推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 vibabe 於 2010-4-9 15:36 發表

即係一有大棚人圍住o個個, 就係貓兄! 會唔會係入貴賓房坐呢?
我入過VIP房(未開張前裝修時)但我仍未坐VIP房,
唔係慳果幾十蚊而係VIP房睇唔到大電視,
鍾意坐近司令台佢地同我講野direct, 唔駛stand on ceremony,
唔駛入房來serve我
可以在我倾計時留意到surroundings,
所以無錯Maggie, Eva, 水, Cici, Shirley等係輪流同我倾
但一見其他客的需要佢地就閃
夠flexible, fair.
不過我第日有機會同女賓去就會坐房.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-9 15:07 發表

唔係咪好樣衰....係後來得boman確認的...
你話唔係邊個好樣衰?

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-9 15:07 發表

初初唔敢相認呀! 唔係咪好樣衰....係後來得boman確認的...haha!!
個晚其實好夜, 有個friend即興, 所以唔係有預謀的安排...見諒!見諒!
其實我見係佢地抽你水, 你就懶洋洋好嘆.......
咁你就唔夠flexible啦, 你以為同我相認要費好多時間.
上次我同Evil兄相認再帶佢去同Derek相認,
前後唔夠一分鐘講唔夠兩句就bye,
需知我雖懶洋反應可好快你有friend在場我不會纏阻你.

尋晚我問Cici上次果晚有無見CY Kong (Cici 在GFS 時識他的)
Cici 話當晚有見到去GFS的客
但她心目中CY Kong 不是當晚見到的,
她所知CY Kong 不是那樣子.

哈CY Kong你好野.至今仍是她在明你在暗.
不過以前Cici 從未同CYK 當面identify
你估係邊個同佢話CYK 係邊個?

repeated post  

push.

費時又話ЙЙ定義.

going to try lol

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-4-9 20:00 發表
尋晚我問Cici上次果晚有無見CY Kong (Cici 在GFS 時識他的)
Cici 話當晚有見到去GFS的客
但她心目中CY Kong 不是當晚見到的,
她所知CY Kong 不是那樣子.

哈CY Kong你好野.至今仍是她在明你在暗.
不過以前C ...
虛虛實實....何必太認真呢...善哉!善哉!
其實曾經係第3地同cici碰過面, 可能另到佢有點混亂掛.
我價值唔高又冇貢獻, 點都唔會有人亂認我掛.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-15 12:10 發表

虛虛實實....何必太認真呢...善哉!善哉!
其實曾經係第3地同cici碰過面, 可能另到佢有點混亂掛.
我價值唔高又冇貢獻, 點都唔會有人亂認我掛.
好一句「亂認我」.
其實係有人別地暗地錯把馮京當馬涼,
所以Cici 便有mismatch lor.....
收PM.

尋日在維港見到Eva , 係做緊野.

我見佢我surprised, 佢見到我無surprised
(因佢知我本周回塘VPS), 說:
「你無眼花」

我立即游目四顧, 數數人數,
問: 「你頂邊個sick leave?Connie or Irene?」
Connie 也.
Eva 亦好開心再次和Carmen 並肩, 雖只一天.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-4-15 12:10 發表

.
我價值唔高又冇貢獻,
你以前GFS 的報告講野具體實際, 有價值!

I have tried 86 It is really worth to try when you feel tire

今天中午剛試過早更新人7仔.
7仔實不是新人, 是舊鉦28, 鑑屪鰜嶆角F香港棕泉60,
休息了一排重返莎.
今天才是第三天返リ, 主要做舊客mark單.
樣有外型, 不過剛修過髮流海有點潮.
手骨中大力, 推油時仍有指壓, 腿滑因穿自己短裙亦有間中揩到我,
推髀筋到位但嫌未夠酮X, 轉身推胸則很好.

返工時間早更但主要看麥單, 可能做完做夠就收工,
有心試的把打宜電book.

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-4-21 09:03 發表
Try the hanoiese chicken rice...taste good...the chicken is so fresh & soft & taste, i like it
if the orange sauce is chilli is even better.
Can classify one of the best chicken rice is h.k. side.
...
我喜歡雞細塊, 咁我再加小食或或菜就飽了.

derek, 是hoinan, 不是hanoi吧.

回復 789# 的帖子

可唔可以去只去買外賣食架

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-4-21 11:09 發表
可唔可以去只去買外賣食架
咁又唔值得專程上去買外賣食喎

淨桑連加一三舊水.

vibabe, 有關jacuzzi latest news, 請收PM.

昨晚上牌的勝瓜, 蒜蓉幾好味. 而自助食物處的腩、豬手已被
墨魚丸、肉腸暫代, 這些都高脂宜少吃.
而前晚客數首創13X, 技師方面, 有一新返, 可能會岩我, 另外,
有一舊人我一直未做過但據說最近口埤好左, 諗緊會不會試她們.

回復 796# 的帖子

congrat...3X customers is a milestone...btw, am i blind or is it true the management put much less PR in one session nowaday? i saw only 2 PR in one session compare used to have about 4

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-4-22 11:15 發表
congrat...13X customers is a milestone...btw, am i blind or is it true the management put much less PR in one session nowaday? i saw only 2 PR in one session compare used to have about 4
我味話過lor, 見到只係2個PR 唔出奇,
如昨晚我坐了半小時才入房其間未見過Maggi但聽到佢一粒聲,
應是在VIP房陪女賓, 而8:30pm時寶文,Eva, 水均在(即有三人around)
水療head Jennifer 也屬management也間中幫下招呼客,
而我等埋Cici, Shirley report to duty, 我9:05pm才入房.
我出來輝哥才見.
所以唔計Sundays/ public holidays及每日2pm 前, 2 am 後
通常其他所有hours 至少都有3 PR/managers
但你見唔足三個因有一個在VIP 房, 或間中出去counter 同客say bye,
或如寶文他有時要同老細傾野或去看設施.

相關搜索目錄: 水療

回復 798# 的帖子

thx for detailed explaination once again

試過新技師93返中夜更, 她以前是做中環某著名足浴場做足浴及技身.
手勢ok, 樣子斯文輪廓ok, 不過國字臉若削翻d 會較更好.

今次再次在不是做水療/美容項目的情況下在水療房按摩,
是盡頭那間. 其實那邊隔音較差, 按時聽到隔鄰的技師/美容師在笑.

相關搜索目錄: 美容 水療

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。