推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-13 15:44 發表

十二星座殺手,己全部死哂!
下?? 出哂喇咩??
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-13 16:26 發表
佢讀到 master level 但 d 思想都仲咁鬼幼稚架?

去讀屎片啦。  
MSc in 屎??
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-13 17:10 發表

下?? 出哂喇咩??
出哂了!
凶牛星被鐵青天打死
處女星座死於飛妖手上
獅子星座俾軍警亂鎗掃死
巨蟹星座,白羊座俾老妖,韋陀打死掟落街
獵户星座俾劍魔一劍搞掂
妖魚星座俾韋陀廢去武功
烏鴉星被小虎一腳踢死
天狼星被仇千鶴的爆破勁震碎骨骼而死
雙子星-藍子星俾谷次郎用打盲,紅子星則被白仇廢去武功
魔蠍星被小鷹以箭拳擊到,繩之以法
巨熊星被東方無敵以九陽神劍射死

相關搜索目錄: 拳擊

隻狗又以風中之蓮復活!

唉~唔通真係要見佢一鑊ban佢一鑊?

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-4-12 22:53 發表

呢D情形係現實社會一D都唔出奇。係現今電腦化辦公室時代,分分鐘D老餅仲要向D後生仔請教,我係台北上班都碰過唔少,所以職位高唔代表實力高。
非常非常同意,就算係香港黻磪瓥ㄚY,

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-13 16:14 發表

向大家講句唔好意思!!!私人恩怨導致各位不斷收信!!!

但我post 出來的資料是真的.
各位說的"陳俊仁" 是台灣仔的真名.

當然台灣仔若現時還在準備再考碩士.我想你也要加把努力 ...
碩士?
食屎就有佢份 (恕我太粗魯,但台灣仔真係太過份)

引用:
原帖由 車神游擊隊 於 2007-4-13 19:38 發表
可能龍虎門總部唔止五條友。既然洪東已經離開左韓國,咁其他係邪拳道場度果D人都應該有部分返左去日本。最好就係放火門斑人同龍虎門開開下拖,風雷同老妖0岩0岩到埠市Y白LIN風雲篇度點死0架?我唔記得左。。。
比銀聖老用奪命銀"sor"殺死

引用:
原帖由 車神游擊隊 於 2007-4-13 19:38 發表
可能龍虎門總部唔止五條友。既然洪東已經離開左韓國,咁其他係邪拳道場度果D人都應該有部分返左去日本。最好就係放火門斑人同龍虎門開開下拖,風雷同老妖0岩0岩到埠市Y白LIN風雲篇度點死0架?我唔記得左。。。
比假冒銀聖老既東方無敵用奪命銀梭攪掂!  

想睇下火爆嘅料,因為連邪神都欣賞佢,說不定火爆會成為羅剎教的「明白之星」

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-13 11:38 發表
個人對韋陀絕對有信心。

上次群英攻打蓋世堡,韋陀當時都只係得果 7 章功力咁大把,但竟然都可以捱得住俾老邪神連踢6,7 腳霸腿都唔死。老邪神當時仲要係十足狀態,兼且用易筋經黑級踢出。 :boxing ...
今鋪仲唔係韋陀個人表演
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-13 22:24 發表

今鋪仲唔係韋陀個人表演
令人期待呀!!

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-4-13 23:03 發表

令人期待呀!!
上次神火 vs 鐵青天雙方都勢均力敵,今次仲唔打到九彩,期待青天招式上的突破。真係好想知石鐵的達摩功仲係咪停留係達摩金身階段,定抑或金童又過咗幾招俾石鐵?如果唔係實唔夠揪喎

音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-13 23:24 發表

上次神火 vs 鐵青天雙方都勢均力敵,今次仲唔打到九彩,期待青天招式上的突破。真係好想知石鐵的達摩功仲係咪停留係達摩金身階段,定抑或金童又過咗幾招俾石鐵?如果唔係實唔夠揪喎
我記得就係達摩功嘅頂級是金關,即係小鷹現在個級,後來金童花了三成內功,將石鐵金關功力,強化成達摩金身,達摩金身肯定低於金童的童子金身,童子金身大約是9.5關,咁達摩金身比盡佢,最多8.5關! 

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-14 00:01 發表

我記得就係達摩功嘅頂級是金關,即係小鷹現在個級,後來金童花了三成內功,將石鐵金關功力,強化成達摩金身,達摩金身肯定低於金童的童子金身,童子金身大約是9.5關,咁達摩金身比盡佢,最多8.5關 ...
上次擂台戰石鐵 vs 歡喜尊者都幾牙煙,如果石鐵在招式上佔優的話,咁都無咁驚
音樂無界限

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 06:10 發表

相信老黃將功力重新定位後, 韋陀既九霄九章初階會大發神威!!  
可能仲廢........

老黃講野唔好信

唔見韋陀好似都有2年啦.........

其實老黃響新著入面係好愛錫各位群英成員,大家應該都有目共睹。

連場大戰裡面,群英o既傷亡人數真係一隻手 d 手指都可以數得晒。

就好似上次蓋世堡血戰老邪神,有一期叫咩野雙妖的災難。我以為老妖同飛妖好大可能會俾老邪神就地正法,結果佢兩個都係無事。

睇到係老黃好多時都寧願死一 d 邪派,都唔願見到群英有乜野閃失。

相信今次烈火家族攻打群英都係為左提高收視率,同埋順便俾韋陀,石鐵佢地 show off 下實力,個個最後都應該無事。

不過小鷹老豆就真係難講 d。。。
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

其實舊著功力亂龍問題都好嚴重

好似今期舊著,二寶就話練到童子功紅關的大寶,功力同八陽的小虎不相伯仲,但小虎就勝在招式上
但係百幾期之前,同係紅關的白仇,唔好話八陽(約白級),就連藍級都打唔過,雖然佢果陣已經話同一級功力會因個人資質而有分別,但都無可能差咁遠

同係八陽的明鏡同小虎,又係差月聖使成九條街

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-4-13 23:03 發表

令人期待呀!!
新龍除左黑龍外, 個人最喜歡就係韋陀, 可惜已淪為大配角!  

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-14 00:01 發表

我記得就係達摩功鼣趙贗O金關,即係小鷹現在個級,後來金童花了三成內功,將石鐵金關功力,強化成達摩金身,達摩金身肯定低於金童的童子金身,童子金身大約是9.5關,咁達摩金身比盡佢,最多8.5關 ...
我記得金童初出場時, 老黃話佢既功力超越金鐘8關!  

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-14 09:30 發表
就好似上次蓋世堡血戰老邪神,有一期叫咩野雙妖的災難。我以為老妖同飛妖好大可能會俾老邪神就地正法,結果佢兩個都係無事。

睇到係老黃好多時都寧願死一 d 邪派,都唔願見到群英有乜野閃失。

相信今次烈火家族攻打群英都係為左提高收視率,同埋順便俾韋陀,石鐵佢地 show off 下實力,個個最後都應該無事。

不過小鷹老豆就真係難講 d。。。
咁會唔會係死個女將呢?????  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-14 14:10 發表

我記得金童初出場時, 老黃話佢既功力超越金鐘8關!  
我查番金童的童子金身,攻擊力強過第九關,但護身則稍有不及!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-13 14:05 發表

講真羅剎教就真係人才凋零啦, 一味要請外援!  

救老邪要靠元始門及星宿派, 對付龍虎門要搵拜火教!
咁其實邪神可以再叫白鷲搵人返黎頂下d位,好似之前白鷲咪揾無影居士做新銀護法同越共三凶做新三煞星咁lo。仲有老邪親自試招既瘋妖、奇門三尊都有職位架,所以呢唔一定要佢地做外援既,睇下你用d咩計引佢地入教都得架

唔計拜火教、西方寺、星宿派同伊賀派呢班外援la,羅剎教都仲有大把舊著既人都未出,例如密宗活佛、狂僧、武當三仙、黑鷹等等,仲有老黃暗示遲d會出返奇門三尊未出d馬仔(神猴神象、天地人獸),所以仲有大把人既,放心

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-14 15:51 發表

我查番金童的童子金身,攻擊力強過第九關,但護身則稍有不及!
多謝師兄糾正!!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。