推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-3-23 16:24 發表
係度簡單講番之前既report:

133, 同WKHing / SCWT Hing 既差不多, dup得好, 高高地,佢重介紹122比我tim, 不過未有機會試。
11, overall 中中地,中力, 中更, 中女(好似係),不過service都OK既。
98, 有化妝並用 ...
我第Я次做98, 都有用鼻索真d 她的香水.

相關搜索目錄: 化妝 香水

請問86/98係唔係夜更?

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-3-24 10:32 發表
請問86/98係唔係夜更?
早.

86係咩更講左唔少次了.

回復 728# 的帖子

夜更仍然係我先排列給你那些.

回復 730# 的帖子

多謝教導

Suddenly late afternoon today I can manage an ad hoc visit to 86.

I am going, brothers.
See you tomorrow.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-3-24 20:05 發表

pls report after or pm
簡單report, 當然是好開心, 好驚喜.

日更新來的靚waitress 叫 K. K.

先排我說過巳拍過有線commercial, 至今還未播,
但巳可在地下知客處那電視機看到不斷播
最喜歡就是一開始鏡頭是, 大門打開
jojo同suki穿金泰あX十歡迎
大家不妨到場或離場時駐足一看.
特別留意jojo 的洒凹,
還有B 仔及Jennifer.

賀喜Evil兄休息後昨天復出
期待報告.

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-3-23 16:24 發表
係度簡單講番之前既report:

133, 同WKHing / SCWT Hing 既差不多, dup得好, 高高地,佢重介紹122比我tim, 不過未有機會試。
11, overall 中中地,中力, 中更, 中女(好似係),不過service都OK既。
98, 有化妝並用 ...
yellow兄, Eva 讚你是好客.

相關搜索目錄: 化妝

回復 738# 的帖子

really? 咁佢都係一個好既pr.::

WH hing,

I tried 122 today! She is really good for dup skill...will try 86 in the future.
Also JoJo is very pretty and she mentioned the coupon can be kept there!

Forgot to say Thank You to all bro's recommendation!

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-3-25 17:14 發表
really? 咁佢都係一個好既pr.::
你不會硬要麥邊個, 由佢拍板.

引用:
原帖由 hehehaha1 於 2010-3-25 18:40 發表
WH hing,

Did you mean mean Whitekitty?

Yes Yes, sorry for my mistake! WhiteKitty....

鉦麉e日再度登報請技師,
希望可再請到些正bg來.

any CHING has seen 28. She is one of the most beautiful girl in Windsor. Have she left ?

引用:
原帖由 peggycheung 於 2010-3-27 12:38 發表
any CHING has seen 28. She is one of the most beautiful girl in Windsor. Have she left ?
返下唔返下,主要做麥單.
你平時留意下問下吧.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-3-27 15:12 發表

你平時留意下問下吧.
昨日她有返.

引用:

你平時留意下問下吧.
昨日她有返.

引用:

你平時留意下問下吧.
昨日她有返.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。