推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 10:09 發表

師兄你快點 apply 一張,你有呢張卡,去溝 !X* 都威 d 。

今天不去 ca了。落雨去 ca,瓜得。h:" />

今日派了幾名精兵上去:bambooxxx、141xxxxx、bonexx.....6:00pm 豬 walk 一定見到佢地。
係喎,落雨喎!要帶多對襪去換先!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 10:11 發表

你搞乜?仲唔快 d 上去助養普通豬?   
有D事要做,要下午先出發!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 10:11 發表

你唔好搵小甜甜啦,有師兄 mark 了。你搵 @X、@@X呢 d 啦。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 10:14 發表

你唔好搵小甜甜啦,有師兄 mark 了。你搵 @X、@@X呢 d 啦。
邊個師兄MARK左小甜甜!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 10:15 發表

邊個師兄MARK左小甜甜!?
秘密!
你今晚睇報告就知了。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 10:20 發表

秘密!
你今晚睇報告就知了。  
無啖好食喎!
莫非真的要搵番!XX!?

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 10:03 發表
X島會,the 部長 automatically gave me last time.  But recently , when I asked, they said no stock.
XX虹加兩個鐘(共3個鐘)可以拿到。問講白話的吳主管(女)。
VIP卡整個金龍集團可以用。
robert 師兄, I have just PM you the contact of 吳主管;

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 10:30 發表

robert 師兄, I have just PM you the contact of 吳主管;
got it, thanks a lot.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 10:09 發表

師兄你快點 apply 一張,你有呢張卡,去溝 !X* 都威 d 。

今天不去 ca了。落雨去 ca,瓜得。h:" />

今日派了幾名精兵上去:bambooxxx、141xxxxx、bonexx.....6:00pm 豬 walk 一定見到佢地。
蘿蔔兄,你本身有無呀?
louis想申請一張金龍卡,要錢嗎?
係咪要做滿某些項目才才得得到金龍卡?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 10:54 發表

蘿蔔兄,你本身有無呀?
louis想申請一張金龍卡,要錢嗎?
係咪要做滿某些項目才才得得到金龍卡?
我已有一張普通的 VIP 卡,但只能在龍島用,每個鐘沐足可平¥5。只要身上有雀仔既人類,都可以申請,一個星期就有得拎。無需年費,但你去摷囡囡就要比 lin 費。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 10:59 發表

我已有一張普通的 VIP 卡,但只能在龍島用,每個鐘沐足可平¥5。只要身上有雀仔既人類,都可以申請,一個星期就有得拎。無需年費,但你去摷囡囡就要比 lin 費。
I have two plastic VIP card (of different design) and one metallic (limited edition) card..
Sometimes, I need to pass to my friends who are coming along with me (but not in the same room).

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 10:59 發表

張咭背面有名字嗎
可否借人地張卡用架

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 11:19 發表

張咭背面有名字嗎
可否借人地張卡用架
不記名的,乜人都用得。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:24 發表

佢地真係好勁,我送過咩小禮物比邊個,佢地個個都 up 得出。

最恐怖一樣野係佢地連我搵過邊個邊個幾多次都知,仲有,佢地知道哂我有邊幾個港人朋友,同埋果班朋友大至上做咩職業,去龍島之 pattern 。 :f ...
一定無我份,連我自己都吾知自己個 pattern
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 01:34 發表

當然有米啦!
小弟每次去CA的BUDGET都會帶三億的!
你都有好多個3億,我就5行欠水 ($$),師兄就欠蛋......白質

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:40 發表

哦....你個名都有在 database 裡!

有囡囡對我說過:「你有一個朋友次次來都說不同的工作的,騙人的。」

至於捉淫師兄,囡囡就話佢:「你的那個朋友,次次來都說自已很小來,其實他是"這兩天" 很小來,前 ...
足淫師兄個朵響噹噹就係人龍島豬都知,又估吾到jacky師兄都咁勁喎

相關搜索目錄: Database

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 09:54 發表

Please apply for the limited edition "VIP 金龍卡“ (see my photo).
It is a metallic card, not a plastic card.
Please get it from 部長

With this card
王牌頭鐘 58 -> 50
王牌加鐘 50 -> 45
普 ...
厘張卡又真係好正喎

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-23 12:18 發表

厘張卡又真係好正喎
你快 d 去申請啦!搵祝部長!

引用:

今天不去 ca了。落雨去 ca,瓜得。h:" />h:" />h:" />

嘩,今日都有三位師兄(清兵),上去出精,應該會好精彩,

會吾會咁容易申請到金龍卡呀

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-23 12:29 發表

嘩,今日都有三位師兄(清兵),上去出精,應該會好精彩
咪係,佢地三個都咁靚仔,我呢個 大肚腩地中海肥佬,邊夠佢地爭,所以唔上去。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 12:33 發表

咪係,佢地三個都咁靚仔,我呢個 大肚腩地中海肥佬,邊夠佢地爭,所以唔上去。  
加埋師兄,等豬女時,4條友剛好打番四圈消磨時間

Live report from LDH,  小甜甜 is with me since 1pm.  Ha ha.
The rest of ching please wait for a while. (only lasted 2 hours)

When in LDH, you can choose room 301-312.  There is a unsecured wireless connection somewhere nearby.  Anyone can use the wireless connection.  Just bring your notebook or WIFI enabled mobile phone will do.  So that we can read live report from LDH

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 12:33 發表

我呢d又矮又唔靚仔既人見都咁既情況都唔敢上去爭

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 10:11 發表

咁既環境帶多對襪都唔得

要帶多隊鞋先得.......

我上次成隊鞋濕晒,,,,係個推拿房過夜用風筒吹左好耐再放入消毒櫃過夜先掂

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-23 17:56 發表

咁既環境帶多對襪都唔得

要帶多隊鞋先得.......

我上次成隊鞋濕晒,,,,係個推拿房過夜用風筒吹左好耐再放入消毒櫃過夜先掂
jacky師兄
推拿跟沐足有咩大分別?
推拿過夜要俾多幾錢
?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。