推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 22:45 發表

咁按肚子只係頭鐘的最後二十分鐘先有咋喎
加左鐘都冇得再按得"深入"D
的!
通常都只會同你吹..........水,OR繼續按腳而已

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 22:47 發表

係無的!
通常都只會同你吹..........水,OR繼續按腳而已
聽你地咁講
我果次果朵花玩得放D喎

你地有冇搵過唔上十大果朵花?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:11 發表

聽你地咁講
我果次果朵花玩得放D喎

你地有冇搵過唔上十大果朵花?
師兄跟邊朵花玩啊?
玩成點啊?分享一下好喎!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:13 發表

師兄跟邊朵花玩啊?
玩成點啊?分享一下好喎!
原本我睇完你地報告 諗住望下就算
點知佢問我洗唔洗打出來
個心打左個凸 心諗呢排係咪等錢洗....
明明藝術品

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:16 發表

點知佢問我洗唔洗打出來
明明藝術品
等小弟估一下!朵花.....係咪!X^??

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:16 發表

點知佢問我洗唔洗打出來
明明藝術品
睇黎五朵花攻破有望了

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:19 發表

等小弟估一下!朵花.....係咪!X^??
唔上十大落單既係得一個之麻
我都係跟據你琴日頒報既十大殺手名單
唔好去爆大獲呀 流小小口風佢地消息好靈通

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:25 發表

應該係有兩朵花榜上無名喎!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:28 發表

應該係有兩朵花榜上無名喎!
係...我琴日都睇到一舊雲 咁你岩岩估中左啦
不過好小聽你地講起佢

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:25 發表

恭喜師兄有咁好的收獲,可能佢將勤補拙,誓要做十大殺手呱

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:30 發表

係...我琴日都睇到一舊雲 咁你岩岩估中左啦
不過好小聽你地講起佢
小弟搵過佢兩次,不過呢朵花唔係我杯茶,所以都無咩點同佢玩
不過佢好鬼多野講的!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:34 發表

不過佢好鬼多野講的!
係呀 同佢上鍾都幾開心 同埋佢有2個字 口頭嬋 成日講
但佢大脾真係幾靚又有肉地

不過龍記而家始終小去 我鍾意搵相熟
果度D囡囡難BOOK到死

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:34 發表

不過佢好鬼多野講的!
係未呢個?

相關搜索目錄:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 23:41 發表

係未呢個?

應該唔係........
!X^無咁高同瘦的,
佢略肥,係染啡頭髮的

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 23:41 發表

係未呢個?

望唔清, 有冇張未打格既相比我CONFIRM呀

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:44 發表

望唔清, 有冇張未打格既相比我CONFIRM呀
點樣!?師兄CONFIRM到未啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:56 發表

無收到呀

不過就咁睇應該唔似, 我地試果個係曲髮
而且身份無咁高挑

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:56 發表

我 send 左比 jacky 師兄了。
不過我諗講緊唔同bg,我係講 @XX。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:02 發表

我 send 左比 jacky 師兄了。
不過我諗講緊唔同bg,我係講 @XX。
我講緊係!X^

佢身材無咁好 塊面有粒消魂墨 個樣邪氣D
不過其實好純品

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:58 發表

無收到呀

不過就咁睇應該唔似, 我地試果個係曲髮
而且身份無咁高挑
囡囡身材似!XX 或!X*

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-21 00:05 發表

囡囡身材似!XX 或!X*
1X* 身材好過 !XX 好多啵。。。。
1X* 家姊一樣咁掂。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:10 發表

1X* 身材好過 !XX 好多啵。。。。
1X* 家姊一樣咁掂。
師兄,咁那幅相個囡囡是誰?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-21 00:16 發表

師兄,咁那幅相個囡囡是誰?
是!X* 既家姊 @XX

唔係掛,你唔認得佢?果晚你同佢兩姊妹共處一室。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:39 發表

是!X* 既家姊 @XX

唔係掛,你唔認得佢?果晚你同佢兩姊妹共處一室。
真係認唔到!@XX好似高左咁多的!?
我未試過!X*跟@XX這兩姊妹共處一室的,
只試過!XX跟她,還有!XX + @XX (!XX的妹妹) 一齊上鐘

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-21 00:42 發表

真係認唔到!@XX好似高左咁多的!?
我未試過!X*跟@XX這兩姊妹共處一室的,
只試過!XX跟她,還有!XX + @XX (!XX的妹妹) 一齊上鐘
@XX 邊處高呀?佢成個小女孩咁,細細粒。

佢個妹 !X* 就高啦,原來你未試過 !X*,!X* 在部長眼中,是視為五朵花之首架!快去試!

咦.....你唔係有一次 JOLIN + !XX 咩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。