also 唔知依家去左邊

引用:
原帖由 超導體 於 2007-10-30 18:09 發表

I should try @)  

以前知道佢好得, 不過未做過

做過 !%

個期仲有個 (! also 唔知依家去左邊
(! 改了number, 回來了, 可問主任.

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-10-19 23:09 發表
前兩晚又身痕, 又上十樓幫襯 !   
都係好旺, 咪咪姐介紹 !& , 話 dup 得玩得, 身材高挑.... 咪咪姐通常都冇介紹錯! 照去馬!   
入房見囡囡真係幾高挑, 應該有 5'6" 左右, 鬈頭髮及肩, 睇落身材唔錯 ...
"成熟"兄所言非虛!

不過樣子唔係我杯茶

唔介意係中女,相頭一般的話 !

的確係"dup 得玩得"

多謝"成熟"兄推介,請努力再寫報告!

相關搜索目錄:
最愛大波,至怕假波!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-30 20:17 發表

(! 改了number, 回來了, 可問主任.

記住知道了通知聲
方便兄弟去時不用再問.....hehe

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-10-30 15:22 發表

"成熟"兄所言非虛!

不過樣子唔係我杯茶

唔介意係中女,相頭一般的話 !

的確係"dup 得玩得"

多謝"成熟" ...
有好料梗係大家分享嘛 !  心思思又想上去同 !& 再續前緣....          

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-11-1 02:54 發表

有好料梗係大家分享嘛 !  心思思又想上去同 !& 再續前緣....          
中班有無好野, 要大波好玩

thx

引用:
原帖由 big9696 於 2007-11-1 09:21 發表

中班有無好野, 要大波好玩

thx
!!( 啦

不過係細細粒,鐘意高大就唔
最愛大波,至怕假波!

!!(真的很大嗎?但高度影響效果!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。