推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 23:09 發表
有,不過就無我老婆咁多
兩公婆一齊做多d床上運動咪唔使去健身院咁麻煩囉!

相關搜索目錄: 健身 運動

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 23:14 發表 兩公婆一齊做多d床上運動咪唔使去健身院咁麻煩囉!
輪住來操你老婆,想唔fit都難

對得耐,有D無心機同老婆造床上運動 ,所以先搵新刺激
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 23:14 發表

兩公婆一齊做多d床上運動咪唔使去健身院咁麻煩囉!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 23:18 發表 對得耐,有D無心機同老婆造床上運動 ,所以先搵新刺激
小弟願意代勞。。。

相關搜索目錄: 運動

多謝先,都已經有幾個朋友幫緊手,有需要再叫你
引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-8-5 23:22 發表

小弟願意代勞。。。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 23:23 發表
多謝先,都已經有幾個朋友幫緊手,有需要再叫你
搵多d新男多d新刺激!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 23:25 發表 搵多d新男多d新刺激!
舉腳贊同

會唔會太刺激啦? 到時平凡D我老婆就接受唔到
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-5 23:25 發表

搵多d新男多d新刺激!

如果你睇第二啲男人用你老婆的相來打飛機你會唔會興奮?

小小啦,唔及直接睇住朋友插住老婆抽插咁興奮
引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-8-5 23:43 發表
如果你睇第二啲男人用你老婆的相來打飛機你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-5 23:51 發表
小小啦,唔及直接睇住朋友插住老婆抽插咁興奮
你地就好啦,有個咁正既老婆又玩得
我果件每次返黎香港,都當我無到,搞到我要食自己或食隔離

引用:
原帖由 nasabug 於 2010-8-5 23:53 發表

可能你老婆同你對得耐,冇左新鮮感,你試下好似大小小兄咁,安排多d新刺激比你老婆,可能好好多!

玩得就要慢慢教,急唔黎
引用:
原帖由 nasabug 於 2010-8-5 23:53 發表

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-6 22:03 發表
玩得就要慢慢教,急唔黎
你用乜方法去說服你老婆玩第一次3p架,我諗好多師兄都想知?

都係同佢睇下四級片先,睇到3P時問下佢想唔想玩,開頭佢都會話變態,再係砌佢到佢好興奮時問下佢想唔想試下一次過俾2個男人屌佢, 通常女人係興奮時就會失晒理性  慢慢佢就會想試下,不過要好多次之後先得,唔好想住問佢一至二次就可以OK
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-6 22:11 發表

你用乜方法去說服你老婆玩第一次3p架,我諗好多師兄都想知?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-6 22:41 發表
都係同佢睇下四級片先,睇到3P時問下佢想唔想玩,開頭佢都會話變態,再係砌佢到佢好興奮時問下佢想唔想試下一次過俾2個男人屌佢, 通常女人係興奮時就會失晒理性  慢慢佢就會想試下,不過要好多次之後先得,唔好想 ...
我都同你一樣,又係睇4仔3p時,問老婆搵多個男人一齊屌妳好唔好,佢又係話我變態!
咁,你第一次3p條仔係乜人黎架,係網友、朋友、熟人定係陌生人呀?

係朋友,都係結左婚一段時間,第一次其實唔係3P,係玩交換,不過就係一齊係同一間房玩  開頭都係同老婆講搵D新刺激,大家同一間房造,無話交換
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-6 22:47 發表

我都同你一樣,又係睇4仔3p時,問老婆搵多個男人一齊屌妳好唔好,佢又係話我變態!
咁,你第一次3p條仔係乜人黎架,係網友、朋友、熟人定係陌生人呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-6 23:05 發表
係朋友,都係結左婚一段時間,第一次其實唔係3P,係玩交換,不過就係一齊係同一間房玩  開頭都係同老婆講搵D新刺激,大家同一間房造,無話交換
其實係朋友,第時再見面會唔會覺得尷尬呢?

咁又無,之後重KEEP住玩,當然玩完之後唔會成日提住啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-6 23:39 發表

其實係朋友,第時再見面會唔會覺得尷尬呢?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 06:26 發表
咁又無,之後重KEEP住玩,當然玩完之後唔會成日提住啦
你老婆就有搵其他男人玩3p,咁,你朋友老婆除左玩換妻重有冇玩3p呀?

之後有試過玩過3P
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 12:29 發表

你老婆就有搵其他男人玩3p,咁,你朋友老婆除左玩換妻重有冇玩3p呀?

第一次玩都係玩同房交換好D,等老婆放心D,第一次如果就玩3P通常都唔會成功
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 12:29 發表

第一次玩我就係同老婆去旅行時玩,通常人係旅行時會放鬆D  易D成功呃到老婆玩

第一次就係同老婆講搵D新刺激,大家同房造,無話會交換 , 旅行前又 餓左個衰婆幾個星期  咁就成功左  同房造得一張雙人床有成4個人係到,大家身體接觸又點會小?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 15:32 發表
第一次玩我就係同老婆去旅行時玩,通常人係旅行時會放鬆D  易D成功呃到老婆玩
我都係覺得第一次玩,去旅行成功既機會大d,去旅行人係會放鬆d,玩得放d,又似冇咁刻意。不過一玩就交換,好尷尬d,可能搵男師按摩、推油、打碟先好d。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。