推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 00:31 發表

「閑人免進,身體檢查中。」
又可以掛「生產中」

相關搜索目錄: 身體檢查

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 23:35 發表

妖~~~又係條麻 Q 煩既採耳妹 !鑊鑊都係比佢撞入房壞我大事。

提起採耳妹,講樣野你知,你次次都搵果個靚女採耳妹,而家所有皇牌妹都知啦,你黃左啦! 事源我同五朵金花其中一朵傾開採耳,又唔知點解咁岩提起 ...

提起採耳妹,話說小弟今日響走廊度見到冬瓜欣,挨住牆呆企,於是走去跟她聊一下︰
冬︰哎呀!今天生意好差喔!
我︰不是吧,今天星期日,應該生意不錯的啊!
冬︰沒有啦!今天只係採了3個耳咋!
我︰不是吧!?應該會有很多香港人找妳採耳的啊!(應該是好多香港人找妳來試冬瓜盅呢!)
冬︰哪有啦!?現在很少人來找我啦!你又不找我!你只是找那個女孩子採耳!
我︰啊!?妳好像很清楚的呢!
冬︰當然!我還知道昨晚你找了!XX、@XX等人上鐘呢!
佢真係咩都知喎!明明琴晚整晚都唔見冬瓜欣出現!
正諗住扯開話題,後尾見有個部長有事找冬瓜欣,小弟立即返入沐足房度避開佢!

冬瓜盅等緊各位師兄去食啊!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 00:38 發表

提起採耳妹,話說小弟今日響走廊度見到冬瓜欣,挨住牆呆企,於是走去跟她聊一下︰
我︰不是吧! ...
佢有3個客都吾算少囉,因為佢除左識括採耳,重識按摸,洗腳,一個客可以做成2個鐘........
咁師兄的 favour 一定吾係 # , ^, (,  尾 厘3個喇

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-20 01:09 發表

佢有3個客都吾算少囉,因為佢除左識括採耳,重識按摸,洗腳,一個客可以做成2個鐘........
咁師兄的 favour 一定吾係 # , ^, (,  尾  厘3個喇
前日%撞左入來 就比佢採 手勢差過以前好多 都唔C服既
下次唔比佢採

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-20 01:09 發表

咁師兄的 favour 一定吾係 # , ^, (,  尾  厘3個喇
我諗師兄的FAVOUR都一定唔會係呢3個啦!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 00:38 發表

我︰不是吧! ...
我諗師兄同埋我都比龍賭班人點左相,我地下次去最好喬妝。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 01:15 發表

我諗師兄的FAVOUR都一定唔會係呢3個啦!?
我就鐘意!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 01:16 發表

我諗師兄同埋我都比龍賭班人點左相,我地下次去最好喬妝。   
小弟最近都只係響後門入,廢事驚動前門班咨客同主任!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 01:13 發表

前日%撞左入來 就比佢採 手勢差過以前好多 都唔C服既
下次唔比佢採
%的技術........
比佢採過一次,沒笑容,跟她聊天,又不理人,基本上已比小弟BLACKKLIST了

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-20 01:18 發表

我就鐘意!
師兄原來LIKE食冬瓜盅!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 01:25 發表

我下次去都要試試佢先得

我早係佢未懂事前上過佢鍾 乜都冇得玩
而家有機會都想再會一會佢

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 01:31 發表

我下次去都要試試佢先得

我早係佢未懂事前上過佢鍾 乜都冇得玩
而家有機會都想再會一會佢
而家可以食下波餅

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 01:25 發表

ching 真係咁識講笑,冬瓜盅係**(,我所講係**! 呀 ,冬瓜盅係可以好好玩架

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-20 20:46 發表

ching 真係咁識講笑,冬瓜盅係**(,我所講係**! 呀 ,冬瓜盅係可以好好玩架
呢個囡囡真係幾靚,而且人氣極高,想搵佢都搵唔到,成日都見 **^ 遊黎遊去,睇下有邊個客點唔到 **! 就上去執死雞。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-18 23:14 發表

師兄,氣質小美女真係幾靚女架!

你真好野,收鑊都唔小啵。呢一場係未玩得好開心呢?我可以推斷一樣野,師兄一定係瘦類,否則你兩個攬埋一舊冇可能訓得落張椅既。

下次去挑戰龍賭 ...
C兄成日提到濃倒5金花...幾時PM..個錦囊黎俾我.等我都去挑戰下先

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-4-20 20:51 發表

C兄成日提到濃倒5金花...幾時PM..個錦囊黎俾我.等我都去挑戰下先
唉.....

你又要去送死。。。。
以竹人師兄咁靚仔,把口浪過油,同埋我出埋道具送小玩意比佢地........我兩個兄弟都要食白果。

師兄如果你要向難度挑戰,冇問題,但不要期望咁高。

very good,,,,,,,,,,,
fkw

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 21:00 發表

唉.....

你又要去送死。。。。
以竹人師兄咁靚仔,把口浪過油,同埋我出埋道具送小玩意比佢地........我兩個襟兄弟都要食白果。

多謝C兄提點.....明知山有虎...偏要虎山行...(甘卒之咪俾老虎食左囉...)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 21:00 發表

唉.....

你又要去送死。。。。
以竹人師兄咁靚仔,把口浪過油,同埋我出埋道具送小玩意比佢地........我兩個襟兄弟都要食白果。

呢D 咁高難度的東西,我諗都係留返尾場先挑戰佢好。
尾場時D 精都出得七七八八,我估點都無咁喉禽先啦。
取得囡囡信任先落手都未遲

想問問五朵小花,加鐘先係點玩法
係唔係只是不停地隔褲R雀
上次個@XX 只係同佢玩左頭鐘,所以唔知之後有咩可以玩

引用:

唉.....

你又要去送死。。。。
竹人師兄咁靚仔,把口浪過油,同埋我出埋道具送小玩意比佢地........我兩個襟兄弟都要食白果。

小弟天生成異相,又肥又醜,師兄擺明笑緊小弟喎!

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 21:55 發表
前晚加鐘後,同!XX、@XX佢地玩鋤大D........

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 21:55 發表
頭鐘與次鐘應該分別不大,都係徐x鳳果首歌....吹呀吹,呀這風吹.......一直吹水到落鐘。
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 22:37 發表

我同佢地玩小遊戲,佢地個個都好鐘意玩的,玩到掽腹大笑。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 22:43 發表

頭鐘與次鐘應該分別不大,都係徐x鳳果首歌....吹呀吹,呀這風吹.......一直吹水到落鐘。  
咁按肚子只係頭鐘的最後二十分鐘先有咋喎
加左鐘都冇得再按得"深入"D

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 22:37 發表

鋤輸左要罰除一件衫

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。